Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Pentru voi cum zboara timpul? | EU SUNT DIVIN
Pentru voi, cum ” zboara” timpul?

Pentru voi, cum ” zboara” timpul?

Aug 28
Apreciaza postarea si da mai departe...

Pentru voi, cum ” zboara” timpul?

Nu stiu cati dintre voi ati ajuns la concluzia mea, dar pentru mine ” timpul” e mai important decat “banii”!

De fapt folosirea timpului inseamna “VIATA” si ” BANI”.

Noi toti, am fost invatati ca totul se procura cu “bani”; ca totul are un pret; ca daca nu ai bani, nu ai de fapt , nimic.

Asa se gandeste in societatea noastra materialista. Dar daca stai sa te gandesti putin si iesi din valtoarea lumii acesteia, nebune, iti dai seama, ca nu e chiar asa.

Multe lucruri necesare omului, sunt gratis! Dar au ajuns sa fie extrem de scumpe, incat nu pot fi cumparate cu bani.

Si ne dam seama, asadar, ca nu totul poate fi cumparat cu bani.

Cel mai elocvent exemplu este : SANATATEA.

Ea nu poate fi cumparata cu BANI.

Oricat de mult te-ai increde in doctori, medicamente, sau orice tu crezi ca poti sa cumperi cu bani, cand ti-e dat sa treci printr-o boala incurabila, APOI TRECI PRIN ACEA BOALA, pentru ca numai asa tu incepi sa iti intelegi VIATA!

Poate cineva acolo sus, care iti stie , in ascuns, faptele si sufletul, stie ca tu ai gresit in viata ta, fata de tine sau de alti oameni si stie ca doar asa tu poti sa te intorci pe calea cea dreapta, de lumina, experimentand boala, ca o avertizare.

Asta nu e un lucru rau , pana la capat !Daca ai realizat ca ai facut greseli si te caiesti, boala ca prin minune poate sa dispara!

Chiar daca altii vor ramane stupefiati ca s-a produs o minune! Minunea de fapt esti tu, ca ai inceput sa constietizezi cum e bine sa fii si ce sa faci cu viata ta!

Indreptandu-te, incepi sa ai parte de lucruri pozitive in viata si de insanatosirea tuturor aspectelor vietii tale!

Timpul in acest sens, este de partea ta! Pentru ca desi l-ai irosit pana la un moment dat, facand in viata lucruri mai putin bune pentru tine si viata ta, de acum, el este prietenul tau, pentru ca incepi sa traiesti viata la cote maxime si sa o intelegi.

Cand devii constient de viata ta, devii constient si de TIMPUL TAU!

Realizezi ca el trece repede, fara sa te intrebe, si mai ales, trece uneori, in defavoarea ta!

De multe ori faci lucruri care nu iti plac, si iti petreci viata intr-o apatie totala!

Din moment ce realizezi, ca viata trece fara sens pe langa tine, incepi sa constientizezi ca e timpul sa traiesti VIATA PE CARE O DORESTI, si de care nu ai avut parte pana ACUM, datorita convingerilor tale invechite, care te-au tras inapoi de la o existenta minunata.

Timpul este resursa nepretuita, intrucat el se scurge fara sa te intrebe pe tine, daca esti de acord sau nu. El se scurge, si atat.

Si tu ramai, cu aceeasi viata efemera si plictisitoare, pana intr-o zi, cand iti regasesti sufletul, si iti propui sa satisfaci dorintele sale si menirea acestuia pentru care ai venit cu adevarat pe aceasta planeta.

Deci, cum vrei sa schimbi perspectiva vietii tale? Avand mai mult timp , facand ceea ce satisface sufletul tau, sau bani, realizati oricum, cu suferinta si deznadejde?

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *