Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Orice gandesti, spui si faci tu, are efect asupra ta si a celorlalti! | EU SUNT DIVIN
Orice gandesti, spui si faci tu, are efect asupra ta si a celorlalti!

Orice gandesti, spui si faci tu, are efect asupra ta si a celorlalti!

Dec 08
Apreciaza postarea si da mai departe...

Prin acest articol, vreau să vă informez despre ce faceţi voi prin INCONŞTIENŢA VOASTRĂ atunci când gândiţi, vorbiţi şi acţionaţi în necunoştinţă de cauză, despre unde duce această inconştienţă şi ce efecte poate produce ea asupra celorlalţi.

Indiferent ce faci omule, totul se răsfrânge atât asupra exteriorului cât şi asupra ta.

De ce nu vrei să-ţi însuşeşti, odată pentru totdeauna, cunoştinţele esenţiale despre cine eşti tu cu adevărat, tocmai ca să nu mai ai posibilitatea să-ţi faci rău nici ţie însuţi (însăţi) şi nici altora?

De ce nu vrei să înţelegi că lipsa de schimbare şi mentalitatea învechită nu-ţi fac nici ţie bine, nici ţării, implicit poporului din care faci parte?

Sunt atâtea cărţi şi atâtea informaţii pe internet despre puterea creatoare a gândurilor şi a cuvintelor, despre faptul că gândurile, cuvintele sunt PUTERI CREATOARE, care pot materializa în realitate ceea ce gândim şi ceea ce rostim.

Asta înseamnă că tu, dragă Om, ar trebui să fii mai precaut la ce gândeşti, rosteşti sau când faci ceva, întrucât dacă nu îţi asumi responsabilitatea gândurilor, cuvintelor şi acţiunilor tale, poţi să creezi mult rău în preajma ta şi multă distrugere.

Nu mai e timpul să spui:  după mine, Potopul, pentru că potopul te va lua şi pe tine!

Noi suntem un TOT, suntem interconectaţi, iar atunci când îţi spui că vrei să faci un rău altcuiva, de fapt ţie îţi faci rău!

Dacă acest Tot nu este armonic, cu siguranţă că este dizarmonic şi datorită ţie.

Ca să ne fie bine, această armonie ar trebui să fie în tine, între tine şi lumea înconjurătoare.

Mintea ta împreună cu mintea altora, creează mintea colectivă a poporului român.

Focalizarea noastră pe anumite gânduri, sentimente sau resentimente, creează REALITATEA pe care o gândim şi simţim.

Dacă vrei să ai libertate de mişcare, nu îngrădi libertatea altora! Totul are efect de bumerang. Ce ai creat se întoarce înzecit la tine.

Dacă ai creat bine, ţi se întoarce bine, dacă ai creat rău ţi se întoarce rău, înzecit. Este doar o chestiune de timp până se va întâmpla asta.

Răul si binele vin din libertatea omului, mişcată de cugetul Lui, de felul pe care îl dă relaţiei sale cu oamenii, cu lumea, de faptul că vrea să recunoască sau nu pe Dumnezeu ca Creator al lumii, deci ca Făcător al existenţei şi al ordinii ei.

Numai rămânând în armonie cu tine, rămâni în armonie cu toate. Aşa că, drag popor român, şi tu şi tu şi voi ceilalţi şi diaspora aveţi grijă ce gândiţi, spuneţi despre România sau faceţi ceva pentru ea.

Voi aceştia care vorbiţi şi gândiţi rău despre ţară sunteţi un real pericol pentru noi, cei care trăim şi muncim în ea.

Faptul că am ajuns la o aşa slabă dezvoltare a ţării este şi din cauză că mulţi Inconştienţi (unii chiar din ură) prin gândurile, vorbele şi acţiunile lor malefice, prin fricile şi emoţiile lor distructive, discursurile anti bunăstare au CO-CREAT această atmosferă irespirabilă, de nesuportat, de corupţie, de răutate, de agresivitate.

Dacă în rândul politicienilor este agresivitate, ură, dezbinare şi dezinteres faţă de popor este şi datorită faptului că poporul, prin gândirea unanimă, i-a catalogat într-un anume fel şi aceştia au devenit cum a gândit poporul.

CEL CE GÂNDEŞTE RĂU DESPRE ŢARĂ ŞI POPOR ESTE UN REAL PERICOL PENTRU MINE, PENTRU TINE ŞI NOI TOŢI. Nu mai îngăduiţi oamenilor să vorbească de rău ţara sau pe cineva anume! Doar aşa vom putea eradica acest fenomen.

A apărut un fenomen pe reţelele de socializare, pe internet în general şi anume un gen de postaci care tot timpul comentează; sunt oameni înversunaţi, înfieraţi care îşi varsă furia la orice postare, mai ales la postările despre politică, religie, sau tot ce ţine de educaţie ori cultură,  prin comentarii răutăcioase, extrem de tăioase şi dure, unii chiar înjură, spun cuvinte josnice, asemeni veninului acumulat în sufletul lor.

Curge foarte mult venin prin comentarii de la astfel de oameni înfieraţi, care vorbesc de rău ţara, pe alţii oameni, care îşi arogă dreptul de a judeca pe oricine şi absolut orice, dar în nici un caz pe ei; sunt genul de oameni care nu îşi văd micimea vieţii şi a sufletului lor şi aruncă venin în dreapta sau stânga, de la nord la sud şi de la est la vest.

Astfel s-a născut aşa zisa profesie de POSTACI VENINOŞI care răspândesc numai venin în jurul lor şi, pe lângă faptul că vă schimbă starea dvs. de spirit, fac mult rău prin gândurile şi cuvintele acide pe care le au, iar dacă sunt mulţi, aceştia pot crea o realitate dăunătoare României şi tuturor locuitorilor ei.

Vă rog să nu mai permiteţi unor astfel de oameni să aducă venin pe Facebook, pe instagram, sau oriunde pe internet.

Da-ţi-le BLOCK şi scoateţi afară şerpii veninoşi, comentatori de profesie. Dacă nu le convine această realitate, pot oricând să plece din această ţară şi să găsească câini cu covrigi în coadă departe de ţara lor natală.

Nu aşa ridicăm România, prin faptul că postăm imagini negative pe reţelele de socializare sau prin comentarii negative care vin din străfundul unor inimi înfierate.

Aceşti oameni înfieraţi ar trebui să se vindece pe sine şi să nu mai găsească ţapi ispăşitori în afara lor. Cu toţii trebuie să facem asta.

Să ne vindecăm mai întâi pe noi, să vorbim numai de bine pe oameni şi ţara, pe preşedinte şi lucrurile se vor schimba în bine.

Înţelegeţi că este timpul să vedem lucrurile dintr-un punct de vedere spiritual. Nu mai acuzaţi Biserica Ortodoxă!

Datorită bisericii ortodoxe, încă mai avem călugări şi călugăriţe, oameni pioşi, care se roagă pentru ţara aceasta şi datorită lor, negrul nu este încă atât de negru.

Dacă nu aveţi nimic bun de comentat despre nimeni şi nimic, măcar abţineţi-vă de la comentarii, pentru că nu sunteţi şi nu aţi fost în papucii celui sau celor pe care îi ironizaţi sau îi vorbiţi de rău.

Cei care doar comentează răutăcios despre ţară şi despre oricine, nu fac nimic pentru ei, darămite pentru ţară.

Cei care fac ceva concret pentru ei, pentru noi şi pentru ţară, aceştia muncesc şi nu au timp de pierdut şi mai ales nu se coboară la nivelul postacilor veninoşi.

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

România are nevoie de oameni de nădejde care să se implice şi să scoată ţara din mocirlă.

S-a ajuns aici tot datorită neimplicării oamenilor şi pentru că au existat doar unii care nu au făcut decât să gândească, să vorbească de rău ţara, să comenteze răutăcios pe Facebook şi internet sau în mas media.

E timpul să gândiţi şi să acţionaţi altfel. Dacă televizorul, mass media e plină de ştiri negative şi de venin, atunci închideţi televizorul, aruncaţi ziarele sau revistele, căci nu vă aduc nici un beneficiu. Doar vă umplu de negativitate şi de agresivitate.

Ţara se schimbă odată cu noi. ŢARA SUNTEM NOI. Dacă vorbeşti de rău această ţară, de fapt vorbeşti rău de tine ca persoană, locuitor al acestei ţări.

Implicaţi-vă mai mult, faceţi tot ceea ce puteţi face şi oamenii vă vor urma modelul facerii de bine, al voluntariatului, etc.

Nu mai postaţi imagini cu păduri sau terenuri defrişate!

Sunt foarte multe imagini de acest gen, care nu fac deloc bine. Mai bine luaţi atitudine altfel, plantând copaci pe cont propriu, sau prin voluntariat în cadrul unor proiecte de împăduriri de amploare. Sau mergeţi la forurile tutelare şi spuneţi-vă oful acolo.

Faptul că postaţi astfel de imagini, nu faceţi bine, oamenii ştiu deja ce se petrece în ţară, nu trebuie să mai răspândiţi răul prin resentimentele voastre negative.

Încercaţi să folosiţi terapia Hoponopono, folosind cele 4 cuvinte magice pentru salvarea ţarii, a planetei, a voastră sau familiei dvs.: Multumesc, Îmi pare rău, Îmi cer iertare, Te iubesc!

Haideţi toţi să gândim bine ştiind că aceste gânduri pot să producă efecte, şi dintr-o realitate deprimantă să se nască o realitate benefică, pe care cu adevărat ne-o dorim. Rugaţi-vă pentru ţară şi popor, pentru politicieni, nu doar comentaţi despre ei.

Aşa ne-a îndemnat şi învăţătorul Iisus: Să gândim dinainte că ceea ce dorim s-a împlinit deja!

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *