Video CoralMine – Filtrul Tau de Apa de Buzunar

Link Recomandare Comanda

CoralMine

Coralul este un animal marin ce seamana cu o planta exotica si care se hraneste cu microrganisme marine. Scheletul sau are o compozitie chimica bogata in minerale in special Calciu si Magneziu, dar si potasiu, fier, zinc, sodiu, fosfor, siliciu, crom, mangan, etc pana la 76 minerale.

 

Aceste minerale din CORAL-MINE in contact cu APA ridica PHul apei la un nivel optim, regleaza tensiunea arteriala si ritmul cardiac, previne artritele si osteoporoza, creste elasticitatea muschilor, regleaza activitatea rinichilor si a sistemului digestiv, imbunatateste aspectul pielii.

 

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. 

Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine. 

Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale. 

Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui. 

Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora. 

Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular. 

Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism. 

Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la: 
• atingerea unui nivel optim al pH-ului; 
• reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac; 
• profilaxia osteoporozei, artritelor; 
• creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos; 
• reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv; 
• îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.

Compozitie:

  • Coral mărunţit, acid L-ascorbic

 

Sursa – CoralOrder.ro

Link Recomandare Comanda

 

 

 

minicurs-sageata-inainteminicurs-sageata-inapoi

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *