Mini curs de detoxifiere: Lectia 2

MiniCursDetoxifiere-lectia2MINI CURS DE DETOXIFIERE

Lectia 2: Simptomele bolilor, blocajele si necesitatea detoxificarii

Suntem specia cea mai bolnava si  mai terorizata de spectrul bolilor dintre toate speciile de pe planeta. Ne-am indepartat de natura, si am modificat alimentele din dorinta de castig si in detrimentul sanatatii personale.

Organismul, pentru a functiona corect, are nevoie de intretinere, curatenie si reparatii pe toata durata sa de viata.

Fiindca majoritatea oamenilor au ales sa sa hraneasca necorespunzator, adica cu alimente care lasa in tesuturi cantitati mari de deseuri alimentare, ei trebuie sa isi curete organismul si sa elimine astfel de deseuri.

Daca nu face acest lucru, suporta consecintele.

 

BOLILE NU SUNT ALTCEVA DECAT SEMNALE SI SIMPTOMELE CARE REFLECTA NEVOIA ORGANISMULUI DE A SE CURATA SI DE A SE RECONSTRUI.

 

Omul este singura fiinta de pe planeta care decide singura ce alimente sa consume.

Astfel ca daca decide sa consume alimente modificate, precum, cereale si produse lactate pasteurizate, care actioneaza ca un clei asupra tesuturilor, sau,  carnea, legumele, si fructele prelucrate, ce contin compusi chimici si metale grele,  toate acestea contribuie la formarea de mucozitati, devin iritante si inflameaza organismul.

La acestea,se adauga aerul poluat, si produsele chimice pe care le folosim la igiena si curatirea casei.

Hrana prelucrata si pregatita la foc incetineste ritmul de eliminare, iar produsii secundari, rezultati din metabolismul alimentelor, sunt toxici si stocati in tesuturi sub forma de aglomerari sau placi la acel nivel.

SIMPTOMELE DE BOALA

Majoritatea simptomelor de boala nu sunt altceva decat manifestarea efortului pe care il depune organismul de a elimina corect toate aceste depuneri de toxine si de mucus.

Cea mai mare parte a femeilor insarcinate consuma lapte, carne, si alte produse alimentare toxice, crezand ca asa vor contribui la formarea corecta a tesuturilor si sistemului osos al fatului. Insa, acest lucru, nu face decat sa sporeasca toxicitatea si aciditatea din organismul mamei si sa influenteze negativ procesul de crestere a fatului.

Prin detoxificare organismul incearca sa isi mentina curatenia si rezistenta.

Acest proces are loc prin transpiratie provocata de febra, prin voma, diaree, urinari frecvente, raceli, gripa si prin simpla evacuarea cotidiana.

Cu cat e mai intoxicat organismul, cu atat e mai intens procesul de purjare.

Daca impiedicati mereu organismul sa elimine aceste toxine pe care cu buna stiinta le-ati introdus in organism, permiteti umflarea ganglionilor limfatici, a tumorilor, adica retinerea acestor mucozitati si toxine pe o perioada lunga in organism.

Poate ati auzit de „crizele de vindecare” ale caror simptome cuprind febra, transpiratie, eliminarea de mucozitati, diaree, eruptii cutanate, si alte moduri, in cursul carora sistemul imunitar functioneaza mai intens, inclusiv pielea.

Din acest motiv este important sa se detoxifice organismul si sa se regenereze.

BLOCAJE

Cand organismul devine preponderent acid, din cauza mancarii si bauturilor acide care i se ofera spre consum, se vor produce reactii in lant care decalseaza inflamatiile.

Multi oameni sunt familiarizati cu stari precum: sinusuri infundate, usturime in gat, privire incetosata, si alte stari.

Durerea este unul din semnele aparitiei unei ocluzii sau a unui blocaj.

Indepartarea blocajelor si neutralizarea Acidozei este obligatorie.

Altfel, cauza nu va disparea, dearece a fost tratat numai efectul care se manifesta sub forma de simptome, durere, umflatura.

Alcalinizarea neutralizeaza acidoza. Deoxifierea nu numai ca va alcaliniza, dar va si asigura organismul cu energie in procesul de autopurificare.

Cateva exemple de simptome ale unui intestin gros murdar:

constipare, balonare, eczeme ale pielii, cosuri, alergii, pete negre pe dinti, strat gri al limbii, miros neplacut al pielii si transpiratie.

Puteti testa functionarea intestinului gros astfel: 

Beti doua lingurite de suc proaspat de sfecla. Daca dupa 4 ore urina dvs. devine rosie, intestinul gros nu functioneaza cum trebuie.

Cateva simptome externe ale unui ficat neingrijit:

pistrui, alunite si negi; pete maronii in jurul radacinilor parului; piele rece si umeda pe corp si pe maini; pete galbene la baza limbii; mers cu pasi inegali;

Cauzele proastei functionari a ficatului:

consumul excesiv de alimente si lichide; prea mult zahar, dulciuri, fructe si alcool; prea multa grasime animala, mancaruri grase si ulei vegetal in regimul alimentar; consumul indeosebi al produselor rafinate si gatite; prea multa paine proaspata si alte produse fainoase; obiceiul de a manca inainte de culcare sau noaptea.

Cateva simptome externe ale rinichilor cu impuritati:

pungi sub ochi; pete albe pe unghii; palme umede.

Unele cauze ale functionarii improprii ale rinichilor:

acumularea mucusului si formarea pietrelor; largirea rinichilor datorata consumului mare de lichide; micsorarea rinichilor ca rezultat al consumului excesiv de sare, carne, peste, paine, dulciuri, produse pe baza de faina si alimente rafinate.

www.eusuntdivin.ro; pe facebook: Sanatatea ta

 

minicurs-sageata-inainteminicurs-sageata-inapoi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *