In contact cu toxinele

In contact cu toxinele

Jul 30
Apreciaza postarea si da mai departe...

Traim intr-o lume in care totul este inversat, toate valorile sunt inversate ; raul devine bine, produsele artificiale devin naturale, substantele chimice sunt introduse in mancare, bauturi si vaccinuri, in detrimentul substantelor provenite din natura,; imbracamintea, materialele de constructii, totul, dar absolut TOTUL ESTE ARTIFICIAL.

Mediul este toxic si iradiat. Populatia este slabita, stresata, din punct de vedere economic, mental, emotional si fizic.

Oamenii sunt din ce in ce mai neputinciosi, epuizati, obezi si ajung sa sufere de o lista de boli si tulburari (inclusiv mentale) care conduc la si mai multa toxicitate.

Acest fapt este tot mai concludent. Orice fac ei, oriunde merg, aceasta implica contact cu toxine.

Pesticidele si ierbicidele sunt pulverizate pe recolte in cantitati tot mai mari si polueaza alimentele si apa.

Ele ajung in panza freatica si prin urina, alaturi de alte reziduuri de substante chimice si medicamente, sfarsesc in apa “potabila” pe care noi o bem.

Oamenii fac curat in casele lor si isi spala vasele si hainele cu toxine; isi pun toxinele pe piele, chipurile pentru a se “proteja” de soare (adevarata cauza a cancerului de piele)dar si pe fata cand se machiaza; le pulverizeaza  sub brat cu deodorante direct pe ganglionii limfatici (care au rol esential pentru sanatatea si imunitatea la boli).

Toxinele mai sunt inhalate din gazele de esapament si din nenumarate alte surse, inclusiv din cele considerate inofensive-pudra cu talc.

Pe langa acestea, mai exista si nebunia tatuajelor pe piele, care este cel mai mare organ al trupului.

Zaharul, aromele si indulcitorii artificiali sunt toxine mortale pe care oamenii le pun in ceai sau cafea si care sunt raspandite aproape in orice bautura sau alimente.

Bauturile racoritoare se numara printre cele mai nocive. Diabetul s-a raspandit tocmai datorita invaziei produselor care contin zahar, arome, aditivi chimici si indulcitori.

Cifrele cresc in statistici dar oamenii nu iau nici o masura favorabila lor.

De exemplu, aspartamul este un substitut al zaharului si afecteaza foarte grav trupul si creierul.

Indulcitorii artificiali au fost asociati in multe testari cu problemele cardiace, diabetul, tensiunea arteriala crescuta si multe alte boli si suferinte.

Din pura curiozitate, luati o foaie de hartie si scrieti toate substantele chimice si toxinele din toate produsele cumparate de dvs. si sesizati cat sunteti de “bombardati” cu acestea.

Amintim aici si produsele modificate genetic. Radiatiile provoaca mutatii genetice, iar acestea sunt valabile si pentru alimente, bauturi, vaccinuri, alte forme de toxicitate.

Alimentele si bauturile sunt infestate cu substante chimice; vaccinurile sunt toxice, curatarea aragazului, spalarea vaselor, protejarea pielii si pulverizarea sub brat se face tot cu substante toxice.

Acestea patrund in organele corpului si in creier, afectand mintea. Ele te pot afecta fizic, mental, emotional.

Incepi sa reflecti ceea ce ai in frigider, caci frigiderul spune multe despre tine.

Sanatatea nu mai este de mult echilibru, ci reprezinta dezechilibru, adica boala.

Ramane la latitudinea ta in a nu mai accepta aceasta distorsiune. Este necesar sa iti schimbi perceptia si sa nu mai cazi in capcana toxinelor.

Cei care cad cel mai mult in capcana toxinelor sunt cei saraci, care sunt mai pasibili sa manance cele mai toxice alimente si sa bea cele mai toxice bauturi.

Mai ieftin, de fapt, este mai scump si mai toxic in acelasi timp. Un aliment sanatos, un produs natural este un pic mai scump pentru ca a necesitat pentru existenta lui imbunatatirea solului, subsolului, costuri ceva mai mari pentru cercetare stiintifica.

Daca tu nu te protejezi, cine sa o faca in locul tau? Nimanui nu ii pasa catusi de putin de tine, daca tie, in primul rand, care traiesti in corpul tau, nu-ti pasa.

Daca nu oferi trupului si mintii tale alimente sanatoase si apa alcalina, atunci ele sunt intr-un deficit de energie din cauza dietei proaste, iar efectele lipsei acestora sunt imbatranirea prematura, boala, alterarea capacitatii mentale si implicit moartea.

Informeaza-te cu privire la ceea ce mananci si ceea ce bei, cu ceea ce te imbraci si te incalti, in ce fel de casa locuiesti (caci si acestea din urma influenteaza sanatatea ta).

Cumpara mai putin, dar de calitate. Nu mai arunca in cosul de la supermarket orice produse pana nu studiezi ingredientele!

Nu te mai uita la pret atunci cand vine vorba de sanatate!

Daca ai ajuns in situatia de a-ti periclita sanatatea, sa nu crezi ca o poti redobandi instantaneu fara sa suporti consecintele de rigoare.

Practica preventia chiar daca esti sanatos (desi aparent suntem sanatosi intr-o lume bolnava).

Sa nu crezi despre tine ca esti in totalitate sanatos. Adevarul este ca omul sanatos este de fapt un om bolnav care nu stie despre el ca este bolnav sau care nu crede/accepta ca este bolnav.

Nu respinge ajutorul pe care ti-l da Universul (Dumnezeu) printr-o alta persoana, care iti prezinta o informatie, sau iti spune despre existenta unui produs (produse) de sanatate, sau terapii alternative, care pot fi pentru tine salvarea ta.

Fii deschis si primeste informatiile, folosindu-ti discernamantul si invata din experientele de vindecare ale celorlalti care au reusit.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *