Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Dragi femei! Purtati imbracaminte feminina | EU SUNT DIVIN
Dragi femei! Purtati imbracaminte specific FEMININA!

Dragi femei! Purtati imbracaminte specific FEMININA!

Mar 24
Apreciaza postarea si da mai departe...

Dragi femei,

Purtati imbracaminte specific feminina!

La festivalul de spiritualitate a “9-a dimensiune” care a avut loc la Sala Dalles in perioada 19-23 martie 2014 au avut loc targul ezoteric si conferinte maraton cu diversi speakeri foarte buni din diverse domenii.

Unul din vorbitori, domnul Costica Dorneanu, inginer si astrolog, a vorbit despre energia feminina si a facut multe observatii legate de imbracamintea femeii si impactul acesteia asupra corpului ei.

De fapt, a vorbit despre un aspect pe care nimeni nu l-ar fi banuit ca fiind ceva rau pentru sanatate si de care nimeni nu a vorbit vreodata.

Dar am constatat ca totul e logic in ceea spune dnul Dorneanu:
Imbracamintea neadecvata PENTRU FEMEI ( BLUGII , PANTALONII )
DUC LA BLOCAJE ENERGETICE IN CORP, SI MAI ALES DUCE LA INFERTILITATE.

Lucrul acesta ar putea sa dea de gandit tuturor femeilor care poarta pantaloni in mod obisnuit, s-au masculinizat si au preluat astfel din energia masculina, ceea ce nu este benefica pentru sanatatea lor.

Omul e captator de energie :
Barbatul preia energia prin chakra coroana ,de sus, de la soare, avand energie yang
Femeia preia energia prin chakra radacina, de jos, de la pamant, avand energie yin

Omul este format deci din 2 corpuri: barbat si femeie , si cum spune biblia, ele devin un singur trup.

Barbatul are polaritate pozitiva
Femeia are polaritate negativa
Si barbatul, si femeia, au cate putin de yin si yang.

Dar, daca in cazul femeii, care este yin, are mai mult yang decat yin, deja aici vorbim despre o anormalitate, care trebuie imediat reparata.

Sunt ca doi magneti : cand magnetii sunt de polaritate diferita atunci ei se atrag

Cand au polaritate similara, atunci se resping.

Barbatul poarta pantaloni pentru ca sa nu ia energia “de jos” de la pamant.
O femeie trebuie sa poarte rochii sau fuste( nu stramte) pentru ca sa preia energia “de jos” de la Pamant.

Atunci cand femeia poarta pantaloni, blugi stramti,etc, ea blocheaza energia care trebuie sa o ia , si apoi , devine ca un barbat pentru ca incepe sa primeasca energie care nu e benefica pentru ea, de sus, se manifesta ca un barbat, caci ia energia specifica masculina.

Astfel se produc hormoni masculini, devine in manifestare energetica, ca o luptatoare, foarte agresiva, si nu stie, de ce este , in conflict cu toti barbatii.

Toate bolile pamantului pleaca de la asta.
Pe caldura, cand poarta pantaloni, are loc fenomenul de “oparire” intrucat nu da voie corpului la “aerisire” , iar pielea, care este al doilea “plaman” nu respira.

Din cauza blocajului energetic apar boli specifice organelor genitale ale femeii, care sunt cele mai sensibile, de unde rezulta cancerul de col uterin si cel mai grav INFERTILITATEA.

De multe ori, femeile nu isi dau seama de ce sunt sterile. Nimeni nu le-a spus ca prin purtarea pantalonilor ele isi blocheaza fertilitatea.

Si apoi nimeni nu si-a pus problema de ce sunt atatea divorturi: pentru ca femeile, avand din ce in ce mai mult “testosteron” hormonul masculin, devin razboinice, mereu in conflict, cu cel care ar trebui sa ii fie sot, prieten, partener, din cauza disfunctiilor ce se petrec la nivel subtil si de care ele nu sunt constiente.

Si apoi mai este problema parului : parul ar trebui sa fie lung, nu scurt la o femeie.

Cand mergi intr-o manastire , la Prislop, spre exemplu, o femeie nu este primita daca este imbracata in pantaloni, si daca nu are batic pe cap.
Asta este o jignire la adresa divinitatii care ne-a creat intr-un fel iar noi, ne indepartam tot mai mult de cum ar trebui noi sa fim, de la creatie, si ne facem noua mult rau.
Asta implica boli, foarte multe boli, si apoi nu stim de ce suferim.

Brbatul are energia yang, pentru ca el este dat sa fie cel care este capul, care protejeaza familia, iar femeia trebuie sa aiba grija de copii, de familie, de sot, pentru ca ea este Iubire, ea da nastere pruncilor si trebuie sa fie iubitoare si feminina.

Dar se pare ca pe Pamant se pierde aceasta energie feminina care ar trebui sa fie SALVATOARE pentru aceasta planeta.

Este trist cand vedem adolescente care poarta numai pantaloni, au energie yang din plin, si se manifesta mai rau decat barbatii.
Chiar am vazut deunazi o adolescenta care se dadea in spectacol in statia de metrou, statea cu fundul pe jos in statie, radea si se comporta vulgar,in comparatie cu cei 3 baieti care erau mult mai linistiti decat ea, chiar daca ei sunt baieti.

De ce se intampla astfel de lucruri?
Mamele ar trebui sa fie iubitoare sa isi ingrijeasca copii cu grija in cei 7 ani de formare a personalitatii lor, sa le acorde iubire si protectie maxima , nu sa ii pedepseasca si sa isi verse frustrarile asupra lor cum am mai vazut , din nefericire.

Acum, pe planeta, se nasc copii cu capacitati fantastice, sunt destepti si senzitivi, ei trebuie sa fie intelesi de mamele lor, sa ii incurajeze si sa ii sprijine in talentele lor, pentru ca majoritatea vin cu misiuni clare pentru a indrepta lucrurile pe acest Pamant.

De multe ori, ei sunt invatatorii nostrii; noi ar trebui sa invatam din puritatea si iubirea lor.

Si apoi, de loc de neglijat problema infertilitatii.
Inlocuiti pantalonii, cu fuste si rochii, si haideti sa redevenim femei cu adevarat!
Dati acest mesaj, mai departe, tuturor femeilor!

Spuneti fiicelor voastre, prietenelor, mamelor voastre, ce implicatii grave are purtarea de pantaloni.
Nu este o gluma! Ati fost creata intr-un anumit fel si nu este haos in univers.
Totul este intr-o perfecta ordine si noi nu ar trebui sa tulburam ordinea aceasta!

Acum fac legatura de ce femeile rome nasc mai multi copii : pentru ca ele se imbraca adecvat, au fustele acelea largi, si au parul lung si impletit.
Iar femeile cu multi bani, de cariera, raman doar cu banii, caci asa cum spunea dnul Dorneanu , in rest nu au nimic.
Asta pentru ca au ales sa fie Luptatoare.

Am scris acest articol atat pentru mine cat si pentru toate femeile care cred ca mai pot schimba ceva la ele sau in jurul lor.

Planeta are nevoie de energia voastra feminina.
Am vazut cum este cu energia yang in exces, haideti sa raspandim acum energia yin, energia feminina a iubirii.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *