Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Nu rata nici un curs sau seminar de dezvoltare personala! | EU SUNT DIVIN
Nu rata nici un curs sau seminar de dezvoltare personala!

Nu rata nici un curs sau seminar de dezvoltare personala!

Jan 26
Apreciaza postarea si da mai departe...

Nu rata nici un curs sau seminar de dezvoltare personala!

Motto: ” Educatia nu este raspunsul la intrebare. Educatia este calea spre raspunsul la toate intrebarile”.

William Allin

Participand la astfel de cursuri, realizezi ca acolo vei invata despre lucruri pe care nici o alta scoala sau vreun alt  sistem de invatamant, nu te invata.

In lume, exista, 2 mari tipuri de invatamant:

-cel general, cu precadere de stat, in urma caruia obtii o diploma de LUCRATOR intr-un anumit domeniu

si

cel special, in urma caruia obtii o diploma DE INVINGATOR  pe calea vietii.

Primul tip de invatamant, iti ofera cunostinte generale, multe din ele, fara sa iti foloseasca si pe care le uiti la fel de repede precum le-ai invatat.

Cel de-al doilea tip costa mai mult decat primul, uneori mai mult, dar iti ofera informatii de care cu adevarat AI NENOIE in aceasta viata.

La aceste cursuri sau seminarii de dezvoltare personala, predau un alt tip de profesori, care au descoperit ei singuri pe pielea lor, cum se ajunge la adevarata FERICIRE, care sunt capabili sa impartaseasca din experientele lor de viata si din propria lor dezvoltare, devenind profesori sau antrenori de FERICIRE.

Aici participantii invata despre ei si pentru ei.

La aceste cursuri si seminarii de dezvoltare personala te ….luminezi,  te DESTEPTI!

Deabia aici, iti dai seama cate lucruri minunate iti poate oferi viata si de care , cu regret, realizezi ca nu te-ai bucurat.

Deabia aici, te transformi si devii un alt OM, incepi sa ai VISE si sa gasesti FORTA INTERIOARA de a le implini.

E important sa faci pentru tine aceasta alegere: LUCRATOR sau INVINGATOR?

Nu rata nici un astfel de curs/seminar de dezvoltare personala fiindca merita sa iti schimbi viata!

Majoritatea dintre noi am crescut cu ideea ca e bine sa fim Lucratori, sa avem un sef si sa fim obisnuiti cu ” Eu muncesc, nu gandesc!”,”Eu doar  fac ce mi se spune” si sa nu mai gandim noi pentru noi, sa nu avem o viziune pentru noi si umanitate, pentru ca ne-am impotmolit in sistemul invechit de gandire si ne este foarte greu sa mai iesim din acesta.

Tocmai la astfel de cursuri si seminarii inveti cum sa reusesti prin propria ta gandire, folosindu-ti intregul tau potential si creativitatea.

Noi am uitat despre noi insine ca putem fi invingatori. De ce?

Pentru ca suntem bombardati in permanenta cu stiri negative care poarta in ele o incarcatura emotionala distructiva, mediul informational este suprasaturat cu tragedii, spaime si rele , incat noi ca oameni, ajungem sa credem ca viata in realitate este rea, e o lupta  si deznadajduim.

Insa viata nu inseamna numai tragism, spaime, necazuri, rele ,ci  in aceasta lume exista si multe lucruri bune si frumoase.

Numai mintea care a scapat de ignoranta poata sa vada aceasta parte frumoasa a vietii.

Printr-o instruire personala permanenta, iti demonstrezi ca esti mai mult decat ceea ce crezi, ca poti mai mult decat ceea ce crezi tu ca poti, ca esti mult mai aproape de o viata extraodinara decat crezi tu ca esti in acest moment.

De ce sa faci lucrurile greu, cand ai putea sa le faci mult mai simplu si usor?

Traim cu totii intr-un univers care ne ofera tot ceea ce avem nevoie, iar noi putem sa ne cream realitatea in care apoi sa ne ducem existenta.

Sintem noi insine creatori, singuri ne cream destinul, si daca intelegem acest lucru, intelegem ca VIATA ESTE ASA CUM SUNTEM NOI.

Dar pentru aceasta, trebuie sa iesim din zona de confort!

Sa ne mobilizam cu totii pentru o viata mai buna, cautand sa invatam din succesele si esecurile noastre cat si din ale celorlati oameni care au reusit in viata.

 

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *