Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Omule, esti cine vrei tu sa fii! | EU SUNT DIVIN
Omule, esti cine vrei tu sa fii!

Omule, esti cine vrei tu sa fii!

Apr 03
Apreciaza postarea si da mai departe...

Oameni buni, trăim vremuri anarhice, în care haosul, prostia şi indisciplina au supremaţia. Date fiind aceste timpuri, nu ne mai putem permite să fim slabi, ironici, nepăsători, plângăcioşi.

TREBUIE SĂ NE LUĂM PUTEREA DIN NOI ÎNŞINE, DIN ESENŢA DIVINĂ DIN NOI.

Creatorul ne-a lăsat într-o perfecţiune totală, însă noi, majoritatea, ce-am făcut cu această perfecţiune? Pur şi simplu, ne-am bătut joc de ea.

NOI SUNTEM UNICI, SUNTEM SUVERANI.

Am decăzut atât de mult, încât am permis altor creaturi ca şi noi să ne manipuleze, să ne exploateze şi să ne facă să lucrăm doar pentru binele lor propriu, în detrimentul binelui nostru şi al BINELUI SUPREM.

Dumnezeu ne-a creat liberi, frumoşi şi sănătoşi. Însă, uitaţi-vă în jur şi vedeţi ce a devenit fiinţa umană şi cât de mult a decăzut ea.

Suntem într-o cădere liberă continuă şi, tare mi-e teamă, că ne apropiem de încheierea unui nou ciclu de existenţă al omenirii, pentru ca, puţinii supravieţuitori, cei meritoşi, să înceapă de la zero, un alt ciclu de existenţă umană.

Totul este ciclic. Întotdeauna când “întunericul” a ajuns în punctul să acopere “lumina”, a avut loc dezlănţuirea naturii, a forţelor cereşti, a avut loc o MARE RESETARE.

Şi de data aceasta, tot aşa va fi. Aţi văzut şi voi, niciodată în natură nu este întuneric total. Noaptea, Luna luminează, iar în cursul zilei, Soarele străluceşte.

Nicicând nu a fost un întuneric total, iar Divinitatea nu a creat Universul fără să fie Lumină. Încă din prima zi de Creaţie, El a creat Lumina.

Noaptea pe cer vedem stelele, carul mare, vedem Luna, iar cei specializaţi în domeniul astronomic văd mult mai multe corpuri cereşti.

Deci, Creatorul Universului, nu va permite să fie întuneric total, vorbind acum de acesta la modul figurat.

Vă reamintesc cele 12 puteri ale omului, despre care am scris într-un articol pe www.eusuntdivin.ro.

Potrivit lui dr.Josua David Stone, cele 12 puteri sunt:

1.EU SUNT  2.EU CRED   3.EU AM   4.EU ŞTIU   5.EU GÂNDESC   6.EU FOLOSESC   7.EU SIMT   8. EU PERCEP ŞI ÎNŢELEG

9.EU VREAU  10.EU CREEZ ŞI DORESC  11.EU ANALIZEZ  12. EU ECHILIBREZ

Potrivit celor 12 puteri de mai sus, OMUL, pur şi simplu: este; creează; simte; gândeşte, analizează, deci are capacităţi cognitive; vrea, deci are voinţă; are, îi sensul că îi aparţine o sumedenie de lucruri, inclusiv natura cu tot ce e în ea; foloseşte tot ce are şi îşi permite să aibă; doreşte, în sensul că are un ţel şi un scop pe care să îl ducă la îndeplinire; crede, deci are credinţă că este ajutat şi va reuşi în tot ce şi-a propus; înţelege ce este cu el şi cu natura înconjurătoare, merge chiar mai departe cu înţelegerea lumii acesteia; este echilibrat, în sensul că alege echilibrul, ca să nu o ia razna.

Sunteţi conştienţi acum de cât de înzestrat este omul? Mai cunoaşteţi vreo fiinţă în Natură, care să dispună de atâtea înzestrări?

Bineînţeles că nu! Şi, mă întreb acum, ce facem noi cu toate aceste înzestrări? De ce nu le folosim?

De ce ne purtăm ca nişte “curci plouate” şi lipsite de putere?

De ce ne lăsăm ameninţată libertatea, ca sens al existenţei noastre? Nu mă refer doar la stat, la guvern, sau la politicieni, ci la orice fiinţă care ne îngrădeşte această libertate.

De ce credeţi că îşi permite să facă această îngrădire? PENTRU CĂ I-AM CEDAT PUTEREA NOASTRĂ, DE FIINŢE SUVERANE.

Dacă tu îi permiţi unui alt om să te manipuleze, să te exploateze sau să te folosească, înseamnă că AŞA AI ALES TU şi nimeni nu e vinovat pentru asta.

Vă puteţi lua pe voi în considerare, în mod particular, sau puteţi extrapola această cedare de putere, la tot poporul.

Cine e de vină în toată această poveste? Poporul, care e format din fiecare cetăţean în parte.

Acestea fiind spuse, NU AVEŢI DREPTUL SĂ VĂ PLÂNGEŢI. Voi singuri aţi ales ce faceţi cu viaţa voastră şi tot voi aţi ales să nu vă folosiţi de cele 12 puteri ca să bucuraţi în această viaţă, în această ţară, în această perioadă şi să reuşiţi în toate.

Ce este foarte grav este că Omul, în această perioadă sumbră, şi-a cedat, până şi capacitatea de gândire, de analiză, de percepţie, de înţelegere, şi-a cedat credinţa şi voinţa.

A cedat TOTUL altor fiinţe umane, unor structuri, care doar aceştia gândesc, percep, analizează şi îşi impun voinţa.

Omul nu este neputincios, căci este o fiinţă din Dumnezeu, însă, alege să se creadă neputincios în faţa vieţii şi a lumii.

Este neputincios, pentru că refuză să se cerceteze pe sine, cu alte cuvinte, refuză cunoaşterea de sine.

Adeseori, în viaţa lui, el are sentimentul că este părăsit de Dumnezeu şi de oamenii apropiaţi lui. În acest caz, devine neputincios, pentru orice.

Tot ce poate face, este să se închidă în sine, ca să se descopere pe sine şi să elimine aceste bariere lăuntrice ale sale, care sunt de fapt nişte distanţări, rupturi lăuntrice faţă de Dumnezeu şi oameni.

Până când realizează cine este de fapt, se privează singur de libertate la nivelul sufletului şi al minţii şi nu-şi dă voie sieşi să trăiască viaţa în cel mai frumos şi armonios mod cu putinţă.

În societate, deci şi în cea prezentă, avem nevoie de OAMENI VERTICALI, CARE ÎŞI FOLOSESC CELE 12 PUTERI ŞI SUNT FIINŢE SUVERANE.

Altfel, Omul decade sub categoria de animal şi nu face cinste categoriei de fiinţe umane căreia îi aparţine de drept şi nici Divinităţii.

Omule, nu mai sta în frică şi nu-ţi mai ceda puterea! Fii demn de fiinţa umană care eşti!

Nu te mai lăsă batjocorit de alte creaturi umane cu scopuri meschine, indiferent cine ar fi acestea, chiar şi cei din familie.

Nu mai permite să fii umilit, batjocorit şi nu mai gândi că asta e crucea ta, sau karma ta.

Dacă ai prin preajmă rude, cunoştinţe, prieteni, etc, care nu te înţeleg, care îţi pun piedici şi nu te lasă “să zbori” liber prin viaţă şi să te bucuri de ea, evită-le sau încheie legătura cu ele, sau cel puţin, nu le mai lua în seamă şi fă-ţi viaţa şi traiul aşa cum simte sufletul tău.

Spre exemplu, dacă ai o mamă, un tată, un soţ, sau soţie, etc., care sunt în frică, sau în depresie şi te obligă să faci cum îţi spun ele, să le suporţi istericalele şi abuzurile, nu înseamnă că trebuie să te îmbolnăveşti şi tu, suportându-le.

Eventual, găseşti o soluţie de moment, prin faptul că le oferi căi de vindecare, punându-le la dispoziţie cărţi de spiritualitate, de cunoaştere de sine, sau pur şi simplu, le plăteşti cateva consultaţii la psiholog.

Dacă nu acceptă, nu eşti tu de vină, deoarece ele au ales să rămână mai departe în aceeaşi stare.

Acum frica şi depresia sunt cele mai periculoase, pentru că îi menţin pe oameni în starea de legume.

Nu eşti tu de vină pentru că aceste persoane nu au înţeles să se elibereze de frici şi de traumele lor emoţionale, sau de programele mentale din copilărie.

Toţi avem datoria de a conştientiza şi de a căuta explicaţii în ceea ce priveşte cauzele bolilor şi traumelor noastre fizice, mentale şi sufleteşti.

Toţi trebuie să învăţăm să ne vindecăm pe noi înşine şi să nu mai aşteptăm vindecarea noastră din partea altor persoane.

Numai având o stare de sănătate deplină, din toate punctele de vedere, ne putem bucura de această viaţă, atât la nivel personal, cât şi la nivel colectiv.

Prin urmare, doar la voi este cheia fericirii voastre. Depinde doar de voi să fiţi aşa cum vă doriţi. Treziţi-vă şi trăiţi-vă viaţa şi nu trăiţi în circumstanţe şi reguli impuse de alţii.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *