Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Despre credinta autentica si vindecarea prin credinta | EU SUNT DIVIN
Despre credinta autentica si vindecarea prin credinta

Despre credinta autentica si vindecarea prin credinta

Nov 26
Apreciaza postarea si da mai departe...

Eu cred ca nu exista om care sa isi doreasca sa fie bolnav si sa traiasca in durere si suferinta. De asemenea, nu cred ca exista cineva care nu doreste sa fie liber, eliberat de griji si de probleme.

Omul a cautat mereu sa-si rezolve singur problemele de sanatate, cele sufletesti si financiare, prin forte proprii, cum s-a priceput el mai bine.

Pentru a-si recapata sanatatea a platit cu bani doctori si medicamente, pentru alinarea starilor sufletesti s-a spovedit la preot sau la psiholog, iar pentru rezolvarea problemelor financiare s-a imprumutat la diverse cunostinte sau la banci.

Pentru ajutor, i-a luat pe toti in calcul, mai putin pe DUMNEZEU. S-a gandit la toate aspectele, le-a intors si pe fata si pe dos, insa tot nefericit si nevindecat a ramas. In orice caz, nu pe deplin fericit si nu pe deplin vindecat.

Oricat de mult ai apela in exterior si oricat de bine intentionati ar fi ceilalti oameni, acestia nu te pot ajuta la infinit fara cooperarea ta si nu pot CREDE in locul tau.

Nu poti lua totul de-a gata! Nu stiu de ce, dar s-a impamantenit foarte mult ideea ca:

-daca sunt bolnav, doctorul e musai, are obligatia sa ma faca bine;

-daca sunt depresiv, psihologul trebuie sa ma scape de depresie;

-daca sunt sarac, statul trebuie sa aiba grija de mine, prin alocatia de hrana sau de bani necesara, altele.

Toti cei enumerati mai sus sunt neputinciosi caci au o limita, intrucat nu sunt atotputernici. Doar unul singur DUMNEZEU E OMNIPOTENT, OMNISTIENT SI ATOTPUTERNIC.

De-a lungul vietii, incepand de la varsta de 19 ani, am mers la foarte multe biserici ortodoxe si protestante, cu scopul de a-L gasi pe Dumnezeu, de a intelege rostul meu aici pe Pamant si adevarata credinta.

In tot acest timp, am fost un fin observator al oamenilor “bisericosi” , asupra felului cum percep ei credinta, cum o traiesc, cum se roaga, cum se comporta, ce obiceiuri sau apucaturi au, prin ce se deosebesc de ceilalti oameni; incercam sa deslusesc intelesul traditiilor si ritualurilor, deci am incercat sa fiu foarte atenta la tot ce se petrece in jurul meu; am citit carti spirituale inclusiv Biblia (mai mult din Noul Testament) cat de mult am putut pentru a descoperi calea credintei adevarate, calea demna de urmat si pe Dumnezeu adevarat revelat.

Nu m-am oprit la o singura carte (Biblia), nu mi-am format preconceptii despre alte stiinte ezoterice sau domenii spirituale, nu mi-am inchis mintea si inima si am incercat intotdeauna sa nu ma las influentata de nimeni, folosindu-mi propriul discernamant.

Precum mantuirea este personala, tot asa si adevarul este PERSONAL. Fiecare din noi este liber sa traiasca si sa simta cum doreste. Insasi Divinitatea a ingaduit aceasta libertate de alegere. Fiecare ajunge la Dumnezeu folosind calea lui personala, nu a altcuiva.

Am constatat ca oamenii bisericosi se impart in 2 categorii: oameni religiosi si oameni credinciosi. In toate religiile, credintele, apar aceste 2 categorii de oameni. Fariseismul este peste tot.

Toate religiile au parti bune sau mai putin bune, insa toate au lipsuri, goluri si inadvertente in invataturile lor. Asta poate pentru ca, de-a lungul timpului, au fost deformate de oamenii cu EGO spiritual.

Toate marile invataturi spirituale au pornit bine si au sfarsit mai putin bine. Asa ca, ramane la latitudinea noastra sa cautam ADEVARUL asa cum il simtim.

Pentru asta trebuie sa ne inarmam cu rabdare, perseverenta, tenacitate si sa studiem continuu pana cand simtim ca sufletul nostru este usurat si satisfacut de adevarul care ne-a fost descoperit.

Este de dorit sa nu ramai doar un simplu om religios, ci sa devii un om cu adevarat CREDINCIOS.

Printre oamenii cu care m-am intersectat de-a lungul vremii, am vazut foarte putini, extrem de putini oameni credinciosi, atat de putini ca nu imi ajung la numaratoare nici macar cele 5 degete de la o mana. Ma refer la oamenii obisnuiti pe care i-am cunoscut, nu vorbesc de somitati spirituale, oameni evlaviosi sau sfinti, a caror credinta autentica si exemplara o cunoastem din carti sau din povestirile altora.

Din nefericire, in anturajul meu, am cunoscut mai mult oameni religiosi, ale caror viziuni si opinii sunt relativ inguste, ce au la baza nu discernamantul propriu ci discernamantul, convigerile si experientele altora.

Ce e mai grav este ca ei se transforma in oameni habotnici, greu de suportat de catre ceilalti, devenind uneori chiar agresivi verbal, daca nu doresti sa le dai dreptate sau sa le accepti opiinile.

Ei vor sa iti impuna sa crezi in Dumnezeul lor cu forta si sunt foarte radicali cu tine daca nu ai aceleasi convingeri si idei ca si ei, manifestandu-se cu ranchiuna, uneori chiar cu ura fata de tine si excluzandu-te din cercul lor de prieteni.

Constatam, prin ce vedem la stiri sau din alte mijloace de informare, cat de mult rau au facut si inca fac acesti fundamentalisti, in islam si nu numai, care se folosesc abuziv de numele lui Dumnezeu, efectuand atrocitati in ” numele iubirii de Dumnezeu”.

Ei nu l-au gasit pe Dumnezeu in ei, nu il cunosc si nu l-au adus cu adevarat in inima lor; nu traiesc si simt un Dumnezeu personal, nu respecta cu adevarat legile divine pline de iubire pentru toti oamenii si toata creatia, pentru ca au fost invatati sa creada ca Dumnezeu este undeva o forta in exterior, care cere jertfire, care te pedepseste daca nu respecti dogmele sau teoriile religioase, care impune frica mai mult decat iubire, adica o iubire conditionata.

Acesti oameni nu au o credinta autentica, pentru ca au in reflex sa critice si sa judece pe altii; ei doar pe ei se vad “curati la suflet”. Nu realizeaza ca sunt intr-o mare eroare si, desi merg la biserica, se roaga (numai ei stiu cum), dau de pomana, aprind lumanari sau isi fac cruce ori de cate ori vad cate o biserica sau se duc in pelerinaje, ei nu inteleg ca nu aceste lucruri ii mantuiesc sau ii fac credinciosi cu adevarat.

Ei continua “sa creada” intr-un mod superficial, neschimbandu-si atitudinea si comportamentul fata de ceilalti oameni. Ei arata cu degetul spre altii, dar alte 3 degete arata de fapt spre ei.

Sunt neschimbati in interior. De multe ori trec prin suferinte si se intreaba de ce li se intampla lor acestea, intrucat ei sunt”credinciosi”. De fapt, sunt doar religiosi.

Rugaciunea potrivita lor si de fapt noua,tuturor, ar trebui sa fie aceasta:” Ajuta, Doamne necredintei mele!”

Sa luam aminte ca oamenii pot fi vindecati cu adevarat de tot raul si de toate bolile doar prin CREDINTA. Noi, cei mai multi, spunem ca avem credinta, insa faptele noastre spun altceva. Una este sa crezi in Dumnezeu si sa ai fapte bune si alta este sa crezi doar in existenta LUI.

Atata timp cat omul jertfeste animale si se hraneste cu carnea lor, consuma alcool, cafea, tigari, alaturi de tendinta spre egoism,altele, aceasta nu este credinta vie.

Iisus spunea celor vindecati: “Credinta ta te-a vindecat!”. La Dumnezeu totul este gratuit.

“Boala tratata cu bani tine cat tin banii. In dar ati luat, in dar sa dati!” (Francisc Maitreya)

Adica, vindecarea de la Dumnezeu se face intotdeauna fara bani. Darul pe care ti-L da Dumnezeu este nepretuit si, ca sa-l poti primi, ai nevoie de CREDINTA.

Vindecarea prin puterea credintei este totala si definitiva. Te vindeci, doar ca urmare a credintei tale, a increderii depline ca Dumnezeu te poate vindeca, total si definitiv. Si, FARA BANI!

Se intampla miracole! Puterea credintei este esentiala! Credinta este o forta extraordinara, miracolul se poate produce doar daca omul crede in ajutorul divin si se roaga din tot sufletul cu acest scop.

Medicina actuala este tot mai neputincioasa si pierde mereu teren in fata tratamentelor naturiste bazate pe sacroterapie, care inregistreaza succese tot mai mari.

Si totusi, lumea medicala actuala sustine cu incapatanare ideea ca poti sa tratezi trupul unui om, fara a-i trata sufletul si spiritul; nu se admite ca astazi oamenii sunt mai intai bolnavi sufleteste si mai apoi trupeste.

Nu exista o alta sansa de vindecare decat intoarcerea la adevarata credinta, la legatura personala cu Dumnezeu, la rugaciunea din inima, care este un miracol adevarat.

Medicina viitorului  va fi aceasta: VINDECAREA PE CALE SPIRITUALA! Omul trateaza, dar NUMAI DUMNEZEU VINDECA!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *