Despre referendumul pentru casatorie

Despre referendumul pentru casatorie

Sep 29
Apreciaza postarea si da mai departe...

Mai sunt putine zile pana la referendum si deja parerile PRO SI CONTRA  au inceput sa curga.

Doar suntem un popor de PARERISTI, un fel de “filozofi fara filozofie”, nu facem nimic clar si concret, ci doar ne dam cu parerea!

De asta am ajuns unde suntem de fapt: intr-o mare mocirla economica, sociala, culturala, administrativa, educationala, relationala samd.

M-am decis sa scriu acest articol deoarece am primit un email lacrimogen, cu multe abureli de genul: Referendumul acesta e o perdea de fum, copiilor nostri nu le va fi bine daca mergem la referendum; pacientii vor continua sa moara in spitale din cauza infectiilor, homosexualii au existat si vor exista si de acum incolo, ce vina au ei ca sunt diferiti, sunt oameni ca si noi cu bune si rele, va fi mai multa vrajba daca mergem la referendum, nu facem decat jocurile unor penali, Dumnezeu nu vrea raul altora, bla, bla, bla.

Curios este faptul ca a inceput prin invaluire ca sa atinga “o coarda sensibila” cum ca tineri arabi adera la ISIS si sunt manipulati

si invatati ca trebuie sa ucida, sa tortureze, sa interzica drepturi in numele “Dumnezeului lor”. Si tot in numele lui Dumnezeu ne “ridicam si noi” impotriva unor oameni gay pe care nu ii cunoastem, nu-i vedem, crezand ca o sa ne fure copiii, ca biserica ne instiga sa ii uram, si alte idiotenii de acest fel.

Acest email este semnat de 2 femei (Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu  de la Asociatia Declic) e posibil sa il fi primit si voi.

Pe mine m-a infuriat teribil acest email intrucat nu exista nici urma de adevar in el, doar simple filozofii si teorii aiuristice ale celor 2 femei pentru care romanii nu ar trebui sa mearga la vot.

Acestor 2 femei cat si celor ce vor citi acest articol le raspund raspicat:

SUNT PENTRU CASATORIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE! Referendumul acesta se face tocmai pentru a aduce mai multa claritate in paragraful din constitutie care se refera la casatorie.

Paragraful vechi mentiona casatoria dintre sot si sotie, care in timpurile noastre ar putea fi restalmacit si de aici pot rezulta alte interpretari.

Acest paragraf este din vremea comunismului, cand nici nu se punea problema ca cei doi soti sa fie de acelasi sex. Era evident ca o casatorie este facuta intre un barbat si o femeie. Nici nu se punea la indoiala acest fapt.

Insa, in realitatea mizera in care traim, unde fortele raului au luat cu asalt toate domeniile de activitate, intelesul acestui articol din constitutie oricand poate fi distorsionat si ne putem trezi cu complicatii si in ceea ce priveste casatoria.

Nu ma intereseaza cati bani s-au alocat pentru acest referendum. Daca s-a stabilit ca asa e firesc si uman sa se faca, eu ca orice cetatean responsabil al acestei tari voi merge la vot.

Eu ca cetatean constient si prezent in aceasta realitate nu stau acum sa fac scenarii de tot felul, in sensul ca guvernantii puteau face spitale cu banii de pe referendum, sau orice altceva, sfarsind prin a abera ca cele doua femei cu tinerii Isis care manipuleaza si nu mai stiu ce mai fac cu Dumnezeul lor.

Aceasta este o divagatie extrem de periculoasa ce poate induce in eroare oameni cu nivele de constienta mai redusa. Oare, ceea ce au facut aceste femei nu e tot o manipulare?

Vorba romanului : “Unde dai si unde crapa! Hai sa ne aflam in treaba!”

Eu le-as intreba pe cele 2 femei, de fapt in ce tabara se afla?

De partea BINELUI sau de partea RAULUI? De partea SODOMEI SI GOMOREI sau de partea lui DUMNEZEU, care din cate stim cu totii a creat barbatul (ADAM) si femeia (EVA) si datorita inmultirii speciei existam si noi azi in realitate.

Eu am O MAMA SI UN TATA. M-am nascut din iubirea unui barbat si a unei femei, a mamei si a tatalui meu.

V-as intreba pe voi, in special pe cele 2 femei cu pricina: V-ati nascut altfel? Noi nu cunoastem o alta modalitate.

Eu nu cunosc oameni care sa nu aiba mama si tata. De asemenea, in anturajul meu, nu am intalnit persoane numite generic gay (indiferent ca sunt barbati sau femei).

Nu-mi pot explica de ce exista astfel de persoane, dar ele constituie o minoritate. Daca este o boala, o deformatie genetica sau un moft, nu stiu. Probabil si una si alta. Un moft, poate pentru cei ce se numesc bisexuali.

Mai stiu ca “aceasta boala” inca din vechime a fost considerata ca un pacat extrem de grav. A se vedea relatarea din Biblie despre Sodoma si Gomora.

Din punct de vedere crestinesc nu este posibil ca un barbat sa “traiasca” cu un alt barbat ( sau o femeie cu o alta femeie) si mai ales sa se casatoreasca!

Observam ca in tarile asa zis civilizate, lucrul acesta este posibil. De ce? Pentru ca in aceste tari nu mai exista Dumnezeu! Bisericile au fost inchise, sau daca nu au fost inchise, cladirile au fost inchiriate pentru a fi folosite pe post de cazinouri, discoteci, sau in alte scopuri aberante.

Tarile ortodoxe sunt ultima reduta! Romania este o astfel de tara care inca mai rezista, datorita credintei crestine!

Insa, nu stim pana cand! Influentele nefaste “de afara” au patruns si la noi. Drept dovada, apar tot felul de indivizi si individe care abereaza si striga sus si tare despre “drepturile omului”, induc o filozofie de tip “new age”, iar un om care nu e ancorat prea bine in realitate, in credinta si in Dumnezeu, imediat adera la astfel de lozinci “new age”.

Deja fortele intunecate au facut din tara noastra o mare groapa de gunoi:

-au infestat mancarea cu substante nocive, astfel incat mananci si nu stii de ce te umflii ca un balon si nu mai poti sa scapi de kilogramele luate;

-au facut sa patrunda tot felul de zdrente second hand din import, in conditiile in care tara noastra avea industria textila foarte bine dezvoltata si cu imbracaminte din materiale de foarte buna calitate;

-au facut sa avem program non stop la televizor dar in mare parte cu emisiuni ca pentru oligofreni; se constata astazi ca multi nu mai sunt in deplinatea facultatilor lor mintale, nu numai de la poluarea ce vine din mass media, ci si de la poluarea prin chemtrails, sau alte substante, care chipurile, se dau in scopul disparitiilor unor insecte;

-s-au facut constructii aberante din materiale ieftine (sticla si metal), malluri peste malluri, supermaketuri, hipermarketuri, luand din spatiul nostru vital, taind copaci si mutiland natura; am devenit piata de consum in orice sector de activitate.

-cultura si invatamantul au devenit subcultura si subinvatamant; filmele care se fac acum sunt execrabile, folosesc limbaj si imagini licentioase, dupa 1990 sunt tendentioase;

-case de pariuri, cazinori, banci si farmacii peste tot, unde vezi cu ochii, de parca de asa ceva avem noi nevoie;

-au facut ca oameni de buna credinta sa-si paraseasca tara si sa se vanda ieftin la straini;

-iar acum, incet, incet, nu m-as mira daca vor sa legalizeze si casatoriile gay. Ca sa fie tacamul complet!

Nu e nevoie ca sa il vedem pe Satan, in cap si picioare, cu coarne si cu coada, negru si urat, il putem vedea in jurul nostru, manifestat in realitatea noastra cotidiana!

Acesta se foloseste de oamenii demagogi, de speakerii new age ca sa ne indeparteze de tot ce inseamna BINE AUTENTIC.

Homosexualii poate sunt oameni cumnsecade, dar sa stea la locul lor si sa nu creeze mare valva. Sunt o minoritate, am inteles, sunt si ei oameni, dar sa nu isi aroge drepturile majoritatii!

Nimeni nu are nimic cu nimeni! Acest referendum este pentru claritatea articolului din constitutie! Casatoria este asa cum a lasat-o Dumnezeu: intre un barbat si o femeie!

Majoritatea romanilor sunt oameni de bine. Ei nu isi doresc sa vada cupluri anormale pe strada, in biserica. Copiii nostri trebuie sa creasca frumos, alegand tot ce e bun din familie, biserica, societate.

Nu vrem sa le dereglam comportamentul prin obiceiuri anormale. Vrem sa traiasca intr-o societate civilizata, onesta, crestina.

Totul e foarte simplu: De partea cui esti? De partea Binelui sau de partea Raului? Nu exista alternativa decat sa raspunzi cu DA! sau Nu!

Nu exista NU STIU, POATE, MA MAI GANDESC, MAI FILOZOFEZ PUTIN SAU MAI MULT, BLA,BLA,BLA.

Daca esti in tabara celor de mijloc, adica Caldiceii ( SI CU GAY SI CU DUMNEZEU) inseamna ca AI O PROBLEMA, care de fapt este prezenta la tot mai multi oameni.

Caldiceii sunt cei mai periculosi oameni. Sunt cei mai lasi, cei mai ipocriti, sunt oportunistii. Daca te uiti prin preajma, ii poti recunoaste foarte usor, sunt cand intr-o tabara, cand in alta. In Romania sunt foarte multi astfel de oameni.

Ei nu-si asuma niciodata responsabilitatea, se arunca in dizertatii si demagogii derizorii, cand despre unii, cand despre altii. Din comoditate, din prostie, sau nepasare nu fac nimic bun nici pentru ei, nici pentru societate. Pentru ei specifica este INACTIUNEA si VORBELE GOALE.

Nu au verticalitate. Poti fi unul dintre ei. La un moment dat, tot va trebui sa faci o alegere, oricat ar fi de dureroasa. Tine minte intotdeauna trebuie sa alegi intre BINE si RAU! Asta e realitatea si nu te poti dezice de ea! Nu te poti ascunde ca strutul in nisip si sa nu actionezi!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *