Mintea care te minte!

Mintea care te minte!

Mar 28
Apreciaza postarea si da mai departe...

Mintea care te minte!

De curand mi-am cumparat cartea “Noua ordine vibrationala”mintea care te minte

Este foarte bine scrisa de Cristian Raduta si o recomand cu drag. Autorul scoate in evidenta, spre constientizare, cum,arhitectii societatii, de fapt, arhitectii puscariei mintii, au reusit, prin programe ale fricii care actioneaza asupra oamenilor si care la randul lor si ei induc mai departe aceleasi programe ale fricii semenilor lor, sa distruga din interior unitatea umanitatii prin control total si folosirea ei in folosul intunecatilor.

Cum se intampla de obicei, cand se emite ceva, se va primi si ceva inapoi. Ce semeni, aia culegi! Ai sadit frici, vei primi inapoi vibratiile joase ale fricii!

Dar exact asta si vor cei ce controleaza umanitatea, acestia fiind fiinte/entitati de vibratie joasa care se hranesc/incarca din vibratia joasa a fricilor emise de oameni.

Modul în care Sistemul, inducând programe ale fricii în mai toate direcțiile de gândire, de simțire și de acțiune ale omului, i-au redus acestuia sfera conștiinței considerabil, băgându-l practic într-o pușcărie mentală.

Aceasta trasează clar granițele perimetrului (zonei de confort) în care individul se poate manifesta la orice nivel. Tot sistemul de generatori ai fricii (programe ale fricii FP) s-a creat din programul fundamental de frică al speciei umane, FP(supraviețuire).

Fii alert, sunt pericole peste tot! Nu știu acum unde sunt, dar sigur sunt! Ca să fii protejat stai în frică, stai alert, ca să te poți proteja când vine marele pericol!

Deocamdată nu știu care sunt pericolele dar, repet, știu sigur că există !!!

Orice FP este ca o barieră, ca o umbră în fața unui adevăr. Fiecare FP, prin iluzia fricii generate, practic “păzește”, stă de gardă, ca tu să nu ajungi să conștientizezi un anumit adevăr.

O sa anexez la photos arborele fricilor care este redat in carte. SUPRAVIEȚUIRE – de fapt, SUBVIEȚUIRE. Când toate barierele fricii au dispărut, ființa ta va fi invadată de lumină și de Adevărul Suprem.

Această frică de supraviețuire ascunde cel mai mare adevăr al umanității: faptul că suntem nemuritori, că nu există niciun pericol de care să ne temem, că pericolele există numai în mintea noastră, că suntem unitari cu sursa divină, că suntem pe acest Pământ tocmai ca să învățăm acest lucru!

Tot la photos o sa redau gandurile, actiunile si starile care sunt generate de virusi ai mintii ( programele mentale).

Biblia – vezi cele 10 porunci Banii reprezinta iluzia neputintei omului.

Prin aceasta frica, banul este ochiul dracului, prin introducerea banilor, oamenii au fost facuti sa creada, ca, mai orice in viata, se poate obtine prin bani ( produse, servicii, stari, posibilitati, etc)si sa ajunga la concluzia ca daca nu au bani, nu pot face nimic.

Prin acest siretlic, li s-au indus oamenilor programe mentale de limitare in orice directie.

Ei au fost divizati intre ei, ii invrajbesc unii impotriva altora, sunt agrosorii altii victime, astfel ca oamenii au uitat ca sunt toti din aceeasi Sursa divina creati.

Intotdeauna vor exista lideri intunecati care vor profita din plin de “naivitatea” maselor de oameni spalate pe creier de mii de ani. Oamenii au ajuns sa creada ca orice se poate realiza in viata numai daca ai bani…cand de fapt , tot ce pot face acestia cu banii ei deja stiau sa faca.

Banii reprezintă un instrument foarte puternic de divizare și control a umanitătii.

Banul este, de fapt, simbolul nevoii de control a omului, al fricilor sale. În lipsa acestor frici izvorâte din instinctul de supraviețuire banii nu ar fi existat.

Atunci de ce banii nu poartă numele celui care i-a creat ???? A: “Cât costă asta?” B: “4 necurați și 10 reptilieni” … pentru că ai înțelege mult mai rapid ce înseamnă cu adevărat “bănuții” aia la care se închină oamenii de dimineața până seara slujind și venerând înconștient pe creatorii lor.

Intotdeauna exista aceste planuri jos vibrationale : un fricos si un agresor al fricosului (care este la fel de fricos de altfel), o victima si un raufacator.

Este paradoxal -desi te-ai putea gandi ca cei mai evoluati spiritual si mai luminosi ar trebui sa conduca, de fapt… cei fricosi si plini de intuneric au controlat omenirea in ultimile mii de ani.

Cu cât nivelul tău de frică crește, cu atât vei simți nevoia să controlezi absolut fiecare colțisor din viața ta pentru că ai FP-uri care-ți controlează fiecare mișcare.

Nevoia ta de control există pentru că exact tu ești controlat.

Ești controlat de fricile (FP-urile) tale.

Când mori de frică, vrei să controlezi absolut totul, pentru că orice din jurul tău este un potențial pericol pentru tine.

Strategia întunecată problem-reaction-solution aplicată la nivelul macro al societății și la nivelul micro al modului de funcționare al minții.

Odata instaurata” solutia” la nivelul micro al mintii indivizilor, devine un fleac sa o implementezi si la nivel macro al societatii. Este mult mai simplu să-i tragi pe oameni în întuneric, puțin câte puțin, fără să se prindă, în final transformându-i în aliați de-ai lor.

SECRETUL NEMURIRII. Trecerea timpului, în modul în care percepe mental lumea acest concept, îmbătrânește corpul uman numai cât stai în minte.

Cât stai în inimă, în simțire, în “aici și acum” nu îmbătrânești.

Este ca și cum ai încremeni timpul pe loc. Majoritatea oamenilor nu mai trăiesc în prezent.

Sunt ca și morți, deconectați de la clipa prezentă, trăind îngândurați, apatici în întunericul minții, ba în trecut ba în viitor.

Vezi seria “Bucură-te … Evoluția se face printr-un șir de salturi ale conștiinței tale: mai întâi ai sărit cu inima prin simțire și apoi a sărit și mintea, înțelegând în final unde a sărit inima mai devreme.

În acest șir de salturi ale conștiinței, mereu mintea se ține după inimă, și nu invers; este cu cel puțin 2-3 pași în spatele simțirii.

Mintea și corpul sunt intrumentele care trebuie să fie racordate la dorințele și simțirile inimii pentru a te ajuta să experimentezi acele stări de conștiință mai înalte.

Mintea un singur lucru trebuie să facă: să ajute la îndeplinirea dorințelor inimii și abia apoi să încerce să înțeleagă ce au vrut ele să spună. Practic un singur lucru trebuie să faci: să detectezi semnalele inimii și apoi să faci exact după cum te îndrumă ele.

Curajul vine mereu din inimă. Cei curajoși, când se aruncă în luptă sau într-o acțiune, au și ei o grămadă de frici generate de minte care-i trag înapoi. Dar cu toate ăstea își urmează calea inimii care are rațiuni de un nivel mai înalt de conștiință decât mintea.

Curajul este o caracteristică a celor care aplică destul de des calea acțiunilor inimii.

AI MARE GRIJĂ SĂ NU CONFUNZI SIMȚIREA/DORINȚA VENITĂ DE LA INIMĂ CU CEA VENITĂ DE LA MINTE (PRIN INTERMEDIUL FP-URILOR).

Multe din dorințele/obiectivele tale, de fapt, nu sunt ale tale, ci ale FP-urilor tale.

Este foarte important să-ți aliniezi acțiunile cu dorințele tale reale, cu dorințele sufletului, nu cu niște dorințe care nu țin de natura ta superioară, de identitatea ta reală. Mahatma Gandhi: “Chiar şi cel mai mic neadevăr îl strică pe om, la fel cum o picătură de otravă poate strica un lac întreg.” EFECTUL FRICILOR LA NIVELUL INTERACȚIUNII DINTRE OAMENI: O MINCIUNĂ CONȘTIENTĂ GENERALIZATĂ!

Calea Adevărului: O tehnică foarte puternică de evoluție, de identificare și, în timp, de eliminare a majorității FP-urilor, este să încerci să nu minți niciodată, indiferent ce-ar trebui să spui.

Prin Calea Adevărului, spunând mereu numai adevărul, indiferent că-ți place să-l auzi sau nu, indiferent că dă bine față de ceilalți din jur sau nu, în timp vei scăpa de toate fricile. Minciunile societății sunt o consecință firească a minciunilor FP-urilor minții.

Atâta timp cât mintea unui individ este plină de FP-uri, este imposibil ca acesta să nu mintă. Tu prin minciună îți negi inima! Prin încurajarea minciunii generalizate Sistemul încurajează de fapt negarea simțirilor inimii: acestea nici măcar nu se mai declară, d-apăi să se mai pună și în practică.

Simpla declarare a simțirilor inimii ar reprezenta un risc prea mare pentru Sistem. Ar reprezenta o mare șansă ca tu să scapi de fricile prin care el te manipulează!

Problemele tale în viață sunt legate exact de subiectele față de care minți tu în general.

Mintea numai de la simtirea ta trebuie sa invete.

Oricine te invata ceva( scoala, universitatea, prietenii, parintii, tv-ul, etc), pe care tu apoi il asimilezi fara a fi filtrat prin simtirea ta, ti-a creat un nou FP.

Întreg sistemul de învățământ trebuie schimbat fundamental. Sistemul de învățământ din prezent bazat pe activarea la maxim a fricilor (conștiente sau inconștiente) din emisfera stângă a creierului și neglijarea aproape totală a dezvoltării emisferei drepte, a fost de la bun început, în mod intenționat, creat în acest fel, când, în 1902, General Educational Board* a fost creat.

Având sute de informații în cap, majoritatea nefiltrate prin simțire, asimilate pe dinafară, multe dintre ele false, nu mai poți distinge clar semnalele corecte ale inimii.

Este imperios necesar ca sistemul de învățământ să fie restructurat din temelii astfel încât copiii să rețină (să acumuleze) numai informațiile pe care le simt cu adevărat.

Urmând Calea Adevărului vei scăpa foarte curând de toate umbrele și problemele fizice, inclusiv de cele pe care le resimți din ce în ce mai puternic în prezent, chiar dacă nu știi cauza mentală a acestor probleme.

Din Calea Adevărului, în scurt timp, vei trece în mod firesc în Calea Acțiunilor Inimii, chiar dacă habar n-ai dinainte de existența acestei căi, pentru că foarte curând mintea ta se va restructura și alinia din ce în ce mai mult după simțirile inimii.

Virusii mintii otravesc nu numai mintea, ci intreaga ta fiinta-mintea, sufletul si corpul. Aceste 3 componente functioneaza optim numai cand sunt in lumina.

Prin virusii mintii, prin orice mic neadevar, prin fiecare picatura de intuneric care iti evadeaza fiinta, si la propriu si la figurat, toate cele 3 componente vor avea de suferit in egala masura.

Deci, evoluția conștiinței umanității (de pe Terra) este dată de evoluția vibrației/conștiinței Pământului, care în fiecare moment este dată de configurația astrelor față de acesta.

Oamenii care locuiesc pe Pământ se adaptează după vibrația Terrei și nu invers.

Pe cat este de adevarata lumea creata de minte( zona de confort), pe atat de reale sunt si creatiile acesteia: vor fi reale pentru minte, dar nu si pentru mintea vindecata, luminoasa si conectata la inima.

Isus: “Spune-le: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot aşa este de adevărat că Eu nu voiesc moartea păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa şi să fie viu.” (Iezechiel 33, 11)

Pacatele le faci numai prin programele tale de frica care te tin defazat de la clipa prezenta. Atata timp cat nu esti in clipa prezenta, in Lumina, conectat cu Dumnezeu, automat creezi, constient sau nu, un pacat sau altul.

Tu când vorbești cu alții (orice ai vorbi), de fapt îți dai sfaturi ție.

Este ca și cum te uiți într-o oglindă și-ți dai sfaturi cu voce tare.

Crezi că vorbești cu lumea din jur, dar vorbești practic cu tine, pentru tine și despre tine, deși nu ești conștient de asta. văzând totul din exterior, vei înțelege mult mai bine cine ești, cum arăți, cum ești față de ceilalți, cum interacționezi tu cu semenii tăi.

Îți vezi ochii tăi, expresia lor, dar și a celorlalți.

Vezi toate micile fragmente pe care nu le-ai observat când erai live în interacțiune cu restul, etc. Așa vei vedea foarte clar că ce judecai tu la alții erau exact defectele tale, fricile tale, că tot ce vorbeai tu erau doar caracterizări ale matricei tale, ale pușcăriei mentale a conștiintei tale.

Nu uita niciodată: cel mai mare maestru de la care poți învăța cu adevărat ceva, pe care să-l înțelegi cu mintea și să-l simți în același timp cu inima, se află chiar în interiorul tău, ești chiar tu însuți, este Sinele tău Superior!

Va rog reflectati si dati mai departe acest mesaj al domnului Cristian Raduta si va indemn sa cititi cartea “Noua ordine vibrationala ” Mintea care te minte si veti intelege esentialul despre cine suntem cu adevarat noi si cum ar trebui sa ne manifestam ca Fiinte luminoase, vii, aici pe planeta Pamant.

Editura este New Earth 2014

1 comment

  1. popa iancu

    superb ce spuneti,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *