Ingerii ne vorbesc telepatic

Ingerii ne vorbesc telepatic

mai 28

Ieri am avut o zi absolut fascinantă! A fost una din acele zile în care starea de bine este maximă iar experienţele minunate se ţin lanţ!

A fost o zi plină de conştientizări şi de revelaţii spirituale, pentru mine de la alţi oameni, sau de la mine către aceştia.

Atunci când eşti deschis către astfel de descoperiri şi lucruri revelate, Divinitatea te surprinde în chip neaşteptat şi plăcut, dezvăluindu-şi natura şi  voinţa Sa, supranatural, anumitor persoane extrem de credincioase.

Acest fapt denotă că Dumnezeu este cu noi, ne îndrumă şi ne inspiră tot timpul; iar miracolele şi sincronicităţile sunt ” la ordinea zilei” pentru cei ce cred în El şi în natura lor divină.

Am să încep cu un verset din Biblie ( ep.1 Ioan cap.4 :16) pe care l-am văzut scris pe cupola interioară a bisericii Sfântul Dumitru din zona Colentina, Bucureşti, unde am stat în rugăciune şi meditaţie mai multe zeci de minute:

” Dumnezeu este Iubire; Cine rămâne în Iubire, rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne întrânsul.”

Dacă ar fi să dăm o definiţie omenească a iubirii, probabil vom spune că iubirea este sentimentul de afecţiune intensă pe care îl avem faţă de o persoană ( sau faţă de mai multe) de care suntem atraşi şi care ne face să ne simţim bine. Cu alte cuvinte, noi, ca oameni, punem din start condiţii altor oameni, pentru a-i putea iubi: mă simt atras şi îmi creează o stare de bine atunci când mă aflu în prezenţa lor, sau din alte motive. Deci, noi iubim condiţionat.

Însă, definiţia lui Dumnezeu, este foarte diferită de a noastră, pentru că El ne iubeşte NECONDIŢIONAT. El este un Tată iubitor, iar noi ca fii ai Săi, avem ca principală datorie să îi răspundem Lui cu iubirea noastră cât şi tuturor oamenilor, prin puterea iubirii pe care ne-o dă El.

Sfântul Simeon Teologul spune: „Dumnezeu pururea voieşte să-Şi descopere şi să ne arate iubirea Sa faţă de noi, ca şi noi, înţelegând şi respectând marea Sa bunătate, să voim să-L iubim pe El“ (Sf. Simeon Noul Teolog, Cuvântări morale, cuv. 10, în Filocalia…, vol. VI)

Pentru că ne iubeşte, El îşi trimite îngerii să ne ajute şi să ne protejeze. Îngerii vorbesc cu noi mai ales prin” vocea interioară” sau mai bine zis, vocea inimii sau intuiţie.

Atunci când suntem echilibraţi în interior, când avem mai multă puritate iar sufletele noastre sunt orientate mai mult către Dumnezeu, putem intra în comuniune cu îngerul nostru păzitor sau ghizii spirituali şi să le auzim vocea.

Copiii, în puritatea lor, mereu sunt conştienţi de prezenţa îngerului păzitor. Poate aţi observat, dacă aveţi copii mici, nou născuţi sau puţin mai mari, că ei zâmbesc în timp ce visează, sau privesc şi sunt concentraţi în altă parte, atraşi parcă de ceva invizibil, de îngerul lor.

Îngerul păzitor este întotdeauna bucuros să ne asiste, să ne ajute şi să ne inspire. Disponibilitatea lui este nelimitată şi am face foarte bine dacă i-am cere necontenit ajutorul.

Chiar şi fără să îi cerem ajutorul, el poate interveni să ne călăuzească în situaţii de maximă urgenţă pentru noi.

Aş dori să vă împărtăşesc din relatarea unui prieten bun în ceea ce priveşte experienţele sale cu îngerii. Povestea este REALĂ şi a avut un impact considerabil asupra mea, cum cred că va avea şi asupra dvs.

Domnul Cristian Alexandru, 39 ani, a avut mai multe experienţe cu îngeri şi, chiar dacă pentru el existenţa îngerilor este clară şi probată, totuşi încă mai are dese momente în care nu îşi ascultă intuiţia şi implicit pe îngeri, pentru că încă se mai lasă cuprins de îndoială şi necredinţă, fapt pe care îl regretă amarnic după neascultarea sa.

În viaţa lui a avut loc o întâmplare aparent banală, dar ale cărei urmări i-a întărit mai mult credinţa:

Anul trecut, în 2014, înainte de sărbătoarea Sfântului Nicolae, dorind să meargă la cumpărături în zona complexului comercial Europa, a luat tramvaiul de la Staţia Doamna Ghica pentru a ajunge în direcţia dorită. Tramvaiul fiind aglomerat, el a călătorit în tot acest timp pe scara tramvaiului, până când la un moment dat, a trebuit să coboare, ca să facă loc unui bătrânel, care trebuia să coboare într-o staţie oarecare.

În momentul în care a vrut să se urce din nou în tramvai, o voce i-a spus foarte clar: S-au urcat controlori!

S-a uitat în jur şi nevăzând „nimic suspect” , adică controlori în uniformă şi neauzind pe cineva vorbind despre aşa ceva, a crezut că mintea îi joacă feste şi nu a coborât din tramvai! După un minut, aceeaşi voce i-a vorbit telepatic din nou: Sunt controlori la prima uşă! Nici de data asta nu a luat în seamă avertizarea şi, deşi s-a uitat înspre prima uşă, el tot nu a crezut.

Urmare a neascultării lui: a fost prins de controlori şi a durat un întreg proces de justificări, rugăminţi, mers la poliţie şi alte ipostaze nu tocmai plăcute. Dar, ce l-a lăsat pe gânduri au fost vorbele controlorului: Tu ne-ai văzut pe noi când am urcat, dar n–ai coborât! De abia atunci, şi-a dat seama de greşeala sa, că nu a ascultat vocea îngerului păzitor.

Ieri, 27 mai 2015, se repeta” istoria”, de data asta într-o maşină RATB nu foarte aglomerată. La urcare, a fost iar avertizat că s-au urcat controlori.

S-a uitat prin preajmă şi i s-a părut că sunt doar civili, oameni obişnuiţi. Din nou, vocea i-a repetat aceleaşi cuvinte! Şi el tot n-a crezut şi a luat decizia să se urce în maşină. Atunci, salvarea i-a venit de la o fată, care a strigat către un alt băiat din maşină: Claudiu, controlorii!

Atunci, el şi-a reamintit şi a înţeles că aceste cuvinte au fost pentru el şi de data aceasta s-a terminat cu bine.

După cum vedem, sunt întâmplări obişnuite, dar care ne marchează existenţa.

Îngerii ne ajută şi în astfel de probleme aparent banale ( găsirea unui loc de parcare, ajutor în trafic, de orientare, etc) dar care, dacă nu sunt rezolvate, pot deveni factori stresori, care şubrezesc sănătatea şi integritatea noastră.

Aveţi încredere în intuiţie şi în ghidarea voastră interioară! Aveţi încredere în îngerul vostru păzitor!

El este mesagerul lui Dumnezeu pentru noi.

Îngerii, în iubirea lor desăvârşită, ne ocrotesc, ne inspiră în permanenţă şi ne vorbesc prin semne şi simboluri.

Îngerii aduc speranţă, încredere şi ne sporesc credinţa în Dumnezeu.

Fii deschis şi primeşte mesajele îngerilor care vin spre tine prin diferite căi!

Şi întreabă-te mereu: ce semnificaţie are acest eveniment, acest om, aceste cuvinte, aceste simboluri, etc, pentru mine?

Lumea invizibilă e mai aproape de noi decât crezi tu că este! Şi e o lume la fel de reală, la fel cum este realitatea noastră, în care tu mă vezi pe mine iar eu te văd pe tine.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

1 comment

  1. Simona

    Da. Este adevarat. Ingerii exista si ne dau anumite semne ale prezentei lor. Citind acatistul Buna Vestire a Maicii Domnului, am suzit un falfait de aripi in spatele meu deasupra mea. Simtisem ca e un inger! Dne a fost prima experienta de atunci ii urmez in viata si e Minunat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *