Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Nu pierde umanitatea din tine | EU SUNT DIVIN
Nu pierde umanitatea din tine

Nu pierde umanitatea din tine

Oct 25
Apreciaza postarea si da mai departe...

Trăim timpuri ciudate în care suntem sfătuiți (culmea spre binele nostru) să ne distanțăm unii de alții, să nu ne mai îmbrățișăm, să nu ne mai sărutăm, nici măcar pe obraz sau pe frunte, să nu ne mai strângem mâna (să ne salutăm eventual cu cotul), să ne izolăm, în virtutea unei frici fabricate (existența unui virus trâmbițat de mass media aservită politic) și eventual să trăim o viața fadă, fără iubire, fără culoare, fără bucurie, fără prietenie, fără Dumnezeu.

Ești îndemnat, mai degrabă, să vezi suspecți peste tot, care chipurile atentează la sănătatea ta, să vezi pericole la tot pasul și dușmani peste tot.

Purtarea obligatorie a măștii este un atentat la libertatea omului, este o umilință foarte mare și o lipsă de respect pentru Creația lui Dumnezeu-Omul, de fapt, pentru toată Creația în sine.

Cine are un motiv ascuns să-și bată joc de oameni, bineînțeles prin alți oameni, puși să ducă la îndeplinire un plan de înrobire foarte bine pus la punct?

Cu siguranță. s-a lucrat sute de ani, poate chiar mii, ca să se ajungă la acest stadiu și acesta este doar începutul.

Se tot vorbește de oculta mondială, de oameni invizibili sau hibrizi  care conduc lumea din spatele cortinei, ca fiind adevărații atentatori la libertatea și demnitatea umană.

Nu încape îndoială că noi oamenii, aici pe Pământ suntem în mijlocul confruntării dintre două forțe puternice, și anume, între Forțele Luminii și Forțele Întunericului și care, acestea din urmă, sunt mai numeroase și stăpânesc planeta.

De noi depinde ce forțe alimentăm cu energia noastră, adică pe cele bune, sau pe cele rele.

După cum se vede cu ochiul liber, le alimentăm pe cele rele și acestea devin tot mai puternice și mai înverșunate împotriva noastră ca ființe.

De exemplu, prin faptul că foarte mulți oameni cred în virus și în așa zisa ferocitate a lui, prin gândurile lor, prin faptul că îl pomenesc tot timpul, prin cuvintele și fricile lor, ei îl fac să devină tot mai puternic, tot mai letal, chiar dacă, inițial, el este doar un amărât de virus.

Sau, îl fac să existe, chiar dacă inițial, este o invenție creată a păpușarilor de a crea panică, în favoarea lor, în toată lumea.

Legea atracției se manifestă negreșit, însă foarte puțini își monitorizează gândurile, cuvintele și își țin sub control emoțiile, mai ales frica.

Cine credeți că va fi afectat mai tare? Acelora cărora le e frică, care îl cheamă în viața lor, datorită faptului că se gândesc la el tot timpul, deci îl poartă în gândurile lor.

Dar să revenim la subiectul nostru. Dacă renunți să te manifești ca un om, cu trăiri frumoase, cu sentimente frumoase, cu bucurii, cu viață din plin, atunci ce devii?

Dacă te lași schimonosit de ce vor alții să facă din tine, atunci tu omule, ce mai ești?

În cazul în care interior te lași schimonosit datorită fricilor și tot ce aduc acestea cu sine rău, rămâi un om fără suflet, fără partea frumoasă din tine, fără scânteia divină din tine.

Rămâi doar un om hăituit, obosit de viață, un robot artificial, care funcționează ca un mecanism teleghidat din spate de către cei cătora le ai cedat puterea ta.

De aceea, omule, cât mai e timp, RĂMÂI OM așa cum te-a lăsat Dumnezeu: frumos, puternic, cu voință liberă, cu putere de discernământ, cu LIBER ARBITRU, cu inocență, asemeni unui copil frumos, care se bucură de viață, de lucrurile simple, de natură, de tot ce îl înconjoară, de iubire, de prietenie, de tandrețe, de gingășie, etc.

Nu te lăsa mutilat sufletește! Redevin-o puternic așa cum ești de fapt! Cheile vieții sunt la tine, nu în altă parte.

Nu există boală, dacă tu nu crezi în ea și nu o cauți. Ți am spus, totul, aproape totul este mental. De asemenea, puterea de vindecare este doar la tine, nu la oamenii din exteriorul tău.

Lasă-i pe ceilalți să decidă pentru ei. Aici este vorba de tine. Dacă toți am decide să ne luăm viața în propriile mâini și nu am mai lăsa pe alții să decidă pentru noi, nu am mai fi ajuns acum la aceste stări abominabile de lucruri.

Iubește-ți în continuare familia, prietenii, rudele și colegii. Nu îți pierde umanitatea și ajută la nevoie, când ți se cere ajutorul.

Iubește-ți copiii și nu îi sacrifica în condițiile actuale, pentru că așa spune societatea. Îmbrățișază-i și vorbește-le duios și blând și nu numai lor, ca să simtă iubirea ta, căldura ta sufletească.

Păstrează-ți familia aproape și nu o îndepărta. Încurajați-vă unii pe alții, în cercul vostru mic familial, sau în cercul restrâns de prieteni.

Fiți joviali cu alți oameni și înfrumusețați-le viața cu bucuria voastră. Poate așa îi faceți și pe ei să își schimbe perspectiva asupra acestei vieți.

De asemenea, nu vă învinovățiți și nu vă criticați unii pe alți sau pe voi înșivă. Nu are nici un rost. Împăcați-vă cu ideea că doar uniți puteți învinge răul care s-a abătut asupra voastră.

Faceți-vă unii altora mici daruri, nu trebuie să coste cine știe ce averi. Fiți umani și bucurați-vă de viață și de lumina din voi.

Stați aproape de Dumnezeu, citiți cărți spirituale, mergeți la biserică, faceți tot ce puteți ca să nu fiți distrași de vremurile diabolice actuale.

Dacă până mai ieri, râsul, îmbrățișările, exercițiile fizice, dansul, muzica, desenul, lucrul cu mâinile, constituiau terapie, ele continuă să fie și azi terapie. Nu s-a schimbat nimic de ieri până astăzi.

Acolo unde merge atenția ta merge tot ce ai tu mai bun. Toată energia ta merge acolo unde îți este atenția.

Spre exemplu, dacă tu nu ai reușit să uiți că acum 20 de ani cineva ți-a făcut un rău și nu te-ai putut detașa, atenția și  energia ta vitală au rămas la evenimentul de acum 20 de ani.

Ai, în continuare, pietre de moară legate de gât, care îți iau din energia vitală. Vezi, câtă energie pierzi, doar pentru că energia îți zboară aiurea?

Preia controlul atenției tale și îndreapt-o către imagini cu un viitor mai bun.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *