LA MULTI ANI 2022! Previziune de anul nou

LA MULTI ANI 2022! Previziune de anul nou

ian. 01
Acum, la inceput de an 2022, o previziune pentru tara noastra Romania, data de clarvazatoarea Georgeta Florea, din localitatea Drajna de Jos, judetul Prahova, care are misiunea divina de a construi 17 troite pe intreg teritoriul Romaniei, in prezent ajungand la constructia celei de a 11-a troita:
„Dumnezeu va avea grija de tara noastra foarte mult, pentru ca sunt doua tari protejate de Dumnezeu:Romania si Palestina.
In Romania se spune ca va fi centrul de credinta al globului.
In felul acesta, tara noastra trebuie curatata prin apa, prin foc, prin boala, prin mediu si sa se imputineze oamenii. (p.s.nu neaparat prin moarte; sunt multi care au plecat din Romania si care nu se mai intorc inapoi in tara, pentru ca nu sunt potriviti cu misiunea Romaniei in viitor, si unde aici vor trebui sa ramana doar oameni purificati, oameni de lumina).
Raman doar oamenii credinciosi, care vor face centrul de credinta in Romania, fapt pentru care strainii, vin din toate colturile lumii si doresc sa cumpere pamant si sa faca afaceri in Romania.
Pacat ca romanii nostri isi vand pamaturile strainilor, iar ei merg in tari straine sa munceasca, cand ar trebui sa fie in tara lor, tara care va fi centrul de credinta pe glob.
Palestina este tara unde s-a nascut fiul lui Dumnezeu.
Romania este tara care de multa vreme, de pe vremea dacilor, ea nu a plecat in nici o parte cu batul, cu sabia, etc., ca sa cotropeasca alte tari.
Ei si au protejat tara si familia.
Este adevarat ca tara noastra a fost bantuita de multe popoare, care si -au dorit bogatiile din tara noastra.
In afara de asta, avem subsolul cel mai bogat de pe glob.
Insa tara este aparata si va fi curatata de tot ce inseamna coruptie, tradare si va fii o tara care va fi locuita, in special, dupa anul 2046, de oameni de lumina, exemplu de credinta pe tot globul.”
Tot ea a mai spus ca pentru cei care vor ramane, dupa anul 2046, viata acestora va fi prelungita cu 200 de ani.
Blana Constanta
14 distribuiri
Îmi place

 

Comentează
Distribuie

0 comentari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *