Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Regasirea de sine in izolare | EU SUNT DIVIN
Regasirea de sine in izolare

Regasirea de sine in izolare

Apr 10
Apreciaza postarea si da mai departe...

Ţara noastră se află acum într-un punct critic al existenţei sale datorită acestui coronavirus. De fapt, întreg Pământul este afectat de acest virus.

De mai bine de o lună, cei mai mulţi dintre noi, stăm în izolare. Tot globul se află în izolare, iar această situaţie nu se va termina prea curând.

Din mass media am aflat despre impactul negativ al acestui virus, în plan fizic, asupra sănătăţii oamenilor, însă eu nu doresc să mă opresc doar la aspectul negativ al acestei situaţii, dimpotrivă, vreau să depăşesc acest aspect şi să merg mai departe în înţelegerea mea, într-un plan spiritual şi să văd partea ei pozitivă.

Omenirea a intrat în panică pentru că nu s-a mai întâmplat, cel puţin de trei secole încoace, ca o epidemie să oprească brusc economiile tuturor naţiunilor, deci, implicit, economia mondială.

Au mai fost epidemii, pandemii grave şi în trecut, dar nici una nu a făcut să stagneze economia globală.

Acum, însă e cu totul altceva. Planeta nu ne mai suportă. Omul a mers continuu din greşeală în greşeală, a distrus planeta, iar aceasta se revoltă.

E ca şi cum ne-ar spune: STOP! PÂNĂ AICI! TOTUL ARE O LIMITĂ! NU PUTEŢI MERGE MAI DEPARTE CU EGOISMUL, RĂUTATEA ŞI LĂCOMIA VOASTRĂ EXACERBATĂ!

E ca şi cum ne-ar da un ultim avertisment: STAŢI ÎN CASĂ ŞI REFLECTAŢI LA CEEA CE AŢI FĂCUT ŞI CĂIŢI-VĂ PENTRU FAPTELE VOASTRE! SCHIMBAŢI-VĂ SAU VEŢI SUPORTA CONSECINŢELE IMBECILITĂŢII VOASTRE!

Probabil că suntem aproape de extincţie, noi ca şi omenire. Dacă noi nu ne schimbăm, iar avertismentul nu este luat în seamă, probabil că urmează o catastrofă globală, care ne-ar putea fi fatală şi care ar pune în pericol existenţa vieţii pe Pământ.

Este posibil să putem avea soarta celorlalte civilizaţii care au dispărut în mod misterios precum mayaşii, atzecii, toltecii, incaşii, vikingii, Atlantida, Lemuria, altele.

Eu sper ca în ultimul moment, oamenii să reflecteze la ceea ce au făcut greşit până acum şi în ei să se producă o schimbare radicală, de paradigmă, de mentalitate, de comportament, de relaţionare om-natură, etc.

Este timpul să apreciem mai mult NATURA, să o respectăm, cu tot ceea ce cuprinde ea, să ne schimbăm comportamentul faţă de tot ceea ce a creat Dumnezeu pe această planetă şi să devenim responsabili faţă de tot ceea ce există şi faţă de noi înşine.

Materialismul acesta dus la extrem nu este bun.

În Univers este loc pentru toată lumea, iar resursele sunt pentru toţi în mod egal.

Cei care acumulează lucruri, bani, resurse, face aceasta din lăcomie, care provine de fapt dintr-un sentiment de sărăcie, nicidecum de prosperitate şi, la un moment dat, vor pierde tot, pentru că nu respectă legea divină de a primi pentru a da mai departe, adică legea schimbului reciproc şi echitabil.

Toţi suntem legaţi de această Putere Universală numită Dumnezeu. Este problema ta dacă nu vrei să o vezi la lucru, deşi ea există în fiecare din noi şi în toate lucrurile.

Toate lucrurile, bune şi rele, au începutul în credinţă şi “după credinţa ta, vi se va da vouă”.

Dacă acumulezi mai mult decât îţi trebuie, înseamnă că nutreşti gânduri de sărăcie, convingerea ta este că nu ai suficient, iar mintea subconştientă transformă credinţa ta în realitate fizică.

Dacă avem parte de lipsuri, de boală, de limitări şi eşec în viaţă, putem fi siguri că acestea au fost atrase de convingerile noastre.

Pare ciudat că majoritatea dintre noi ne ataşăm mai uşor de convingerile negative decât de cele pozitive; este tendinţa omenirii.

Prin convingerile negative, omul se izolează de Dumnezeu, de puterea care se află în el şi se simte ca un animal mic şi singur într-un univers vast şi presupune greşit că el trebuie să facă toate lucrurile pe cont propriu fără ajutorul Lui.

Astfel, în momentul în care toate acţiunile lui sunt supuse eşecului, el vede în asta un simbol al înfrângerii şi simte că toată lumea îi este ostilă.

Cu toate acestea, adevărul este că el ar fi putut să aibă parte de lucruri bune în viaţa sa, cu aceeaşi uşurinţă cu care are parte de cele rele, dacă şi-ar fi îndreptat credinţa în direcţia cea bună.

Creaţia îşi are izvorul în iubire. Iubirea absolută este în interiorul nostru. Ea este legea motivantă a vieţii.

Ai doar două opţiuni: Iubeşte sau suferă! Iubeşte sau mori puţin câte puţin!

Perioada aceasta de carantină este foarte bună pentru a sta noi cu noi înşine. S-ar putea ca unii oameni să nici nu înţeleagă ce înseamnă a sta tu cu tine, pentru că s-au învăţat sau au fost învăţaţi să se raporteze doar la exterior, la lumea de afară.

De mici copii am fost, într-un fel, obligaţi să fim şi să gândim aşa cum vor părinţii, rudele, prietenii, profesorii, şefii sau colegii de la muncă, alţi oameni, care laolaltă reprezintă societatea, pentru că, dacă n-am fi fost, nu am fi gândit şi nu ne-am fi comportat precum ceilalţi, atunci am fi ieşit din tiparele obişnuite comportamentale, de gândire, de exprimare, etc şi nu ne-ar fi fost deloc bine.

Am fi fost supuşi judecăţii şi oprobiului public. Noi toţi ne-am născut cu un mare potenţial creator, dar majoritatea nu ne-am putut exprima creativitatea din cauza împrejurărilor nefaste şi a societăţii care nu ne-a permis să ne manifestăm pe deplin în originalitatea noastră; ca urmare, aceasta s-a estompat şi am făcut ce au vrut ceilalţi oameni şi societatea.

Recunoaşteţi că în aceste condiţii v-aţi anihilat sufletul, care şi-ar fi dorit să gândească, să spună sau să acţioneze diferit de ce vrea restul lumii în ceea ce priveşte viaţa lui.

Datorită acestui fapt, s-a aşternut în voi frica şi au apărut măştile. Aveaţi nevoie de protecţie şi nu vă puteaţi proteja decât dacă în lume v-aţi fi ascuns ADEVĂRATUL EU.

După aceea, tot răul şi toate emoţiile negative au provenit din FRICĂ. Frica stă la baza tuturor gândurilor, emoţiilor, cuvintelor şi acţiunilor negative.

Dacă aţi făcut un lucru rău, sau v-aţi comportat rău este pentru că nu aţi ştiut cum să scăpaţi de tot balastul acumulat în interiorul inimii voastre, adică de toate fricile, angoasele, vinovăţia, ruşinea, resentimentele sau ura, pe care le-aţi “dosit” în voi şi care vă cer astăzi să le eliberaţi şi să le expulzaţi afară.

Acum în izolare, timpul vă permite să lucraţi cu voi, să vă interiorizaţi mai mult şi să vă eliberaţi de tot acest balast sentimental şi emoţional.

Ceea ce aţi gândit despre voi că sunteţi, de fapt, nu sunteţi şi nu aţi fost niciodată. Este doar un ambalaj de hârtie în care ne-am îmbrăcat şi pe care ne-a plăcut să îl numim “eu”.

Acest sine fals, ego, zbuciumat, hrăpăreţ, încearcă mereu să ne separe de Sinele nostru real, de fiinţa noastră cea adevărată.

Trebuie să ne vedem, în sfârşit, aşa cum suntem noi cu adevărat şi să renunţăm la toate falsele măşti pe care ni le-am creat deoarece ne-am simţit neînţeleşi şi neajutoraţi.

Succesul meu depinde de ceea ce sunt şi simt eu în mod real. Mă exprim în acord cu Puterea din mine şi mă las ghidat (ă) cu iubire de Ea, iar binele mi se întoarce înzecit, în mod inevitabil.

G.S.

P.S: Sărbători binecuvântate şi regăsire de sine în izolare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *