Nu uita! Legea Liberului Arbitru-lege universala! Dumnezeu n-o va incalca niciodata, caci El a instituit-o, din iubire pentru oameni!

Nu uita! Legea Liberului Arbitru-lege universala! Dumnezeu n-o va incalca niciodata, caci El a instituit-o, din iubire pentru oameni!

iul. 25

Bună ziua, dragii mei prieteni divini!  E posibil ca unii dintre voi să fii aşteptat cu multă nerăbdare articole postate pe site-ul www.eusuntdivin.ro.

Îmi cer scuze, dacă nu am scris atât de des precum v-am obişnuit în trecut, însă, va trebui să înţelegeţi: Sunt ocupată să îmi trăiesc Viaţa, aşa cum îmi place şi aşa cum îmi doresc! Ceea ce vă doresc şi Vouă.

V-am încurajat, în repetate rânduri, să vă trăiţi Viaţa frumos, aşa cum vă place, fără să impuneţi limite voi înşivă altora şi fără să acceptaţi să vi se impună limite vouă înşivă!

Se pare că trăim vremuri în care, tot mai mult, ni se dictează cine suntem, ce anume să facem, ce să deţinem, unde să mergem, cu cine să locuim, cum să trăim, cum să ne hrănim, cum să reacţionăm, ce să acceptăm în viaţa noastră şamd.

Peste tot e un ochi BIG BROTHER, care pare că ne urmăreşte, prin camere de luat de vederi amplasate în diferite spaţii instituţionale, prin telefon, TV, computers, prin oameni „binevoitori”, etc, astfel încât noi să nu mai dispunem de o intimitate proprie.

Unii vor nega (din frică) aşa ceva şi vor spune că fabulăm sau am luat-o razna, când de fapt, ei sunt cei care nu realizează, ce se întâmplă în jurul lor şi vor fi ţinta tuturor evenimentelor din lumea reală.

Nu poţi convinge pe oricine de orice, decât celor cărora a început să „li se aprindă beculeţul” în mintea lor.

De asemenea, nu poţi vorbi cu oricine despre orice şi nu poţi să îţi exprimi sentimentele oricui îţi apare în cale, nici chiar celor cu care sunteţi foarte apropiaţi, darămite celor pe care nu îi cunoşteţi cu adevărat.

În aceste timpuri trebuie să învăţăm să discernem cu mintea binele de rău, adevărul de minciună şi să simţim cu inima ce şi cui să împărtăşim din experienţele sau credinţele noastre.

Intuiţia e de mare preţ şi singura care ne va spune dacă cineva este potrivit sau nu pentru împărtăşirile noastre sau „spovedirea” noastră.

Aţi auzit de Liberul Arbitru, ca şi cea mai mare Lege Universală. Nimeni nu are voie să încalce această lege fundamentală FĂRĂ VOIA TA.

Absolut nimeni. Dumnezeu, în marea Lui Iubire, ne-a îngăduit să Îl acceptăm şi să venim la El, din proprie iniţiativă şi nu constrânşi de vreo împrejurare.

De aceea, dacă El ne respectă şi nu intervine în propriile noastre decizii, atunci şi alte entităţi umane sau non umane, ar trebui să ne respecte deciziile şi să nu ne oblige.

Poate cineva te constrânge în mod indirect să renunţi la propria putere personală, decizională, însă tu ar trebui să ştii că este un truc, un abuz, o minciună, pentru ca să poată „beneficia” de energia şi de puterea ta personală, de acordul tău (chiar şi indirect), ca să se poată folosi de neştiinţa ta.

Luaţi-vă măsuri, când nu sunteţi siguri de ceva, de cineva, la semnarea unui acord sau a unui contract, folosiţi-vă logica şi documentaţi-vă foarte bine înainte de a face, de a spune, sau de a acţiona cumva, întrucât, prin înşelăciune, cineva sau ceva ar putea să profite de ignoranţa, sau de inocenţa voastră.

Acum este o lume în care trebuie să aveţi Verticalitate, o bună Observare şi Stare de Spirit trează şi consecventă.

Este bine să vegheaţi, dar şi să vă trăiţi viaţa frumos, fără a avea gânduri de frică, sau iluzii deşarte.

Fiţi prieteni, dar nu împărtăşiţi chiar totul, pentru că în aceste timpuri, prietenia nu mai are valenţele pe care le-a avut odată.

Acum şi odinioară, oamenii pot trăda din frică. Frica este obiectivul principal de eradicat. Dacă dispare frica, atunci apare Iubirea şi nimic nu mai are de-a face cu întunericul la nivel sufletesc.

Pentru poporul nostru român importantă este Credinţa. De multe ori, avem impresia că numai în Biserică, suntem în siguranţă.

Însă, şi acolo, oamenii sunt oameni şi sunt vulnerabili. Nu toţi înţeleg credinţa adevărată, cu iubire de Dumnezeu şi de aproape, aşa cum trebuie.

De multe ori, se întâmplă să ai decepţii, tocmai de la oameni pe care tu îi consideri, subiectiv vorbind, „credincioşi.”

Dar de fapt, ei sunt doar religioşi, îndeplinesc un ritual, fără să aibă sau să pună în practică precepte spirituale.

Aşa se face că, mulţi aşa zis practicanţi, sunt de fapt, o catastrofă în lumea reală şi se comportă la fel de rău ca unii atei în lumea reală, sau mai rău decât aceştia.

Aceştia nu îndeplinesc „un ritual” din iubire pentru Dumnezeu, ci pentru a obţine o facilitate din partea Lui; credinţa nu există, au doar cereri personale, mentale, care dacă nu sunt îndeplinite, ei se pot înrăi şi mai tare.

De aceea, nu vă lăsaţi înşelaţi nici de oamenii bisericoşi, nici de religii, care au o parte foarte mare dogmatică, nici de atei, care nu cred în nimic, ci, prin propriile experienţe şi constatări, aderaţi la propriile credinţe, conform intuiţiei şi trăirii voastre sufleteşti.

Trăim vremuri în care valorile sunt mult răsturnate şi răstălmăcite (chiar şi în domeniul spiritual), iar cine nu este atent, cade în capcana răului sau a întunericului, fără a fi conştient.

Singura putere şi singura soluţie pentru un Bine Generalizat este doar IUBIREA care face UNIREA.

În afara acesteia, nimic nu este bine şi omenesc.

Fiţi dar, în aceste timpuri, ca fecioarele înţelepte din Biblie, care nu şi-au dat din uleiul lor din candelă, fecioarelor nebune, când acestea le-au rugat să le dea ulei din candela lor, atunci când ele nu au mai avut ulei în candelă pentru momentul întâmpinării mirelui.

Fiecare este pe cont propriu şi are responsabilitatea să vegheze asupra propriei vieţi, astfel încât evenimentele neprevăzute să nu îl ia prin surprindere. El să fie pregătit, fără a se plânge şi fără să se teamă.

Renunţaţi la concepte vechi şi dogmatice precum: Eşti un păcătos, porţi în tine păcatul originar; eşti roaba sau robul lui Dumnezeu; Dumnezeu te pedepseşte pentru faptele tale şi nu eşti plăcut înaintea Lui; cine eşti tu decât un fir de praf, muritor şi dispreţuit de El, mai bine să îţi pui cenuşă în cap să fii plăcut Lui, şamd.

Observaţi răsturnarea şi interpretarea diabolică pe care religiile au preluat-o din vechime, fără să îşi pună prea multe întrebări.

Vedem că astfel de concepţii predomină şi astăzi şi oamenii le preiau ca fiind reale, nerealizând minciuna, trucul din ele.

Dacă Dumnezeu este Iubire şi este în Interiorul Tău, cum ai putea ca tu să te consider robul Lui sau păcătos? Tu aşa îţi consideri copiii, ca fiind robii sau supuşii tăi? Nu faci orice pentru ca lor să le fie bine? Nu le dai binecuvântare ca să îşi trăiască viaţa aşa cum vor, în iubire, fără să le încalci liberul arbitru?

Aşadar, vă rog reflectaţi la toate răsturnările şi răstălmăcirile de care aţi avut parte în tot acest timp şi corectaţi-vă gândirea, logica, mentalitatea.

Liberul arbitru înseamnă să dispuneţi numai voi de corpul, mintea şi sufletul vostru, în cel mai frumos mod cu putinţă.

Fiţi liberi, suverani, în toate domeniile de activitate şi stăpânii propriilor voastre decizii, MEREU!

www.eusuntdivin.ro

G.S.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *