Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Ce faci cu informatiile care vin spre tine? | EU SUNT DIVIN
Ce faci cu informatiile care vin spre tine?

Ce faci cu informatiile care vin spre tine?

May 23
Apreciaza postarea si da mai departe...

Este o perioadă acum când mulţi dintre noi dorim să creştem spiritual, să înţelegem de ce se întâmplă lucruri neprevăzute şi ce ar trebui să facem noi (în condiţiile în care schimbarea de paradigmă în această lume este inevitabilă), ca să ne trezim Eul Superior, Eul Divin în noi.

Există acum o abundenţă de informaţii spirituale pe Planetă, care vin spre noi; pe unele le-am căutat noi înşine, însă cele mai multe au venit, pur şi simplu către noi, pentru că, acum ştim că există sincronicitate şi am înţeles că dacă suntem dechişi şi pregătiţi să aflăm anumite informaţii şi ne dorim din toată fiinţa noastră să creştem spiritual, Universul ne va aduce în cale acele informaţii, acele cunoştinţe dorite de noi.

Aceste informaţii vin pe căi nebănuite şi ne sunt oferite de Univers, de Spiritul Etern, de Dumnezeu sau Conştiinţa Infinită, cum vreţi voi să spuneţi, prin OAMENI aleşi de El, ca să aducă la cunoştinţa celor interesaţi, acele informaţii de maximă importanţă pentru creşterea noastră spirituală.

De aceea, nu trebuie să căutăm prea mult, întrucât, la momentul oportun, ceea ce este necesar să aflăm, vom afla; ceea ce trebuie să primim, vom primi; ceea ce trebuie să integrăm, vom integra pentru schimbarea noastră, atât interioară, cât şi exterioară.

În Vechea paradigmă, sau Vechea Energie, eram obişnuiţi să facem eforturi considerabile, ca să ajungem la un anumit gen de informaţii, ca să dobândim un anumit nivel de cunoştinţe. De asemenea, era destul de greu să găsim persoanele pregătite, oneste, care să ne fie îndrumători, ghizi, maeştri, iar noi să fim discipolii lor.

Mergeam la tot felul de cursuri, de seminarii, ne plăcea atmosfera de acolo, dar când acestea se încheiau şi entuziasmul trecea, ne reluam viaţa cotidiană, în acelaşi fel anost ca şi mai înainte.

La acele cursuri “se plantau seminţe”, dar depindea de “solul” pe care erau sădite aceste seminţe.

Există o binecunoscută Parabolă a lui Iisus, numită Parabola Semănătorului, în care Mântuitorul ne spune că, pe când a ieşit semănătorul să semene, seminţele au căzut în mai multe locuri, şi anume:

-o parte din seminţe au căzut lângă drum şi, drept urmare, au venit păsările să le mănânce;

-o altă parte au căzut pe locuri stâncoase, astfel că, pentru că nu aveau prea mult pământ, au răsărit de îndată; când a răsărit soarele, acestea au pălit, pentru că nu aveau rădăcini adânci şi s-au uscat;

-o altă parte a căzut printre spini, iar aceştia crescând, le-au înecat şi nu au mai dat rod;

-o parte au căzut pe un pământ bun, au dat rod, s-au înălţat şi au crescut şi din una, au crescut 30, 60, 100 alte seminţe.

E foarte uşor de interpretat această parabolă, aşa că nu-mi rămâne decât să spun şi eu la fel cum a spus şi Iisus Cristos: Cine are urechi de auzit, să audă.

Observaţi, că doar o mică parte din informaţii ajung “pe un pământ bun” aşa cum s-a întâmplat cu seminţele din pilda de mai sus.

Aşa a fost dintotdeauna, nu este un lucru nou. Nu toţi oamenii recepţionează corect mesajul unor informaţii, sau nu îl integrează corect, sau deloc în viaţa lor zilnică.

Mulţi oameni preferă să le faci o listă cu tot ceea ce e de făcut, metodic cu 1…2…3…, deoarece ei trebuie să înţeleagă raţional cum funcţionează totul, aplică o perioadă de timp (tot din considerente raţionale), după care renunţă, iar viaţa lor devine aceeaşi ca şi mai înainte.

În Noua paradigmă, sau Noua Energie, nu trebuie să îţi pui prea multe întrebări, doar pentru a afla răspunsurile necesare ca să îţi liniştească mintea; este necesar să înţelegi că această energie diferă mult de vechea energie; totul este mult mai uşor; lucrurile se întâmplă fără efort, pentru că ai ajuns la nivelul în care laşi ca lucrurile să se întâmple, fără ca Egoul tău să mai fie în control.

În această Nouă paradigmă, permiţi Eului Tău Divin să lucreze pentru tine şi în avantajul tău. Eşti, în ceea ce se spune, într-o “stare de flow”, adică într-o stare de curgere.

Curgi, asemeni unui râu, odată cu viaţa, iar gândurile, cuvintele şi faptele sunt într-o perfectă aliniere.

De aceea, poţi să creezi lin şi uşor, tot ceea ce doreşti să creezi, în viaţa ta, spre binele tău.

De asemenea, suflete înţelept, dai voie intuiţiei, ca să îţi spună ce să faci şi ce să schimbi la tine. Informaţiile vor veni tot prin intermediul oamenilor. Nu mai intelectualizaţi totul.

Prin intenţie, plantaţi seminţe. În Noua Energie, eşti sprijinit ca tot ceea ce ţă-ai propus, să se întâmple.

Vorbiţi cu Eul vostru Divin, ca şi cum aţi vorbi, prin cuvintele voastre, cu cel mai bun prieten al vostru şi nu faceţi din aceasta un lucru religios.

În Noua Energie, fizica Pâmântului se schimbă, au loc schimbări în câmpul magnetic al acestuia, în heliosferă, conştiinţa umanilor creşte, etc.

Totul este în curs de schimbare. Dacă specific Vechii Energii este forţa, agresivitatea, controlul, drama şi am numi-o energie barbară, Noii Energii care devine din ce în ce mai evidentă, îi sunt atribuite ca şi puteri, iubirea, echilibrul, lumina, înţelepciunea, schimbarea în gândire şi în percepţie, bunul simţ şi se spune că toate acestea se vor definitiva în 3 ani de zile.

Desigur, suntem nerăbdători ca Noua Energie să prevaleze celei vechi, însă depinde foarte mult de noi, oamenii care avem intenţia să ne schimbăm tot mai mult pe noi înşine în bine şi să devenim fiecare lucrători în lumină.

De milenii a prevalat Întunericul pe această planetă. Vestea bună este că tot mai multe seminţe “cad pe un pământ fertil şi bun”, tot mai multe ajung să înţeleagă cine sunt cu adevărat. Lumina învinge.

Noi suntem lumina lumii, suflete eterne. Plantaţi seminţele cu bună intenţie şi dragoste, folosindu-vă intuiţia.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *