Privirea in interior.Analogie cu masina.

Privirea in interior.Analogie cu masina.

sept. 25

Sistemele de credinţă sunt foarte puternice. Ele ne afectează, deoarece, atunci când simţim sau experimentăm ceva în interiorul nostru, parcă vine ceva din lumea exterioară şi încearcă să ne vorbească: „Nu, în nici un caz, nu aceasta este calea”.

Chiar dacă iniţial vrem să facem după cum simţim în interior, pentru că suntem prea ancoraţi în realitatea lumii exterioare, de cele mai multe ori, nu vom ţine cont de ceea ce simţim sau intuim şi vom face exact invers, intrucât suntem influenţaţi puternic de ceilalţi oameni, oricare ar fi aceştia.

De asemenea, există influenţe deosebit de dure ce vin de la televiziune şi din media, deoarece acestea îi hrănesc pe toţi ceilalţi.

Da, mass media este cel mai mare mecanism de hrănire care există (de multe ori atât de nocivă), deoarece poate hrăni mulţi oameni în acelaşi timp.

Ea hrăneşte realităţile şi sistemele de credinţă ale oamenilor. De asemenea, susţine manifestarea acestor sisteme de credinţă, pretutindeni în lume.

De aceea, trebuie să fiţi capabili să transcendeţi acest lucru, pentru ca să fiţi capabili să înţelegeţi ce se întâmplă cu voi şi lumea înconjurătoare.

Televiziunea, media, politica, instituţiile de guvernământ, vă vor spune şi vă vor arăta varianta lor, doar ce le convine, în conformitate cu un plan prestabilit de influenţare şi de educare a lumii.

Este momentul să vă deconectaţi de aceste modalităţi de hrănire negativă.

Este momentul să vă eliberaţi de versiunea lor asupra realităţii, pentru că dacă nu faceţi acest lucru, rămâneţi prinşi în plasa lor de păianjen, stagnaţi şi nu evoluaţi.

TOTUL TREBUIE SĂ VINĂ DIN INTERIORUL VOSTRU!

Trebuie să aruncaţi o privire în interior, pentru a vedea care sunt sistemele voastre de credinţă, ce credeţi voi, despre realitatea în care trăiţi, fără să fiţi influenţaţi de nimeni.

Noi oamenii suntem fiinţe complexe. Suntem în parte om, în parte Dumnezeu, o parte înger şi, cu siguranţă, în parte întruchiparea răului.

Avem în noi toate aceste aspecte diferite. Ca să scăpăm de energiile negative, avem nevoie de un timp de refacere.

Pentru o mai bună înţelegere, voi face o analogie şi voi vorbi despre o maşină.

Imaginaţi-vă o maşină, maşina voastră, vehicolul vostru!

Maşina nu este altceva decât un lucru fizic, are un înveliş alcătuit din oţel şi roţi, ceva plastic şi, puţină piele (pe scaune).

Practic, maşina nu trebuie să aibă minte. Pur şi simplu, ea există, la fel ca şi corpul fizic.

Corpul vostru fizic este vehicolul vostru. Dar, acum să spunem că îi adăugăm acestui vehicul, maşinii voastre, un creier.

În realitate, voi aveţi aşa ceva. Dar să creăm acum o maşină care să aibă un creier!

Creierul maşinii o va ajuta acum să meargă dintr-un loc în altul, adică, la magazin, la birou, la dreapta, la stânga, va acumula informaţii despre direcţii şi rute, ce să facă şi ce să nu facă, etc.

Funcţia creierului este să protejeze maşina şi să îi protejeze însăşi identitatea.

Deci, avem o maşină cu creier, alias corpul nostru fizic.

Aceasta doreşte să îşi menţină adevărata esenţă de sine. În mod intuitiv, ea ştie să se protejeze şi să se menţină.

Creierul preia responsabilitatea a ceea ce să facă şi ce să nu facă.

Creierul ştie că nu trebuie să apăsaţi pe pedala de acceleraţie şi să mergeţi cu 80 mile pe oră, într-o curbă foarte strânsă.

El se va auto-proteja. Acesta e un lucru minunat! Creierul colectează şi stochează informaţii. De asemenea, are abilitatea de a emite judecăţi, bazate pe lucrurile care au avut loc în trecut.

El nu are posibilitatea de a face judecăţi despre lucrurile pe care nu le-a experimentat. În acest mod, creierul, este foarte limitat.

El colectează informaţii şi emite judecăţi atât cât a experimentat. Însă, el nu are abilitatea de a prezice viitorul.

De fapt, dacă începeţi să vorbiţi despre o experienţă nouă, despre schimbarea realităţii, despre viitor, despre ceva necunoscut lui, prin care încă nu a trecut, creierul pune în funcţie energia fricii.

El nu ştie; el îşi protejează sinele-vehicul, acum. El pune în funcţie frica-aşa cum faceţi şi voi. Reacţionaţi cu frică la tot ceea ce nu cunoaşteţi.

Majoritatea oamenilor operează de fapt în primul rând prin ceea ce numiţi ” conştiinţa corp/creier asemănător maşinii cu creier care se protejează.

Acum, dacă îi adăugăm maşinii nişte sentimente, să vedem cum se schimbă lucrurile.

Iniţial, creierului maşinii (corpului) nu îi pasă de sentimente. El este preocupat doar de prezervarea propriei identităţi.

Pentru că a obţinut sentimente, el poate simţi durerea. Acum creierul spune: „Nu mă simt bine. Dacă există lucruri care se uzează, acum pot simţi acest lucru. Înainte ştiam doar că se uzează. Nu aveau un efect deosebit asupra mea. Eram indiferent faţă de ele, nu ştiam decât să mă protejez, să îmi menţin identitatea. Dar acum am profunzime, pot să simt. Am zile bune şi zile rele.”

Acum maşinuţa are sentimente, are emoţii şi conştienţă. Are un anumit nivel de conştienţă.

Majoritatea oamenilor operează prin corp/minte şi sentimente inferioare. Le numim sentimente de „vibraţii joase”-un anumit nivel de înţelegere, conştienţa durerii şi a sentimentelor legate de plăcere, de fericire, tristeţe.

Marea parte a oamenilor se află în aceste nivele, fie corp/creier, fie corp/creier/ceva sentimente.

Acum permiteţi să-i adăugăm Spirit maşinii. Spiritul este SCOP. Spiritul este CONŞTIINŢĂ. Spiritul este „EU SUNT”.

Maşina realizează acum că este maşină. Are propria personalitate, propria identitate. Are un corp, un creier şi sentimente şi acum este completă cu adevărat.

Acum, datorită Spiritului, ea înseamnă ceva. Are un scop, nu doar de supravieţuire, nu doar de evitare a durerilor şi de căutare a plăcerilor.

Acum există scopul evoluţiei, extinderii, creşterii şi creaţiei. Prin Spiritul care a intrat în maşină, aceasta va căpăta un nou aspect, o nouă înţelegere.

Aceasta realizează că se poate crea, re-crea, mereu şi mereu. Se poate re-crea ca Chevrolet, sau se poate re-crea ca Mercedes, folosind aceste exemple, figuri de stil.

Se poate re-crea ca Jeep. Ca Taxi. Spiritul din maşină înţelege noţiunea de creaţie şi re-creaţie. Spiritul îşi spune: ” Dacă m-am creat o dată, pot să mă creez şi re-creez, din nou şi din nou.”

Există 4 nivele de operare, Am început cu Corpul şi am ajuns la Spirit.

În cazul omului, Spiritul, care a preluat un Sentiment sau o emoţie, a acceptat un Creier, a acceptat un Corp.

Deci ce sunteţi voi, în principal? Exact! Spirit, care a preluat un Corp, o minte, sentimente şi emoţii. Deci nu CORPUL, MATERIA, IDENTITATEA PENTRU SUPRAVIEŢUIRE!

Spiritul este lucrul suprem. Acesta adaugă abilitatea de a te înţelege pe tine, de a avea conştiinţă de sine, de a avea scop în sine, de a nu avea doar scopul de a supravieţui, nu doar de a trăi, ci de a te bucura, de a te împlini, de a crea.

Cel mai mare blocaj este atunci când omul operează doar prin corp, creier şi sentimente inferioare. Adică, este îndepărtat de Spirit.

Spiritul a fost şi este întotdeauna cu voi, chiar dacă voi l-aţi căutat în exterior. Este partea care nu cunoaşte moartea.

Un alt blocaj: Când ai doar scopuri umane, nu scopuri spirituale. Vă preocupă prea mult tot ce ţine de natura umană, materialul, nu şi spiritualul.

În acest context, având concentrare pe UMAN, MATERE, aveţi FRICĂ. Frica înseamnă moarte. Asta înseamnă că operaţi pe nivele de vibraţii joase. V-aţi îndepărtat de Suflet, întrucat v-aţi axat doar pe lucrurile de bază, materiale; pentru că v-aţi concentrat doar să menţineţi maşina (corpul) în funcţiune. Există deconectare între Corp şi Suflet la foarte mulţi oameni.

Sufletul vrea doar să se extindă şi să re-creeze, iar şi iar. Aspectul de care vă ţineţi atât de strâns în viaţa voastră, acel aspect în care omul nu doreşte decât câţiva ani în plus de viaţă pe Pământ, nu are importanţă pentru Suflet. Acea parte din voi nu e îngrijorată de acest aspect.

Uneori acea parte pe care aţi camuflat-o, ştie mult mai bine, ştie că uneori este momentul ca viaţa să se sfârşească, doar pentru a se putea re-crea.

Aşadar, trebuie doar să vă reconectaţi cu Sufletul vostru şi să vă re-creaţi pe voi înşivă.

Este momentul să ne re-inventăm. Acest sine vechi, acest „tu” vechi, bazat pe sisteme de credinţă vechi, este epuizat.

Cel mai mare blocaj din toate a fost ceea ce voi consideraţi a fi programul vostru, dorinţa voastră, versus dorinţa sufletului.

Aţi tăiat legătura cu Sufletul vostru; acum trebuie să îi permiteţi adevăratei voastre fiinţe să se exprime.

Ea nu are nevoie de dorinţe, nevoi, programe, din realitatea exterioară. Ea are nevoile si dorintele sale, înţelegerea sa şi doar acestea trebuie exprimate.

Aduceţi Sufletul în realitatea voastră, acum! Cu acesta soseşte şi adevărata înţelegere a modului de aducere a tuturor potenţialelor în viaţa voastră.

G.S.

www.eusuntdivin.ro

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *