Mini curs GRATUIT despre paraziti si deparazitare: Lectia 4

MiniCursParaziti-ziua4MINICURS DESPRE PARAZITI SI DEPARAZITARE

 

Lectia 4: Aparatul medical portabil antiparazitar Deta AP 20

 

Vindeca orice forma de parazit:

1.DETA AP-ANTIPARAZITAR

 

Compania DETA –ELIS prezintă noua serie de aparate medicale inovative pentru restabilirea sănătății.

În aparatele DETA sunt întruchipate cele mai bune realizări ale medicinii orientale, europene și americane. Acestea sunt produse noi fara analog in lume.

Avantajele aparatelor DETA

  • Universalitatea – diagnosticarea, profilaxia și tratamentul unui spectru larg de boli si afectiuni, inclusiv a celor considerate incurabile;

  • Eficiență – de peste 85% la tratament și 93% la diagnosticare;

  • Siguranța – pentru aplicarea programelor terapeutice din aparate nu sunt contraindicații;

  • Portativ aparatul curativ este totdeauna la îndemînă: la locul de munca, acasa, in concediu, etc.

  • Simplitatea gestionării– aparatele se reprogramează ușor pentru soluționarea problemelor de sanatate actuale.

Aparatul portabil de tratament DETA-AP- antiparazitar este elaborat e în baza metodelor de cercetare ale savantului american Royal Rife.

 

DETA-AP acționează în mod selectiv și finalizat asupra tuturor agentilor patogeni (viruși, bacterii, fungi, ciuperci, helminți, protozoare), distrugîndu -i fără a aduce prejudicii țesuturilor și organelor adiacente.

Aplicarea complexului de programe permite eliberarea eficienta si sigură de orice tip de infecție si de toxine.

 

Aparatul DETA AP are un set de 20 de programe terapeutice de baza impotriva celor mai raspanditi si agresivi paraziti si anume:

1.Program de drenaj

Programul este îndreptat spre activizarea funcțiilor de eliminare ale organismului în scopul debarasării de toxine. Programul se va efectua în mod necesar după încheierea oricărui program curativ. Terapia drenării se poate efectua de 2-4 ori pe zi. O condiție obligatorie la efectuarea acestei terapia este consumul abundent de apă plată pură și nefiartă de nu mai puțin de 30 ml la un kilogram de greutate în 24 de ore.

 2. Ascaride. Programul poate fi aplicat la toate fazele ascaridozei. Programul se aplică o dată la 3 zile. Cura durează nu mai puțin de 10 ședințe.

 3. Viermi intestinali. Programul se aplică o dată la fiecare trei zile. Cura durează nu mai puțin de 10 ședințe.

 4. Lamblii. Programul se aplică cu un interval de 1- 3 zile. Cura va dura 10-15 ședințe.

 5. Heliobacter.Programul se aplică în fiecare zi. Cura durează două săptămîni.

 6. Candida. Programul se aplică de 1-3 ori pe zi în funcție de gravitatea afecțiunii candidozei. Cura va dura – la faza ușoară sau medie a infecției 2-4 săptămîni, în cazuri grave – peste o lună.

 7. Tricomonază. Programul se aplică – în faza acută de 2-4 ori pe zi nu mai puțin de 10 zile, în faza cronică 1-2 ori pe zi 10-14 zile. Tratamentul se va aplica și partenerului sexual pentru prevenirea reinfectării.

 8. Chlamydia. Programul se aplică în faza acută de 2-4 ori pe zi nu mai puțin de 10 zile, în faza cronică de 1-2 ori pe zi 10-14 zile. Tratamentul se va aplica și partenerului sexual pentru prevenirea reinfectării.

 9. Micoplasma. Programul se aplică în faza acută de 2-4 ori pe zi nu mai puțin de 10 zile, în faza cronică de 1-2 ori pe zi 10-14 zile. Tratamentul se va aplica și partenerului sexual pentru prevenirea reinfectării.

 10. Infecția cu stafilococ. Se aplică în cazul anginei, otitelor, sinuzitelor, furunculozei, puroierii rănilor. Programul se aplică la fiecare 2 ore pînă la dispariția simptomelor. Pe măsura atenuării manifestărilor, programul se va aplica mai rar.

 11. Infecția cu streptococ. Se aplică în cazul anginei, otitelor, sinuzitelor, eruptiei, scarlatinei. Programul se aplică la fiecare 2 ore pînă la dispariția simptomelor. Pe măsura atenuarii manifestărilor, programul se va aplica mai rar.

 12. Escherichia Coli. Se aplică în cazul depistării confirmate a bacilului Escherichia coli. Programul se aplică de 2-4 ori pe zi pînă la dispariția manifestărilor clinice.

 13. Onicomicoza. Se aplică în cazul micozelor unghiiilor. Programul se aplică 1 dată pe zi timp de o lună.

 14. Infecția papilom virală. Programul se aplică de 1-2 ori pe zi timp de o lună.

 15. Herpes. Tratamentul se va începe la primele semne de erupție herpetică. Programul se aplică la fiecare 2-3 ore pînă la dispariția erupției,mai apoi de 1-2 ori pe zi timp de o săptămînă. În cazuri cronice se va aplica de 1-2 ori pe zi timp de 10-14 zile.

 16.Virusul Epstein-Barr. Programul se aplică în faza acută la fiecare 2 ore. Pe măsura atenuării procesului, frecvența se reduce. La faza cronică programul se aplică de 2 ori pe zi.

 17. Citomegalo virus. Programul se aplică1-2 ori pe zi timp de 2 săptămîni.

18. Gripa cu component respirator.

Programul se aplică în faza acută la fiecare 2 ore. Pe măsura atenuării procesului, frecvența se reduce. În scopuri profilactice, în focarul epidemiei, programul se aplică de 2 ori pe zi. În cazul cînd este prezenta infecția, se vor aplica suplimentar programele: infecția cu stafilococ, candida, infecția cu streptococ.

 19. Antiseptic.

Programul se aplică pentru distrugerea, diminuarea creșterii microorganismelor potențial periculoase sănătății de pe piele, mucoasă sau la tratamentul proceselor inflamatorii purulente. Programul se aplică la toate procesele inflamatorii din organism. Frecvența aplicării depinde de gradul de manifestare a procesului inflamator.

 20. Inflamații.

Programul se aplică in toate maladiile care sunt însoțite de reacții inflamatorii în scopul atenuării acestora. Se aplică ca program de însoțire la tratamentul afecțiunii principale.

Frecvența aplicării- în funcție de gravitatea reacției inflamatoare și se poate aplica de 1-3 ori pe zi.

La aceste programe mai pot fi adaugate si alte programe antiparazitare in functie de diagnosticul personalizat al fiecaruia.

 

Programele nu necesita instalare pe calculator.

Ele functineaza cu baterii-acumulatori si au 4 taste de baza: de deschidere, pornire , selectare programe stanga, dreapta.

E recomandabil ca inainte de instalarea programelor antiparazitare, sa se stie exact diagnosticul si parazitii cauzatori de maladii, pentru a se selecta exact acele programe de care are nevoie pacientul.

Pentru comenzi sau intrebari , scrieti pe site: www.eusuntdivin.ro sau puneti intrebari pe Facebook: Gabriela Stochian/ Sanatatea ta; vedeti si filmuletul video despre aparat.

minicurs-sageata-inainteminicurs-sageata-inapoi

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *