Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Cum se produc minunile la Sfinte Moaste? Despre Sfanta Parascheva | EU SUNT DIVIN
Cum se produc minunile la Sfinte Moaste? Despre Sfanta Parascheva

Cum se produc minunile la Sfinte Moaste? Despre Sfanta Parascheva

Oct 11
Apreciaza postarea si da mai departe...

Pe 14 octombrie o sărbătorim pe Preacuvioasa Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, a romanilor, în general.

Tot la această dată, are loc cel mai mare pelerinaj din ţara noastră. Este cea mai mare manifestare religioasă din an, care are loc în jurul Catedralei Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei din Iaşi.

Cuvioasa Parascheva s-a născut în localitatea Epivat, astăzi Capul Kaliacra din Tracia (Bulgaria), pe ţărmul Mării Marmara, în prima jumătate a secolului al XI-lea.

Tradiţia spune că şi-a împărţit hainele şi hrana cu săracii, deşi era mustrată tot timpul de părinţii ei.

După moartea părinţilor, Parascheva a renunţat la averea sa şi a părăsit casa părintească pentru a intra în monahism la o mânăstire din apropierea Constantinopolului.

După aceea, a plecat la Ierusalim, retrăgându-se în pustiul Iordanului, într-o mânăstire de maici, unde a rămas până la vârsta de 25 de ani, după care s-a întors în satul său natal Epivat, unde a mai trăit încă doi ani, în post şi rugăciune.

Moaştele sale au fost păstrate într-o biserică din Epivat, aproape 200 de ani, după care, la Târnovo, iar în secolul al XVI-lea au fost duse la Constantinopol.

În anul 1641,Voievodul Vasile Lupu a reuşit să le aducă la Iaşi, aşezându-se în Mânăstirea Trei Ierarhi.

Racla cu moaştele a fost aşezată în Catedrala Mitropolitană la sfârşitul secolului al XIX-lea, în 1888, după ce moaştele au scăpat neatinse din incendiul de la Mânăstirea Trei Ierarhi.

Toţi cei care i-au atins moaştele susţin că viaţa lor s-a schimbat complet, iar unii dintre ei mărturisesc că au fost vindecaţi de boli grele.

Anul trecut, când am fost la Iaşi, într-o mică vacanţă în luna Aprilie, de Paşte, când am atins mâinile Sfintei, le-am simţit calde.

Bineînţeles că m-am rugat pentru mine, pentru familia mea, pentru ţară, pentru poporul meu şi slujba mea.

După ce am ieşit de acolo, de la moaşte, am simţit atâta pace şi am izbucnit în plâns. Plânsul este o manifestare a curăţirii interioare, atunci când eşti în faţa unui sfânt, în cazul de faţă, în faţa Sfintei Parascheva.

Cine ar fi crezut că, la interval de numai un an, vom avea parte de o asemenea răsturnare gravă de situaţie.

Cine ar fi crezut că în anul 2020, pelerinajul care se ţine fără întrerupere, de zeci, sau sute de ani, va fi restricţionat şi ni se va îngrădi libertatea religioasă, invocându-se aşa zisul virus, căruia i se face propagandă de atâta timp, întrucât se are în vedere vaccinarea tuturor oamenilor.

Nu intru în detalii, toţi am început să cunoaştem, mai mult sau mai puţin despre ce este vorba. Cert este că nu s-a mai întâmplat o asemenea restricţionare, nici în epoca Ceauşescu, cel puţin eu nu am auzit.

Asta înseamnă că noi creştinii, intrăm într-o etapă sumbră, un început de Apocalipsă şi trebuie să ne ţinem tari în credinţă şi să nu o pierdem, intrucât ispite şi prigoniri au avut loc şi vor fi tot mai multe.

Credinţa a fost şi va fi mereu salvarea noastră, a poporului român.

De ce este important să mergi la Sfinte Moaşte şi de ce au loc minuni?

O cercetătoare din Rusia a făcut un studiu, iar rezultatele de pe urma acestuia au fost uimitoare.

La baza cercetării a fost curiozitatea, pentru că ea dorea să descopere un leac miraculos care să vindece orice boală.

A început un experiment cu boabe de grâu. Înainte de asta, a spus o rugăciune către Dumnezeu, cerând binecuvântarea pentru studiul ei.

A luat boabele de grâu şi le-a pus în pungi de hârtie. O parte din ele, le-a aşezat lângă Sfintele Moaşte de la Lavra Pecerska, altele au fost puse undeva, într-un loc fără importanţă, iar a treia pungă a fost pusă în Biserica Sfântului Serghie.

A ţinut boabele respective în locurile respective, câteva ore.

Rezultatul a fost că, boabele care au fost puse lângă Sfintele moaşte au încolţit mai repede, iar mlădiţele au crescut neobişnuit de de repede şi de mari.

A mai făcut un experiment şi anume, a luat nişte boabe de grâu iradiate cu cobalt şi le-a pus lângă Sfintele Moaşte, apoi le-a pus la germinat.

Boabele de grâu, deşi iradiate, care au stat în preajma moaştelor, s-au comportat precum cele perfect sănătoase, întrucât energia emanată de Moaşte a neutralizat energia nucleară, ceea ce nu s-a întâmplat acelaşi lucru cu celelate boabe iradiate care au fost puse în alte locuri.

Concluzia finală a cercetătoarei a fost că Moaştele emană un tip de energie aparte, acţionând ca un suflu dătător de viaţă şi întreţinător al acesteia.

Această energie emanată de Moaşte ajută atât plantele, cât şi oamenii şi animalele.

În cazul organismului uman, are loc redobândirea puterilor pierdute, adică însănătoşirea.

Însă, pentru ca însănătoşirea să aibă loc, este necesar ca Moştelor să îi fie adresată o cerere, o rugăminte, un gând, un cuvânt de ajutor.

Pe lângă rugăminte, mai este nevoie de o condiţie: SĂ CREZI DIN TOATĂ INIMA CĂ TE VINDECI! Fără nici o urmă de îndoială în inimă.

Aşa se explică de ce se fac minuni la toate Moaştele Sfinţilor, la Sfântul Nectarie, la Sfântul Nicolae, la Sfântul Gheorghe, oricare Sfânt vreţi voi, la mormântul părintelui Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, la părintele Ilie Lăcătuşu la care şi eu am fost mai demult şi la icoanele făcătoare de minuni ale Maicii Domnului, etc: pentru că aceştia emană o energie curată, dumnezeiască, venită direct de la sursa divină.

Mergeţi cu încredere la Moaştele Sfinţilor şi nu vă lăsaţi opriţi de necredinţa unor atei!

Nu e problema dvs. dacă unii nu cred în aşa ceva. De asta nici nu au cum să se vindece, chiar dacă iau medicamente, pentru că nu au conexiune directă cu sursa divină.

În favoarea Moaştelor stau milioane de mărturii de vindecare, de rezolvare a unor probleme şi de uşurare sufletească.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *