Partea I: Spiritualitate | Capitolul 4: Invatatorii Spirituali si Ingerii

IntelegeViataSiFiiFericit-Oficiala-3D-200Fragment din cartea ”Intelege Viata si fii fericit!”

Partea I : Spiritualitate

Capitolul 4: Invatatorii spirituali si Ingerii

 

Dumnezeu, Tatal Ceresc, in iubirea Sa nemarginita fata de noi, ne-a trimis mari Invatatori Spirituali, in diferite perioade ale omenirii, ca sa ne reaminteasca de natura noastra divina si sa ne indrume, prin intelepciunea lor, spre o viata implinita si fericita pe aceasta planeta.

Este vorba de marii Maestrii Spirituali si profeti din toate timpurile: IISUS Hristos, Buddha, Mahomed, Confucius, Krishna, Lao Tzu si altii, unii din ei intemeietori ai unor religii precum crestinism, budism, islamism, ca fiind din cele mai cunoscute.

Dumnezeu comunica cu noi si foloseste multe mijloace pentru asta, inclusiv prin Invatatorii si Maestrii Spirituali, precum si prin cei aflati in regatul angelic.

Toti au avut misiunea de a ne reaminti ca suntem divini si ca Dumnezeu nu este separat de noi. Asta pentru ca, oamenii de- a lungul vremurilor, s-au deconectat de la Divinitate.

Dumnezeu i-a insarcinat pe Maestrii, pe Invatatori si pe Ingeri sa salveze umanitatea de la decadere.

El se bucura mereu cand sufletele umane evolueaza si cand facem alegeri prin care dorim sa ne intarim tot mai mult legatura cu El, devenind constienti de existenta Sa.

Nu uitati ca El ne-a dat in dar Liberul Arbitru. Fiecare actiune si gandire este o alegere venita din liberul arbitru al fiecaruia.

Uneori, evenimentele exterioare il “forteaza” pe om sau mai bine zis il aduc intr-o stare de confuzie, ca sa nu mai stie in mod clar ce sa aleaga si cum sa simta, astfel ca, omul ajunge sa faca alegeri distructive.

De fapt, toate alegerile vin din doua emotii puternice: FRICA SI IUBIREA.

Depinde numai de om pe care din acestea doua le va alege si de cat este de “centrat” in credinta in Dumnezeu si in iubirea Lui. 1

Omul are un fond bun, numai ca in viata sa, el se izbeste si de multe situatii negative care pot sa ii starneasca frica.

Sentimentul de frica vine din nestiinta, din necunoscut si indoiala. Multi nu inteleg credinta adevarata si raman ignoranti si pasibili de manipulare religioasa. De fapt, multi incurca credinta cu religia.

Un om traieste intr-o anumita perioada istorica.

El poate fi bulversat de tulburarile, problemele, provocarile acelei perioade, incercand sa le inteleaga potrivit cu simtirea si mintea lui.

Acestea pot provoca o adevarata criza spirituala in viata omului, care il fac, fie sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, fie il fac sa se indeparteze de Sursa lui divina.

De fapt, evolutia omului se bazeaza pe faptul ca, desi are la dispozitie mesajele lui Dumnezeu transmise prin Invatatorii umani, a Maestrilor si al Ingerilor, el are capacitatea de a gandi, actiona si simti in mod liber.

Maestrii, scrierile sacre, Biblia, altele, au dat indicii si semne despre cum sa gandeasca, actioneze sau sa simta un om, dar raman doar la stadiul de simple indrumari sau ghidaje. Doar Omul stie mai bine ce vrea sa aleaga.

 

Ti-a placut ce ai citit pana aici?

Atunci te vei bucura avand intreaga carte in mainile tale.

 

IntelegeViataSiFiiFericit-butoncomanda

minicurs-sageata-inainteminicurs-sageata-inapoi

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *