INFLUENTA PARAZITILOR ASUPRA STARII DE SANATATE si ERADICAREA LOR

INFLUENTA PARAZITILOR ASUPRA STARII DE SANATATE si ERADICAREA LOR

May 30
Apreciaza postarea si da mai departe...

DEPARAZITAREA, ESTE CEA DE-A DOUA ETAPA A CONCEPTULUI DE SANATATE.

Omul, desi e cea mai evoluata fiinta de pe pamant, e totusi cea mai bolnava!

Pe de o parte,  el traieste mai mult, dar,  pe de alta parte,  este tot mai des bolnav.

Fie ca e vorba de simple raceli, dureri de spate sau de cap care il stanjenesc in viata de zi cu zi, fie ca este vorba de boli grave care ii pun viata in pericol, omul traieste din ce in ce mai prost.

Si este evident ca factorii perturbatori si generatori ai bolilor se inmultesc in paralel cu dezvoltarea bunastarii materiale care ii este pusa la dispozittie.

Nutritia, modul de viata si factorii de mediu se afla la originea a numeroase boli, dar informarea obiectiva a publicului lipseste cu desavarsire.

Prin urmare, nu stiu cati din nou s-au gandit, ca  in interiorul corpului nostru se afla o sumedenie de paraziti cu care impartim trupul, alimentatia, totul, iau partea buna din hrana iar noua ne raman resturile sub forma de toxine si reziduuri.

Nu mai e nici un secret ca acesti paraziti colonizeaza organismul si ne consuma substantele nutritive si ne expun la boli infioratoare.

Conform Statisticii Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 95% din populatia globului sufera de boli parazitare.

Asadar nici nu se pune problema organismului neinfestat.

Suntem cu toti mult prea expusi,  aerului poluat,  apei murdare,  hranei infestate.

Dar, daca ai un SISTEM IMUNITAR PUTERNIC, UN STIL DE VIATA SANATOS SI ECHILIBRAT, corpul este capabil sa tina cat de cat sub control influenta acestor paraziti asupra sanatatii, cel putin sa-i mentina inofensivi.

Cercetatoarea Hulda Clark, dupa mai multe experimente,  a ajuns la concluzia ca multe din bolile cu care se confrunta omenirea astazi sunt produse de un anume parazit.

In cartea sa “Vindecarea tuturor formelor de cancer”  a descris ca fiecare boala este provocata de un anume parazit, si anume:

cancerul- de viermi plati, bolile de piele – viermi cilindrici ( oxiuri, limbrici), diabeticii cu Eurytrema, persoanele cu astm au ascarizi in plamani , cei care fac infarct au viermi la inima, samd.

De asemenea, parazitii care ajung la creier, produc boli psihice, in special schizofrenia.

Asadar, cercetatoarea Hulda Clark, a concluzionat ca peste 90% din boli sunt produse de paraziti.

De ce sunt ei periculosi?

Parazitii colonizeaza de obicei intestinul subtire si colonul, insa pot ramane inofensivi daca omul are un sistem imunitar puternic.

Trecerea lor din intestine in alte organe se poate realiza pe fondul unei flore  intestinale dezechilibrate.

Poluarea mediului ambiant, tratamentele prelungite cu antibiotice si corticosteroizi, alimentatia incorecta, samd, duc la micsorarea imunitatii si se activeaza flora patogena.

Apar sindromul oboselii cronice, cancerul, infectiile, etc.

De obicei pacientii se adreseaza medicilor in faza terminala, cand nu prea mai pot fi ajutati.

Parazitii nici nu sunt foarte usor de depistat.

De aceea, orice simptom aparut, poate avea legatura cu paraziti.

Pentru aceasta este bine sa preintampinati boala si sa va examinati singuri.

Medicina oficiala propune pentru eradicarea lor, antibiotice. Insa acestea,  anti-bio,  impotriva vietii  inseamna.

Omul,  insa, poate sa-si faca un TEST AL SANGELUI la microscop ( un cabinet specializat este chiar la sediul Companiei Coral Club International) , unde se vad virusii, bacteriile, ciuperci, fungii, in sange. Nu dureaza mai mult de  o jumatate de ora. Se ia doar o picatura mica de sange din deget si se pune la microscop.

Parazitii pot fi oua, larve sau adulti. Se pot aseza oriunde in corp.

La prezentarea de la Coral unde mi-am facut prima oara testul de mai sus, ni s-a pus chiar un filmulet video din timpul unei operatii a unui pacient care venise  la operatie crezand ca are o tumoare, cand colo se descoperise o colonie de viermi plati pe muschiul inimii.

Nu era tocmai o imagine prea placuta ca sa vezi asa ceva. Tocmai de aceea, de atunci am mare grija ca de cel putin 2 ori pe an sa fac o DEPARAZITARE CU PRODUSE NATURALE FARA EFECTE SECUNDARE , PREVENTIV.

In profilaxia si tratamentul infectiilor parazitare, Coral Club propune trei seturi de produse, care prin utilizarea lor de la 3 la 6 luni dau rezultate pozitive, restabilesc microflora, fara a suprima imunitatea, ci facilitand cresterea acesteia.

1.Cel mai simplu set este format din 2 produse: CORAL MINE si COMBINATIA DE PLANTE NR.7

Se utilizeaza cu scop profilactic si se recomanda spre utilizare, de 2 ori pe an cate o cutie.

2.Setul mediu include 4 produse: PAU D’ARCO, FRUNZE DE NUC NEGRU, COMBINATIA DE PLANTE NR.7 SI CORAL MINE.

Acest set da un rezultat bun la utilizarea timp de 3 luni in prezenta parazitilor, atunci cand actiunea negativa a acestora nu provoaca manifestari clinice.

3.Setul de lux consta in 5 produse: LAX MAX, PAU D’ARCO, FRUNZE DE NUC NEGRU, COMBINATIA DE PLANTE NR.7, CORAL MINE.

Acest set e utilizat pe parcursul a 6 luni minimum, in cazul invaziei parazitare, cand se constata manifestari evidente si actiune negativa ( stari alergice, bronsite cronice, astmul bronsic, psoriazul, eczema, epilepsia, etc).

De asemenea produse bune antiparazitare sunt si ARGINTUL COLOIAL SI ALOEMANAN.

Toate aceste produse se gasesc la sediul Coral Club, unde sunt si eu membra.

 

Doar dupa ce s-a efectuat un program complex antiparazitar, dupa ce am scapat de paraziti, se poate trece la etapa de purificare ( detoxifiere).

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *