Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Produsul B-luron exceptional pentru articulatii, cartilagii, ligamente! Vedeti Video pe youtube | EU SUNT DIVIN
Produsul B-luron exceptional pentru articulatii, cartilagii, ligamente! Vedeti Video pe youtube

Produsul B-luron exceptional pentru articulatii, cartilagii, ligamente! Vedeti Video pe youtube

Aug 06
Apreciaza postarea si da mai departe...

B-LURON antioxidant natural, solutie pentru artroza

B-Luron” este un supliment alimentar activ ce are la baza structurii sale complexul hialuron-condroitinic, fiind un produs tehnologic inovaţional destinat pentru stimularea producţiei de lichid sinovial propriu, cât și pentru asigurarea hrănirii şi refacerii ţesutului cartilaginos al articulaţiilor. Eficiența produsului este similară cu injecțiile intraarticulare cu acid hialuronic, mai mult decât atât, acționează simultan asupra tuturor articulațiilor.
Acţiunea componentelor active

Complexul hialuron-condroitinic reprezintă o combinaţie eficientă a materialelor de construcţie de bază ale cartilagiului, condroitina şi acidul hialuronic. Acţiunea sinergică coordonată a acestora, testată în cadrul studiilor pe termen lung, influenţează asupra activării celulelor ţesutului cartilaginos deteriorat.

Datorită formei lichide active, aceste substanţe pătrund uşor în celulele sistemului osomuscular, exercitându-şi acţiunea reparatorie. Acidul hialuronic se regăsește în multe dintre ţesuturile organismului uman: cartilaje, oase, corp sticlos, valve cardiace, piele și în lichidul sinovial.

El reprezintă componenta de bază a lichidului sinovial sau articular. Fără acest lichid, articulaţiile noastre nu pot funcţiona. Un organism sănătos şi tânăr produce singur acid hialuronic. Dar, odată cu înaintarea în vârsta sau din alte cauze, procesul de sintetizare al acestuia în organism este încetinit, iar atunci când acest lucru se întâmplă, sesizăm probleme la nivelul articulaţiilor. Lichidul sinovial hrăneşte cartilajul articular, fiind agentul principal de lubrifiere al acestuia, asigurând mişcarea şi mobilitatea articulaţiilor. Acidul hialuronic asigură sinteza lichidului sinovial şi menţinerea acestuia în cantităţi necesare: este una dintre „îndatoririle” biologice de bază ale acestuia.

Condroitina este o componentă importantă a cartilajului, din care este alcătuit ţesutul conjunctiv al articulaţilor, asigurându-se astfel buna funcţionare și elasticitatea acestora.. De asemenea intră în structura cartilajului articular, reduce durerea din articulaţie, împiedicând deteriorarea acesteia, inhibă activitatea enzimelor care determină inflamarea ţesutului cartilaginos şi sporește producţia de lichid intra-articular. Deține un rol esențial în pocesul de sintetizare al acidului hialuronic şi exercită acțiune benefică asupra schimbului de fosfor şi calciu în cartilagiu.

Recomandari
Produsul „ B-Luron” contrubuie la exercitarea acţiunilor benefice precum:
stimularea producţiei de lichid sinovial în cartilagiu;
previnirea leziunilor, uzurei şi deteriorării articulaţiilor, cartilagiilor și ligamentelor;
în cazul utilizării pe durata unei luni (o dată pe zi) îşi menţine efectul de însănătoşire şi după încheierea perioadei de administrare.

Mod de utilizare
În calitate de supliment alimentar, 30 ml pe zi, echivalent a 2 linguri sau 1 masura dozatoare, la masa, in priza unica, timp de 4-5 saptamani sau conform recomandărilor specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Pentru mai multe detalii aflati din filmuletul de pe youtube despre B-luron.Il prezinta insasi cercetatorul stiintific Niel Dusek.
Daca doriti sa il comandati, intrati pe https://ro.coral-club.com/shop/products/918140.html si inregistrati-va on line gratuit pe site ca sa puteti beneficia de reducerea de 20% pentru membrii si promotia de 15%. La primul pas inregistrati codul de partener 3301782 Gabriela Stochian si apoi introduceti datele dvs. personale. Veti primi un cod si parola pe care le veti utiliza ori de cate ori aveti nevoie sa comandati produse Coral Club.
Pretul de catalog este 879.76lei iar cel de membru este 704 lei.

https://www.youtube.com/attribution_link?a=NGajvah0K6g&u=%2Fwatch%3Fv%3D2JeV7Grfjzs%26feature%3Dshare

 

 

5 comments

 1. Dumitrache Petra

  PRODUS B-LURON

 2. radu

  cum pot deveni membru pentru a beneficia de reducere la B-lron?

 3. Gabriela Stochian

  Buna ziua Radu,

  te.poti inregistra ca membru pe site-ul ro.coral-club.ro iti introduci coordonatele referitoare la nume, prenume, email, adresa, etc, introduce un nume de utilizator si parola iar la intrebarea ref.cine va este sponsorul,treceti numele meu Gabriela Stochian nr.cod 3301782.
  ro.coral-club.com

 4. Gabriela Stochian

  de fapt este.ro.coral-club.com, scuze.

 5. PRODUS B-LURON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *