Mini curs de detoxifiere: Lectia 1

MiniCursDetoxifiere-lectia1MINI CURS DE DETOXIFIERE

Lectia 1: De ce e importanta detoxifierea?

Din copilarie am auzit de cat este de importanta igiena externa a corpului, dar stim foarte putine de igiena interna a lui.

Totusi, starea organelor noastre interne, determina in foarte mare masura cum aratam la exterior.

De exemplu, cel care acumuleaza cea mai mare cantitate de toxine si impuritati de tot felul, este INTESTINUL GROS.

El poate contine intre 8 si 15 kg de material fecal intarit pe care il caram de-a lungul vietii dupa noi.

De obicei, dupa 40 de ani, intestinul gros ajunge sa fie atat de plin de acest material, incat inghesuie alte organe si afecteaza functionarea ficatului, a rinichilor sau plamanilor.

Aceasta este o CAUZA IMPORTANTA A MULTOR BOLI.

El este ca un vas care contine sol fertil sub forma de mancare digerata.  Organismul e ca o planta.  Peretii intestinului sunt captusiti de mici radacini, care absorb substantele nutritive din sangele nostru.  Fiecare grup de radacini hraneste un anumit organ. Resturile nefolositoare sunt aruncate.

CE SE INTAMPLA CU MANCAREA NEDIGERATA?

Pe timpul urmatoarei mese, o noua bucata nedigerata se alatura uneia vechi si tot asa.  Mancarea nedigerata se lipeste de peretii intestinului gros. Caram astfel cateva kilograme din aceste bucati nedigerate.

Aceasta este mancarea stocata pentru MULTI ANI.

Intestinul continua sa execute functia de absorbtie sub stratul acestei murdarii si livreaza TOXINE, SUBSTANTE CANCERIGENE CATRE ORGANISM.

CUM MODIFICA ACESTE DEPOZITE ORGANELE INTERNE?

Cum de altfel va dati seama, acesta nu este un material bun, pentru constructia celulelor sanatoase.

Toxinele circula odata cu sangele si degradeaza treptat sanatatea noastra, formand  depozite pe peretii vaselor de sange sau in articulatii.

Depozitele de material fecal stagnant formeaza straturi intarite. Imensa cantitate de reziduuri apasa pe organele interne, mutandu-le din locurile initiale, creeaza presiune asupra diafragmei, scade capacitatea plamanilor.

Ficatul este impins din locul sau; exista presiune asupra rinichilor, intestinul subtire nu are indeajuns loc pentru a se misca; sistemul urino-genital al barbatilor devine inghesuit.

Sectiunea de jos a rectului este supusa celei mai mari presiuni: venele suprasolicitate se  maresc si formeaza cheaguri de sange.

UN INTESTIN GROS OTRAVIT POATE CAUZA NUMEROASE PROBLEME SI DIAGNOSTICELE DE BOLI SUNT IMPREVIZIBILE.

In cel mai rau caz, stadiile finale de cancer, drumul final al reziduurilor in intestinul gros este blocat complet, iar ORGANISMUL MOARE OTRAVIT DE PROPRIILE TOXINE.

 

Nu v-am scris toate acestea ca sa va sperii, ci pentru ca ACEASTA E REALITATEA!

Uitati-va la voi si la oamenii de pe strada! Va place ce vedeti? Nu e numai vorba de aspectul estetic, ci e vorba si de SANATATE.

Chiar daca nu ati facut niciodata o detoxifiere generala, ar cam fi timpul sa faceti o astfel de detoxifiere. Ea nu este un moft, asa cum cred unii, in mod eronat. Ea ESTE O NECESITATE!

 

Detoxifierea e singura modalitate de a asigura starea autentica de homeostaza la nivelul intregului organism. Prin detoxificare, organismul se curata de si va elimina toate materialele gen mucus, metale grele, substante chimice, pesticide, alte substante toxice.

Prin detoxificare, este posibila digestia, absorbtia, utilizarea si eliminarea corespunzatoare.

 

Organismul este o masinarie vie, cu constiinta de sine, capabil sa se regenereze.

Ati observat ca ori de cate ori va taiati la deget, dupa un timp scurt, rana se inchide.  Asadar, de ce nu credeti ca v-ati putea recupera si de pe urma altor afectiuni si boli mult mai grave ca o simpla taietura la deget?

 

Regenerarea presupune 3 elemente principale: ALCALINIZARE, DEPARAZITARE, DETOXIFICARE.

Despre alcalinizare, apa alcalina si produse speciale care alcalinizeaza, am vorbit in minicursul gratuit despre apa; despre paraziti si deparazitare, am vorbit in minicursul despre acestea, in mod specific.

Acum e randul detoxificarii, dupa ce in prealabil, ne-am alcalinizat corpul si ne-am deparazitat.

Curatirea generala presupune: curatirea intestinelor, ficatului, rinichilor, sistemului circulator, a limfei,  glandei tiroide, organelor respiratorii, a ochilor, eliminarea substantelor radioactive din organsim.

Despre acestea, in detaliu, intr-un alt minicurs.

www.eusuntdivin.ro/ pagina facebook: Sanatatea ta

Gabriela Stochian

  minicurs-sageata-inainte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *