Intunericul cauta eliberare

Intunericul cauta eliberare

iun. 29

S-a scris foarte mult despre Apocalipsă, despre un sfârşit al omenirii şi despre faptul că trăim deja vremuri apocaliptice.

S-au făcut nenumărate profeţii despre sfârşitul lumii, despre ce urmează să se întâmple, iar majoritatea lor sunt de-a dreptul alarmante, înfricoşătoare.

S-au făcut profeţii şi despre ţara noastră; s-a spus de bine, dar şi de rău, însă deznodământul pare a fi unul fericit.

Nimic nu este bătut în cuie, chiar dacă multe predicţii ale unor oameni evlavioşi, spirituali, s-au adeverit, într-o foarte mare măsură.

Totul depinde de felul în care evoluează umanitatea.

Ştim deja că au mai existat „apocalipse” în trecutul foarte îndepărtat al umanităţii, pentru două civilizaţii străvechi, Atlantida şi Lemuria; de asemenea, pentru oraşele Sodoma şi Gomora, despre care ştim din cartea Geneza, din Biblie; mai ştim de potopul de pe vremea lui Noe şamd.

Nu trebuie să ştim în detaliu ce s-a întâmplat în acele vremuri, ci vrem doar să cunoaştem cauzele care au dus la dispariţia acestora, ca să facem o comparaţie între ce s-a întâmplat atunci, cu ceea ce se întâmplă astăzi şi să stabilim un verdict: dacă civilizaţia noastră este în impas la momentul actual şi ce ar trebui să facem pentru a se evita prăbuşirea lumii.

Conform informaţiilor de pe siteul www.tinerama.ro:

Lemuria a existat în acelaşi timp cu Atlantida între Oceanul Pacific, America de Sud şi Asia. Se spune că locuitorii ei erau foarte avansaţi din punct de vedere spiritual.

Legendele spun că lemurienii aveau case cu acoperișuri transparente, trăiau sute de ani și cunoșteau tainele telepatiei, călătoriei astrale și teleportării. Lemuria avea o lungime de 8000 km și o lățime de 6000 km. Mai târziu, cercetătorii au descoperit surse sanscrite care vorbeau despre un continent, Rutas, scufundat în ocean.

Crucea, șarpele, piramida și ochiul sunt simboluri lemuriene.

Lemurienii au fost a treia din cele șapte rase fundamentale ale omenirii. Atlanții erau a patra rasă a lumii și erau descendenții lemurienilor. Continentul lor s-a scufundat în 8000 î.Hr. Supraviețuitorii s-au retras în Asia Centrală.

Rudolf Steiner scria că lemurienii au fost strămoşii atlanţilor. Se spune, de asemenea, că sunt strămoşii mayaşilor şi a egiptenilor.

În literatura teosofică se spune că aceştia, după ce au trecut mai multe etape în evoluţia lor, civilizaţia lor a început să decadă.

Unii specialiști susțin că un cutremur de intensitate foarte mare ar fi fost cauza dispariţiei lor.

Alții vorbesc despre erupții vulcanice, care au generat un tsunami de proporții uriașe.

Continentul a fost înghițit de ape în câteva ore. Sunt și voci care susțin că alta ar fi cauza scufundării și distrugerii continentului.

Nu se poate certifica faptul pentru care cele două continente misterioase, Lemuria şi Atlantida au dispărut de pe faţa pământului, dar există o teorie care susţine că cele două continente nu au fost scufundate în totalitate dintr-o dată, ci progresiv.

Helena Blavatsky, medium, prin procedeele cunoscute doar de ea, a reuşit să intre în legătură cu unele suflete avansate din punct de vedere spiritual ale vechilor lemurieni şi astfel povestea lor a devenit cunoscută.

Ei nu au fost o societate tehnologică, ci una mai degrabă tribală, elevată în domeniul artistic. Ei erau oameni intuitivi, îşi foloseau cu precădere emisfera dreaptă a creierului, erau oameni spontani.

Dansau, cântau, erau concentraţi pe artă. În general, erau oameni iubitori, paşnici, însă foarte naivi în multe privinţe. De aceea, nu au observat semnele prevestitoare ale dispariţiei lor.

Se spune că grupuri din Orion şi Alfa Draconis au invadat societatea din Lemuria, contribuind la distrugerea ei.

Lemuria a fost distrusă din motivul ignoranţei locuitorilor săi, la care s-a adăugat manipularea forţelor întunecate din sistemele stelare menţionate.

Dacă cei din Lemuria ar fi fost echilibraţi în interior (emoţie şi intelect, Inima şi Minte), nu ar fi atras forţe externe, la rândul lor dezechilibrate.

Vedeţi acum o legătură dintre ce s-a întâmplat cu anticii lemurieni şi cu ce se întâmplă astăzi cu civilizaţia noastră de pe Pământ?

Oare, nu din aceleaşi motive menţionate mai sus (dezechilibre sufleteşti, mentale, emoţionale, între inimă şi minte), dar şi ca urmare a modificărilor climatice, a dezechilibrelor economice şi de toate felurile şi civilizaţia noastră poate avea acelaşi deznodământ?

În Biblie se vorbește despre potopul lui Noe, unde apa a crescut cu o sută de metri. Este evident că o astfel de catastrofă a avut valențe universale. Sunt specialiști care coroborează potopul biblic cu dispariția misteriosului continent Atlantida.

Așa-zisul Triunghi al Bermudelor, în care se scufundă navele, făcea parte din Atlantida.

În interiorul acestei zone au fost descoperite clădiri scufundate, ziduri, drumuri, piramide.

Unele blocuri de piatră seamănă izbitor de mult cu cele de la Stonehenge, Anglia.

Se spune că Atlantida a fost distrusă într-o singură zi. Atlanţii erau foarte avansaţi în domeniul tehnologiei şi al cristalelor.

Se emite ipoteza că atlanții s-au autodistrus, ca mai toate civilizațiile avansate și au dus cu ei acest flagel al autodistrugerii, în celelalte civilizații care au dispărut la fel de misterios.

Pentru că am cunoştinţe economice, întrucât am absolvit ASE Bucureşti, pot spune că aş putea face o analogie între ciclul vieţii unei societăţi sau al unei civilizaţii, cu ciclul de viaţă al unui produs oarecare, adică durata medie de viaţă a lui, şi anume:

-produsele se nasc, se dezvoltă, ajung la maturitate şi apoi îmbătrânesc sau se uzează. Deci concepţie, dezvoltare şi dispariţie.

Aşa este şi cu natura umană, cu civilizaţia umană. Nu văd nici o diferenţă.

Doar că, umanii au discernământ, pot face alegeri greşite în viaţă, însă îşi pot schimba destinul la 180 de grade. Dacă vor, bineînţeles. Au liberul arbitru.

În esenţă, trec prin aceleaşi etape: Naştere, creştere, maturizare, îmbătrânire.

De o importanţă maximă sunt etapele de creştere şi maturizare, pentru ca acestea să ducă la un final fericit.

Lemurienii au început bine, s-au dezvoltat frumos din punct de vedere spiritual, însă nu aveau echilibru între inimă şi minte, între mintea concretă, sau raţională şi cea intuitivă. Au apărut dezechilibrele la interior, atrăgând astfel entităţi de nivel vibraţional foarte scăzut, care le-au pecetluit distrugerea.

Printr-o perioadă similară trecem şi noi acum, la fel ca şi Lemurienii, la fel ca şi atlanţii. Se pare că totul este ciclic.

Contează parcursul unui civilizaţii, la nivel de grup, sau la nivel de indivizi, pentru un deznodământ fericit.

Aşa funcţionează lucrurile. Uitaţi-vă înlăuntrul vostru. Cu cât sunt mai mulţi indivizi sănătoşi, conştienţi, echilibraţi, cu atât şi civilizaţia este mai trainică. Atenţie la dezechilibre! Vindecaţi-vă fricile, traumele! Pentru un deznodământ mai bun.

Întunericul are tendinţa de a se hrăni cu zone de vibraţii joase. El tinde să ia energia de la entităţi care au un dezechilibru.

Asta poate duce la războaie şi la conflicte, la o stare de haos, de confuzie.

Dragi prieteni, începeţi să vă daţi seama cine sunteţi cu adevărat şi de ce vă aflaţi aici. Stăpâniţi-vă propria Divinitate!

Întunericul dinăuntru caută eliberare. Eliberaţi tiparele trecutului! Părăsiţi Vechea Energie!

Întunericul este doar o forţă contrară, care aparţine fizicii naturale spirituale. Când o energie de grup decide să înainteze, există o reacţie naturală ca un alt grup să meargă înapoi.

La niveluri vibraţionale ridicate, nu ai cum să fii afectat de întuneric. Atacurile lui nu au nici un efect. Deci, trebuie să fii echilibrat, împăcat cu tine în interior.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *