Mini curs GRATUIT despre paraziti si deparazitare: Lectia 1

MiniCursParaziti-ziua1MINICURS : DESPRE PARAZITI SI DEPARAZITARE

Lectia nr.1: Parazitii coexista cu noi datorita cauzei nr.1: TOXICITATEA si ACIDOZA

 

Parazitii sunt organisme straine care traiesc si se hranesc de pe urma altui organism plin cu toxine si epuizat, care pentru ei reprezinta “ organism gazda” si nu contribuie cu nimic la supravietuirea acestuia din urma.

Dimpotriva, slabeste organismul gazda, invadeaza celulele slabite ale acestuia si pot trai in mediu toxic si acid.

 

Toxicitatea, altfel spus, otravirea organismului, se refera la numeroase aspecte cum ar fi:

  • Acumularea de mucozitati in urma consumului de produse lactate;

  • Depuneri de substante chimice artificiale, metale toxice, zaharuri complexe;

  • Altele

Provine din alimente, atmosfera, produse pentru igiena personala, detergenti si alte chimicale, etc.

 

In ziua de azi, toate alimentele si bauturile pe care le consuma oamenii sunt ACIDE, iar acestea determina ACUMULARI DE MUCOZITATI, PRIVEAZA ORGANISMUL DE ENERGIE SI CONTIN TOXINE PROTEINICE.

Aceasta acumulare de toxine este de natura acida si provoaca inflamatii si congestionari la nivelul tesuturilor organice, cu precadere la nivelul sinusurilor, gatului, tiroidei, plamanilor, muschilor, ficatului, rinichilor si pielii.

 

Oraganismul insa, incearca sa scape de aceste toxine prin metoda numita “boala”, astfel ca, numeroasele boli, nu sunt altceva, decat, eforturile organismului de a scapa de toxicitate si de celulele moarte.

Toxicitatea se formeaza la nivel intracelular si interstitial ( in jurul celulelor) in sistemul vascular, in organe, in glande, intestine, etc.

Cu cat organismul este invadat de alimente sau lichide acide, cu atat mai mult se agraveaza starea lui de boala.

Astfel ca apar tumorile, ulceratiile, inflamatiile, degenerarea celulelor.

Celulele nu mai functioneaza corect si nu mai sunt sanatoase.

 

Raceala si gripa, afectiunile limfatice, tulburarile gastroinstestinale, infectiile, etc, care pot aparea, sunt semne ale organismului ca este intoxicat si trebuie sa il detoxifiem.

Din momentul in care organismul e acid si plin de toxine, parazitii intervin si slabesc la maximum sistemul imunitar al omului intoxicat.

 

Acesti paraziti se hranesc de pe urma toxinelor, iar omul nu trebuie sa ia medicamente chimice pentru cine stie ce boli sau tulburari imunitare, pentru faptul ca, desi ei nu se vad la analize, ci mai mult la microscop, el trebuie URGENT sa procedeze la dezintoxicarea corpului prin produse sau suplimente naturale pentru deparazitare pe care le voi enumera intr-o noua lectie din cadrul acestui minicurs.

 

In zilele noastre, barbatii si femeile sunt tributarii gustului bun al mancarurilor gen fastfood, pe baza de carne, oua, produse lactate pasteurizate si tomate gatite.

Cum aceste mancaruri sunt foarte acide, aciditatea se manifesta mai ales la nivelul stomacului, acolo unde initial are loc procesul de digestie al proteinelor.

 

Persoanele “ACIDE” sunt acide si la propriu si la figurat, intrucat sunt asa SI DIN CAUZA alimentatiei acide si devin nervosi si furiosi la cel mai mic semn de nemultumire.

Nivelul lor de energie este limitat, iar furia si nervozitatea sunt energii inferioare.

 

Se spune ca virusii sunt proteine care afecteaza constiinta sau viata unei celule. Ei o slabesc, dar organismul, cu inteligenta lui, iti si trimite semne sau stimuli prin care sa ii poata elimina afara.

Daca nu ai un nivel ridicat de constienta de sine ( aceasta constienta reflectandu-se si in modul tau de alimentatie si al stilului de viata), atunci faci loc energiei inferioare care iti diminueaza puterea si te face sa te comporti ca un om de joasa factura si lipsit de iubire si intelegere.

 

PARAZITII DE ABIA ASTEAPTA SA SE INFRUPTE DIN TINE, CACI PE LANGA TOXINE, EI SE HRANESC SI CU CE AI TU BUN, CA VITAMINE, MINERALE, OLIGOELEMENTE.

Oamenii de cand se stiu, au turnat antibiotice in corpul lor, nestiind cate efecte adverse pot provoca acestea.

Parazitii vin intotdeauna intr-un organism slab, lipsit de vointa proprie si care se hraneste nesanatos. Ei profita de aceasta ocazie, caci ei sunt atrasi de “cadavre”, de celulele moarte din organism.

Ei au si un rol de debarasare a gunoaielor de pe planeta dar sunt si cazuri cand scapa si afecteaza si tesuturile sanatoase.

 

Organismul uman gazduieste tot felul de paraziti, multi fiind de natura microbiana.

Sunt peste 30 de specii de microorganisme in corpul uman. Mai toti oamenii au candida, sau micoze in organism.

Candida, da pofta de zaharuri si de compusi pe baza de amidon, iar pacientilor li se recomanda, in mod eronat, sa nu consume fructe din cauza continutului bogat in zaharuri.

 

FRUCTELE SUNT ESENTIALE IN LUPTA ORGANISMULUI, CU SCOPUL DE A ELIMINA CANDIDA, DEOARECE ELE AU PUTERNICE PROPRIETATI ANTIOXIDANTE SI ASTRINGENTE.

De asemenea, sunt si multe tipuri de virusi, dintre care cel mai cunoscut este virusul herpesului. Ei isi fac aparitia in medii hiperacide, care se formeaza datorita consumului bogat in proteine ( carne).

In cazul herpesului genital, excluderea proteinelor din dieta va inactiva acesti virusi sau ii va mentine intr-o stare latenta.

 

Oamenii de stiinta, au creat conceptul devastator de vaccinare, introducand in organism virusi care provoaca moartea sau modifica structura ADN, in numele imunizarii organismului.

Dar, nu trebuie sa ne sperie parazitii.

Ei nu creeaza boala, ci doar se hranesc de pe urma ei.

Astfel ca, tot ce avem de facut este sa ne hranim inteligent si sa nu ne mai facem rau cu buna stiinta.

Sunt prea multe informatii la ora actuala despre deparazitare si detoxifiere si nu poti sa spui ca nu ai stiut sau ca nu ai avut de unde sa afli.

Este vorba de VIATA TA si trebuie sa fii CONSTIENT ca merita traita frumos si in sanatate deplina.

  minicurs-sageata-inainte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *