Despre Cartea Intelege Viata si Fii Fericit!

IntelegeViataSiFiiFericit-Oficiala-3D-200O imagine de ansamblu asupra Cartii; Mesajul autorului:

Noi, oamenii din societatea de azi, am uitat sa ne traim viata asa cum Creatorul nostru a conceput-o pentru noi si anume in deplina sanatate, prosperitate si in fericire totala.

De asemenea, pentru ca suntem Creatia lui, doreste ca noi sa devenim constienti de El si de natura noastra divina.

Insa, omul a ajuns sa aiba astazi, o viata trepidanta, caracterizata prin stres maxim, graba si dezechilibre manifestate in toate componentele existentei sale: spiritualitate, sanatate, relatii, munca, timp, bani, alte valori.

In goana lui spre oriunde si in acelasi timp spre nicaieri, nu numai ca a uitat de Creator si de natura sa divina, dar a devenit inconstient de Sine insusi cat si de Viata sa.

El pur si simplu nu mai are timp SA FIE, fiind profund adancit intr-un ocean de materialitate, existenta sa fiind conditionata doar de cele doua verbe: A AVEA si A FACE.

 

Este trist, dar adevarat!

In acest fel, Viata inseamna pentru cei multi, o continua zbatere si un imens zbucium pentru asigurarea traiului zilnic, material, caci numai la acest aspect se rezuma totul.

In aceste conditii este foarte greu sa iti gasesti linistea si pacea interioara.

Toate categoriile de varsta au fost acaparate de stresul zilnic, cotidian, inclusiv pensionarii si copiii.

Avand in vedere aceste lucruri, eu, Gabriela Stochian, autoarea cartii Intelege Viata si fii fericit! am simtit un impuls divin de a scrie aceasta carte pentru a reaminti semenilor mei ca a sosit timpul sa fie fericiti si sa isi reconstruiasca propria viata, dar in primul si in primul rand, sa fie constienti de ei insisi si de natura  lor divina.

 

De asemenea, Viata trebuie inteleasa si nu trebuie traita la intamplare.

Ea trebuie traita dinspre interior spre exterior si nu invers, cum a fost pana acum.

 

Noi trebuie sa ne diminuam Egoul si sa ne inaltam sufletul daca dorim sa fim fericiti.

Totodata, trebuie sa devenim constienti de faptul ca nimic si nimeni din afara noastra nu ne intregeste si nu ne face sa ne simtim mai bine decat am face-o pentru noi insine.

Doar Creatorul stie ceea ce este spre binele nostru cel mai inalt, tocmai de aceea solutiile la framantarile noastre le gasim stand in contemplare si in rugaciune catre El.

Pentru ca am avut propriile mele zbateri interioare, cautari si intrebari existentiale, mi-am propus sa impartasesc si altor semeni de ai mei constatarile mele referitor la Viata cu toate componentele sale: spiritualitate, sanatate, relatii interumane, prosperitate.

Viata este o calatorie , iar eu, pur si simplu, doresc sa ma bucur de aceasta calatorie.

Intre Nastere si Momentul Trecerii Dincolo, noi avem liberul arbitru, care este de fapt marele dar , facut noua, oamenilor, de catre Creator.

Conteaza foarte mult ce alegeri facem in scurta noastra existenta, pe aceasta planeta frumoasa, ca sa ne bucuram de TOT CEEA CE ESTE in  noi si in jurul nostru.

Am scris aceasta carte cu mult drag, pentru ca doresc ca oamenii sa se trezeasca  si sa fie constienti ca numai din ei izvoraste fericirea si nu din exteriorul lor.

Exteriorul intotdeauna, dar intotdeauna, se va conecta la interior.

Va invit, asadar, sa parcurgeti cartea Intelege Viata si fii fericit! si sa redevenim fericiti precum copiii. Aceasta este porunca data de Insusi Creatorul nostru pentru noi.

 

Sa fiti fericiti!

Autor: Gabriela Stochian

 

Ti-a placut ce ai citit pana aici?

Atunci te vei bucura avand intreaga carte in mainile tale.

IntelegeViataSiFiiFericit-butoncomanda

minicurs-sageata-inainte

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *