Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Doua lumi.Doua niveluri de constiinta diferite | EU SUNT DIVIN
Doua lumi.Doua niveluri de constiinta diferite

Doua lumi.Doua niveluri de constiinta diferite

May 09
Apreciaza postarea si da mai departe...

Prin voinţă, având liberul arbitru, un om se poate transforma atât în interior cât şi în exterior şi va putea schimba lumea lui veche (în care îşi ducea îniţial traiul), cu o lume nouă, o realitate cotidiană nouă, un standard de viaţă total diferit faţă de cel precedent.

În felul acesta, trece de la un nivel de conştiinţă mai scăzut, la un nivel de conştiinţă ridicat, adoptă alte obiceiuri şi comportamente, îşi alege un alt anturaj şi dobândeşte alte credinţe şi percepţii asupra vieţii.

Totuşi, deşi el ca fiinţă s-a schimbat, continuă să trăiască în două lumi diferite, cu două niveluri de conştiinţă diferite. Cum funcţionează? Este posibilă funcţionarea acestor două lumi laolaltă?

Da, bineînţeles. În primul rând, nu oricine poate să realizeze deosebirea. Am putea spune că este UBICUITATE.

Ubicuu este ceva care se află în acelaşi timp în două sau mai multe locuri.

La un moment dat, s-ar putea să îţi dai seama că exişti în două lumi diferite în acelaşi timp şi că ai putea să alegi să faci parte mai mult din una decât din cealaltă.

Pentru că te-ai schimbat aşa de mult, ai ajuns la un nivel mai ridicat de conştiinţă, unii oameni de la nivelul primar de conştiinţă ar putea observa că ceva este schimbat la tine, însă nu dintr-odată se schimbă totul în jurul tău, iar corpul tău nu devine diferit.

Cunoştinţele tale, prietenii, rudele tale, te vor vedea ca şi mai înainte, poate cu o mică diferenţă.

Ar putea să observe că ai întinerit puţin (deoarece ai adoptat un nou stil de viaţă, mai sănătos decât înainte), că ai mai multă vitalitate, un tonus mai bun, o atitudine mai optimistă asupra vieţii; însă, ei tot vor continua să te vadă aşa cum te ştiau iniţial, sau în felul cum ar dori ei să te vadă.

Atunci când tu te observi pe tine, nu neapărat în oglindă, de fapt, te vei vedea şi percepe ca fiind schimbat, cu totul diferit şi într-adevăr caracteristicile fizice pe care le ai acum, comportamentul sunt diferite.

Nivel tău de energie este altul, iar simţirea şi gândirea ta este alta.

Asta nu înseamnă că, neapărat, familia şi prietenii tăi te vor vedea dintr-o dată diferit.

În continuare vei fi prezent în ambele lumi, în acelaşi timp, şi poate nu vei conştientiza în care lume te afli la un moment dat, cel puţin pentru un timp.

De abia, după aceea, vei conştientiza mai mult diferenţa dintre ele.

Partea ta umană va avea nevoie cam de aceleaşi lucruri, la fel ca un om obişnuit (slujbă, o maşină pentru deplasare, bani, lucruri de genul acesta, etc) însă, primordial, te vei simţi mult mai conectat cu natura ta spirituală, pe măsură ce începi să integrezi tot mai multă lumină şi devi o persoană iluminată.

Nu trebuie să faci schimbări bruşte radicale, aceasta e doar mintea căreia îi este teamă că te pierde din strânsoare.

În acest moment, eşti perfect aliniat(ă) cu propria-ţi energie. Astfel că, tot ceea ce trebuie să faci, chiar acum, este SĂ RESPIRI ADÂNC ŞI SĂ PERMIŢI CA LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE.

Te afli în ACUM, în etapa de ACCEPTARE, permiţi ca Divinitatea să se exprime prin tine şi să facă lucruri pentru şi prin tine.

Nu trebuie să îţi faci griji, cum se vor întâmpla toate lucrurile şi cum Divinitatea va alege ca să împlinească totul. T

Toate sunt DETALII INSIGNIFIANTE.

Atunci când operezi pe nivelul cel mai ridicat de conştiinţă în care eşti una cu Divinul, nu îţi faci griji cum o să se întâmple totul, pentru că Divinul o să te direcţioneze exact către situaţiile necesare, oamenii necesari, de care ai nevoie în orice împrejurare.

Permiţi să te laşi condus(ă) de Divin, pentru binele tău cel mai înalt.

Eşti o fiinţă umană care realizează Dumnezeul interior. Nu este umanul care face realizarea.

Umanul, umanitatea din noi poate doar SĂ PERMITĂ, SĂ SE DESCHIDĂ PENTRU ACEASTĂ REALIZARE.

Natura umană din noi poate să opună rezistenţă, sau să permită, ori ceva din ambele.

Atunci când permiţi, de fapt, dai voie ca procesul de iluminare să aibă loc în tine.

Rezistenţa nu poate fi decât mentală, sau emoţională, adică ceva din tine care vrea să stopeze curgerea naturală a lucrurilor.

Unii oameni sunt foarte “rezistenţi” datorită credinţelor şi prejudecăţilor puternice pe care ei le au şi care îi controlează.

Fiinţa umană este responsabilă să experimenteze, să meargă prin experienţe, iar acestea să o îmbogăţească la nivel de suflet şi spirit.

În drumul ei către iluminare, ea trebuie să experimenteze şi să înveţe. Permiţând, realizarea vine de la sine.

De aceea, acceptă schimbările care vin către tine, în viaţa ta.

Nu te mai gândi ! Nu te mai agita! Doar permite curgerea naturală a lucrurilor.

Mergi înainte cu experimentarea, permite realizarea Dumnezeului interior, dar nu lucra mental la acest nivel. Doar permite. Deschide-te către posibilităţile infinite, darurile divine şi fă tot ce ai de făcut în viaţa cotidiană.

Totul se întâmplă la timpul potrivit, iar omul nu poate manipula, căci este în defavoarea lui.

Din învățăturile specifice Noii Energii- Saint Germain

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *