Foloseste imaginatia si astfel realitatea personala si cea exterioara se poate schimba!

Foloseste imaginatia si astfel realitatea personala si cea exterioara se poate schimba!

Jul 19
Apreciaza postarea si da mai departe...

Omul nu s-a preocupat îndeajuns de mult să ştie că imaginaţia are o putere fantastic de mare în transformarea realităţii personale şi exterioare.

El ştie doar ce i s-a transmis de către biserica ortodoxă, mai bine spus de către biserică în general şi anume el ştie că trebuie să se roage mult, însă, rugăciunile nu se împlinesc niciodată fără participarea directă a imaginaţiei şi a credinţei.

Despre credinţă, omul ştie că e imperios necesară, însă lucrurile nu se schimbă dacă, într-un nivel mai profund al fiinţei sale, omul nu practică şi imaginaţia.

Domnul Iisus spune să ai încredere neclintită în lucrurile nădăjduite:

” De aceea, vă zic vouă: Toate câte cereţi, prin rugăciuni şi cereri, să credeţi că le-aţi primit deja.”

Cu alte cuvinte, imaginează-ţi că ai primit deja lucrul pe care ţi l-ai dorit, simte că îl ai în mână, că îl guşti, că îl miroşi, că îl atingi şi îi simţi textura, etc, chiar dacă, momentan, se petrece doar la nivelul minţii.

Bineînţeles, presupun că îţi imaginezi doar lucruri bune, pentru că tot ceea ce gândeşti se întoarce la tine şi, ca un bumerang, ajunge să te lovească în realitatea obiectivă.

Imaginaţia este ca un fel de visare cu ochii deschişi, doar că este o visare controlată.

Credinţa este subiectivă, însă imaginaţia este obiectivă. Trebuie neapărat să vizualizezi ceea ce doreşti să se întâmple, sau să vină în viaţa ta şi să crezi cu adevărat că acel lucru s-a întâmplat sau a venit deja în realitatea ta.

Cu cât vizualizezi totul mai în amănunt, cu atât mai bine. Dacă poţi crede, toate sunt cu putinţă celui ce crede.

Acceptarea finalităţii cu încredere deplină, conduce la crearea mijloacelor de îndeplinire în realitatea obiectivă.

Poţi să te vindeci cu ajutorul imaginaţiei şi al credinţei, schimbând mentalitatea şi acceptând că poţi să te faci bine cu ajutorul gândirii, afirmaţiilor pozitive şi ale imaginaţiei şi credinţei.

Pur şi simplu, îţi induci singur starea de bine la nivel mental şi te imaginezi sănătos, revizuind trecutul, adică mergând înapoi în timpul în care s-a întâmplat un eveniment nefericit care s-a soldat cu o traumă, accident, etc şi îl imaginezi cu o finalitate bună.

Dacă perseverezi asupra imaginilor mentale, în scurt timp vei avea surpriza că eşti vindecat şi acel eveniment încetează să mai fie un eveniment nefast pentru tine.

Fiecare are suferinţe, sau o grămadă de probleme pe care le-ar putea rezolva cu ajutorul credinţei şi imaginaţiei.

Pentru aceasta, oamenii trebuie să renunţe la preconcepţiile induse de-a lungul timpului de alţi oameni, să renunţe la programele mentale vechi şi să le înlocuiască cu concepţii şi idei noi favorabile.

Învaţă să îţi imaginezi şi să percepi doar lucruri frumoase şi pline de iubire. Ştiu, unora li se pare greu, mai ales în ţara noastră, în care au avut loc atâtea lucruri rele şi abuzuri din partea autorităţilor statului.

Părerea mea, este că putem să credem şi să ne imaginăm cum situaţii dificile din ţară au un final fericit toţi la unison şi astfel putem alunga răul şi putem îmbunătăţi realitatea actuală.

Alegem ora 21 in fiecare zi, în care, timp de 20 de minute, toţi ne imaginăm şi derulăm în minte o situaţie care afectează poporul şi  vizualizăm cum aceasta se termină şi are un final fericit.

De exemplu, să luăm această lege nefastă pentru popor care este foarte actuală şi anume legea carantinării abuzive şi a dictaturii medicale.

Poporul român trebuie să înveţe să nu mai manifeste emoţii negative, să nu mai folosească cuvinte negative sau să aibă gânduri şi reacţii negative.

Datorită faptului că poporul gândeşte eminamente negativ şi vede într-o lumină negativă atât ţara cât şi pe politicieni, tot răul vine asupra lui, întrucât aceşti conducători despoţi cum sunt ei, sunt reflexia poporului, sunt aşa după cum a gândit, a rostit şi şi-a imaginat poporul.

De asemenea, noi românii (marea majoritate) ne denigrăm pe noi înşine, ne jignim între noi, ne vorbim de rău ţara şi ne mai mirăm de ce acest popor primeşte doar “palme” şi pare că se îneacă într-o veşnică suferinţă.

DRAGI ROMÂNI, ÎNŢELEGEŢI ODATĂ CĂ PÂNĂ NU ÎNVĂŢĂM LECŢIA IUBIRII DE ŢARĂ, DE POPOR  (ROMÂNII DE PRETUTINDENI) ŞI NU NE MAI BATJOCORIM INTRE NOI, NU MAI FOLOSIM CUVINTE ŞI NU MAI GÂNDIM ABOMINABIL DESPRE NOI ŞI ŢARA NOASTRĂ, VOM AVEA PARTE DE O VEŞNICĂ SUFERINŢĂ, IAR POLITICIENII VOR REFLECTA CEEA CE SUNTEM ŞI SIMŢIM NOI CA POPOR CU ADEVĂRAT.

E adevărat că avem mulţi oameni absolut admirabili în ţară, în special oamenii de la ţară, care sunt mai legaţi de pământul strămoşesc, de glie, sunt mai credincioşi şi poate mai patrioţi decât cei de la oraşe, dar nu este o regulă general valabilă.

Sunt şi oameni de la oraş care îşi iubesc ţara, se hrănesc sănătos, cu alimente tradiţionale, promovează şi favorizează în principal turismul românesc şi meşteşugarii noştri, care iau atitudine pe internet şi pe reţelele de socializare, însă trebuie să recunosc că, din nefericire, sunt şi mulţi antiromâni.

Datorită dezbinării şi a ceea ce am menţionat mai sus, avem de suferit şi până nu învăţăm LECŢIA IUBIRII ŞI A ACCEPTĂRII, lucrurile vor fi fix la fel, chiar mai rele.

Având în vedere că majoritatea dintre noi suntem de bună credinţă, putem schimba lucrurile în bine, având credinţă şi folosind imaginaţia, vizualizarea pentru transformarea realităţii personale şi exterioare.

Este un mare avantaj faptul că, creierul nostru nu face diferenţă între obiectul real şi obiectul imginat.

Haideţi să ne schimbăm pe noi înşine în bine şi situaţia în ţara noastră se va îmbunătăţii de la sine din toate punctele de vedere.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *