Frica atrage mai multa frica

Frica atrage mai multa frica

Mar 01
Apreciaza postarea si da mai departe...

Zilele acestea, de când a apărut Corona virus, am văzut o populaţie ( în mare parte ) paralizată de frică.

În mai puţin de 10 ani, au apărut dintr-odată şi apoi au dispărut sau mai revin în prim plan (după cum e scenariul) epidemii gen boala vacii nebune, gripa porcină, gripa aviară, toxicitatea plantei ambrozia denumită şi nectarul zeilor, poate şi altele pe care nu le ştiu eu, culminând acum cu acest corona virus care isterizează o lume întreagă.

Despre Corona Virus s-a tot vorbit şi încă se vorbeşte în mass media şi peste tot, sunt păreri pro şi contra.

Cert este că mulţi medici sunt de părere că acest virus nu este mai puternic decât o gripă şi că protecţia împotriva unui virus gripal în această perioadă de trecere de la un anotimp la altul este necesară şi cât se poate de normală, deoarece atunci când răcim frecvent sau ne confruntăm cu infecţii repetate invariabil se pune problema unui sistem imunitar slăbit.

Nu este nimic nou sub soare: iarna răcim mai mult, iar corpul se află într-o perioadă de curăţare şi trebuie să ne îngrijim mai mult.

De asemenea, cei care, de regulă, nu au grijă de corpul lor şi îl infestează voit cu tot felul de substanţe toxice (de la medicamente, alimente procesate, băuturi, ţigări, droguri etc) au oricum imunitatea mai slabă.

Nu ar fi o noutate. Plecând de la protecţia împotriva infecţiilor care e necesară şi ajungând la isteria generalizată în legătură cu acest virus s-a întins prea mult coarda şi s-a depăşit limitele bunului simţ.

Ce mi se pare înspăimântător este felul cum reacţionează oamenii după ce informaţiile propagate de mass media ajung la ei.

Am spus bine “reacţionează” pentru că ei nu acţionează, doar reacţionează.

Majoritatea iau de bune aceste informaţii, fără a le procesa, sau de a le filtra cu mintea lor proprie şi de a le trece mai întâi prin aşa zisele sitele lui Socrate.

Omul se panichează la auzul acestor veşti negative şi  astfel se declanşează mecanismul de alertare în corp şi în creier care generează reacţia de “luptă/fugi/ascunde-te/”, iar acest lucru nu îl diferenţiază de animale.

Şi animalele au aceleaşi reacţii, numai că ele nu au conştiinţă, voinţă, memorie ca şi omul, au doar puţină inteligenţă şi un pic de raţiune.

Zilele acestea am văzut o gloată de oameni isterizată care au asaltat hipermarketurile ca să îşi facă provizii ca de sfârşitul lumii, în baza zvonurilor şi ştirilor negative propagate de mass media.

Zilele acestea am văzut această gloată de oameni, reacţionând ca nişte oi, care s-au pierdut de păstor şi care aleargau bezmetice, dezorientate, reacţionând din impuls, ca nişte animale speriate.

Zilele acestea s-a dovedit că din ce in ce mai mulţi oameni nu îşi folosesc inteligenţa şi raţiunea de oameni superiori şi devin marionete pentru mass media.

Zilele acestea am văzut cum tot mai mulţi oameni acceptă FRICA ca emoţie fundamentală în viaţa lor, care este de vibraţie joasă şi distructivă pentru sănătatea corpului, sufletului şi spiritului.

Frica este emoţia care este asociată cu Răul, cu forţele întunecate sau absenţa luminii. La polul opus, este Iubirea care este emoţia dumnezeiască, iar acolo unde este iubire este şi credinţă, şi nici urmă de frică.

Procentul mare de boli cronice grave, suferinţe majore, depresii, anxietate, atacuri de panică, traume de tot felul, etc  se explică datorită faptului că tot mai mulţi oameni se lasă cuprinşi de această emoţie distructivă (de multe ori indusă de mass media sau prin alte mijloace).

Aşa cum am spus E GRAV faptul că oamenii nu îşi folosesc mintea şi se lasă stăpâniţi de frici şi nu cercetează zvonurile care vin din mass media.

De asta şi avem stările acestea negative de lucruri în ţara noastră pentru că cei mai mulţi dintre oameni se poartă ca nişte oi speriate, înainte de a fi sacrificate.

OMULE, nu mai fii OAIE, fii LEU!

Nu te mai lăsa panicat atât de uşor de ştirile negative, CERCETEAZĂ ŞI NU CREDE TOT CE ŢI SE SPUNE.

Doar aşa îţi meriţi numele de OM, de esenţă divină. Abandonează frica şi îmbrăţişează iubirea, care e de vibraţie înaltă şi te ridică pe un plan superior de conştiinţă.

Frica duce la şi mai multă frică, te poţi îmbolnăvi datorită ei, înainte de venirea şi confirmarea oricărui virus.

Te rog să cercetezi şi să treci toate informaţiile pe care le primeşti prin sitele lui Socrate şi nu te nelinişti în van.

Acestea sunt:

1.Eşti absolut convins că este adevărat tot ce se spune? Ce dovezi ai?

2. Ceea ce vrei să mi spui despre acest caz este un lucru bun?

3. Ceea ce imi spui despre acest fenomen imi foloseşte la ceva?

Daca nici nu ai dovezi verificate, nu e nici un lucru bun (de bine) şi nici nu imi foloseşte ( doar de a mă panica inutil) atunci nu vreau să aud. Nu mai interesează.

 

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *