Mini curs gratuit de detoxifiere: Lectia 3

MiniCursDetoxifiere-lectia3MINI CURS DE DETOXIFIERE

 LECTIA 3: Forme de detoxifiere

 

Detoxifierea trebuie sa fie GENERALA. 

Asta implica:

1.Detoxifierea fizica

2.Detoxifierea mentala

3.Detoxifierea emotionala

Adevarata detoxificare trebuie sa se produca la toate nivelurile organismului.

 

Daca vreti sa va purificati organismul, trebuie sa va purificati si gandurile si sentimentele.

Starile emotionale de furie si de iubire afecteaza gandurile si corpul fizic in moduri diferite. 

Furia creeaza stres si comprima fluxul sangvin si limfatic din organism.

Ea inchide ermetic ficatul si pancreasul, afectand atat digestia si suprasolicita glandele suprarenale, provocand eliberarea excesiva de hormoni si neurotransmitatori.

Iubirea, creeaza reactii opuse. Ea accelereaza fluxul sangvin si limfatic; intensifica digestia si evacuarea prin rinichi; produce alcalinizarea intregului organism.

FURIA PROVOACA BOALA, IAR IUBIREA ADUCE VINDECAREA.

Puteti decide ce fel de stari afective sunt bune sau rele pentru dvs. Trebuie sa decideti singuri, ce asteptati sa vi se intample in viata si ce va doriti pentru propriul organism.

Dupa detoxifierea corpului fizic, si dupa ce nivelul lui energetic va creste, va incepe si detoxifierea celorlalte componente, mentale si emotionale.

Daca in cursul programului de detoxificare, plangeti, va infuriati sau tipati la ceilalti, se vor crea blocaje subtile . Eliminati toate gandurile si sentimentele, observatile cu detasare doar, si nu va mai agatati de nici unul dintre ele.

Debarasati-va de blocaje.

 

Detoxifierea corpului fizic:

a. cu legume si fructe crude:

Omul este  alcalin, sau asa e ideal sa fie.  Hrana care creeaza aciditate provoaca o serie de stari anacronice.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti, este sa inlocuiti alimentele care genereaza aciditate cu cele care creeaza alcalinitate, sau sa ajutati la un echilibru alcalin-acid in corp.

Cele care creeaza alcalinitate, sunt in principal, fructele si legumele, care vor crea detoxificarea si rehidratarea organismului.

Ele trebuie sa fie folosite mai mult in stare cruda si proaspete, adica nepreparate sau prelucrate industrial.

Fructele dau cea mai mare energie corpului.

In prezenta lor, poate interveni o detoxificare mai rapida a corpului.

 

b.cu apa: 

Cea mai cunoscuta detoxifierea este cea cu apa pura, sau postul cu apa.

Dar, in cazul bolilor cronice nu e recomandabila, aceasta detoxificare, intrucat pacientul are rezerve scazute de energie.

c. cu produse speciale de detoxifiere-special despre acestea, intr-un alt minicurs.

Daca in organism se gasesc compusi chimici toxici, in cursul procesului de curatire, pot aparea palpitatii. Ele apar rar, dar se pot produce.

Retineti ca, acumulati toxine inca de cand sunteti in pantecele mamei; sa nu credeti ca procesul de purificare al organismului are loc peste noapte.

VIATA ESTE UN CONTINUU PROCES DE CONSUM SI ELIMINARE.

Detoxificarea trebuie sa se produca tot restul vietii; cel mai bine este sa se faca o detoxificare generala, de 2 ori pe an, o data la 6 luni.

Iar pentru ca detoxificarea este sinonima cu alcalinizarea, este important sa bem apa alcalina si sa mancam alimente alcaline; alcalinitatea este cel mai mare agent de detoxificare al organismului; cu cat un aliment are un grad mai ridicat de alcalinitate, cu atat detoxifierea va fi mai profunda.

Fructele sunt un exemplu de alimente alcaline.

 

Alimentele acide incetinesc, inhiba sau blocheaza procesul de detoxificare. Ele creeaza mucozitati in organism, sunt inflamatoare, provocand lezarea tesuturilor.

Acizii pot deveni radicali liberi, provocand leziuni tisulare daca nu sunt legati de un antioxidant alcalin si eliminati.

Majoritatea alimentelor care contin proteine animale sunt acide si provoaca iritarea mucoasei si dereglarea celulelor organismului.

Alte alimente acide, pe langa toate tipurile de carne, sunt ouale, cerealele, fasolea, nucile, produsele lactate pasteurizate si rosiile preparate pe loc.

Multi oameni consuma alimente preponderent acide. Prin urmare ei sufera de ulceratii, tulburari digestive grave, forme de cancer.

Ele ar trebui sa fie consumate doar in proportie de 10-20%.

www.eusuntdivin.ro; Facebook: Sanatatea ta

minicurs-sageata-inainteminicurs-sageata-inapoi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *