Legile succesului

Legile succesului

Feb 20
Apreciaza postarea si da mai departe...

 

Legile succesului

1.Legea cauzei si efectului: Totul se intampla cu un motiv .Nimic nu este accidental.

2.Legea mintii: Gandurile proprii devin realitatea dvs. Ele sunt creative.Obtineti ceea ce aveti in minte in majoritatea timpului.

3.Legea corespondentei:Viata dvs. Exterioara este reflectarea vietii interioare.Exista o corespondenta directa intre modul in care ganditi si simtiti si modul in care va purtati si traiti.

4.Legea credintelor:Ceea ce credeti cu tarie devine realitatea dvs. In general nu credeti ceea ce vedeti, ci vedeti ceea ce ati ales deja sa credeti.

5.Legea valorilor:Intotdeauna va purtati in concordanta cu valorile si convingerile cele mai profunde.

6.Legea asteptarilor: Orice asteptati cu incredere are tendinta de a se materializa in lumea din jur.

7.Legea obiceiului:Aproape 95%din tot ceea ce faceti este rezultatul obiceiurilor, unele care va ajuta, altele care va fac rau.

8.Legea atractiei: Atrageti continuu in viata dvs. Oamenii, ideile si situatiile care se armonizeaza cu gandurile care va domina, positive sau negative.

9.Legea alegerii:Viata dvs. Reprezinta suma tuturor alegerilor pe care le-ati facut pana in  momentul de fata.

10.Legea optimismului: Pentru fericire si success in toate domeniile vietii este vital sa aveti o atitudine mentala pozitiva.

11.Legea schimbarii:Schimbarea e inevitabila.Depinde daca sunteti un stapan al schimbarii sau o victima de-al ei.

12.Legea controlului:Aveti o parere buna despre dvs. In masura in care simtiti ca detineti controlul asupra propriei vieti.

3 comments

 1. iosif

  as dori sa ma ocup cu comercializarea acestor produse tel 0769718188

  • GabrielaStochian

   Buna ziua Domnul Iosif,

   Asa cum am vorbit la telefon, v-am spus despre echipamentele portabile si de tratament, Deta Elis, un aparat Profesional de cabinet si portabil, si 3 echipamente mai mici portabile Deta Ap-antiparazitar, Deta ritm-pentru preventie si restabilire organe, si Deta cosmo cu 15 programe de tratament prin biorezonanta si avand atasat si o parte mobila cu cuante de lumina. Pe acest site am filmulete cu prezentarea lor de doctori rusi, la sectiunea sanatate .
   Aparatul mare profesional, de diagnostic si tratament, am inteles ca poate fi adus din Rusia daca se plateste transportul , taxele si pretul initial si are literatura de functionare in 4 limbi rusa, franceza, germana, engleza, greaca. Important sa veniti in Bucuresti sa stam de vorba, si sa vi le aratam pe cele mici, cele portabile de tratament ; de asemenea mai este un stik cu peste 3500 programe terapeutice care incarca aparatele de la un laptop, fara a fi nevoie de instalare pe calculator.Se pot vindeca toate tipurile de boli, inclusiv cele incurabile.

   Mai este o oportunitate de afacere , tot cu produse naturale dinspre Rusia si un Concept de sanatate care se preda la facultatea de medicina de la Moscova care consta in 5 pasi: Hidratare-Deparazitare-Detoxifiere-Nutritie-Protectie. Sunt produse naturale de la cele mai de varf companii. Daca se fac in special primii 3 pasi atunci 95% din boli si afectiuni dispar. Pentru vizualizare produse si conceptul de sanatate va dau siteul: http://www.coralclub.com.ro si daca vreti deja sa va inregistrati gratuit on line sub urmatorul link: https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=916246716958; pe langa sanatate, are si posibilitate de castig, afacere.Acesta din urma este autorizat in Romania, functioneaza de mai bine de 3 ani, si cautam oameni care sa recomande produsele si conceptul de sanatate in toata Romania. Produsele pot fi comandate on line si transportate prin curier in toata tara. Daca va intereseaza, cand veniti va explicam tot ce tine de conceptul de sanatate, produse si planul de afacere.O parte din produse sunt explicate de mine intr-un tabel la categoria sanatate,produse naturale/ boli si afectiuni ce pot fi tratate cu produsele de la Clubul de sanatate Coral.

   Puteti activa in cele 2 sisteme , cel cu echipamentele de tratament portabile si cel profesional, cat si cu cel de-al doilea cu Conceptul de sanatate avand la baza produse naturale de inalta calitate. Ambele functioneaza pe sistem MLM,multiplicare. Astept sa va decideti si eu va voi da detalii despre fiecare.

   Gabriela Stochian

 2. iosif

  doresc sa ma sunati pt colaborare 0769718188

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *