Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwweusd/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 825
Sa fim precum copiii! | EU SUNT DIVIN
Sa fim precum copiii!

Sa fim precum copiii!

Oct 17
Apreciaza postarea si da mai departe...

cutechild10Fragment de pe coperta celei de a doua cărţi : ” Fii conştient de tine însuţi!

 

Oricât de greu ţi-ar fi în viaţă, obligaţia ta este să fii fericit. Şi nu trebuie să faci lucruri mari pentru aceasta. Fericirea constă în lucruri simple.

Simplul fapt că priveşti un răsărit de soare, citeşti o carte bună, savurezi o mâncare delicioasă, contempli natura cu frumuseţile ei, te joci cu copiii sau cu animăluţele preferate, stai la o şuetă cu prietenii, toate sunt o dovadă vie că trăieşti starea de fericire.

Însă, e bine să fii conştient că trebuie să priveşti viaţa prin ochii de copil.

Pur şi simplu, urmăreşte cum se comportă, se joacă şi visează. Are starea de fericire perpetuă în el.

De fapt, toţi ne-am născut cu această stare, doar că, în această lume, ne-a fost impusă o altă ordine a lucurilor şi astfel, am uitat de ordinea divină care ar fi însemnat pentru noi, iubire şi fericire continuă.

Se spune că pe chipul unui om se oglindeşte sufletul său. Privirea trădează interiorul. La copii, vedem mereu imaginea purităţii, bucuria vieţii şi strălucirea iubirii curate, bunătatea.

Nu degeaba Iisus a spus: „ Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu nici un chip nu veţi intra în împărăţia cerurilor.”( Matei 18:3)

Raiul aparţine celor curaţi la suflet, blânzi şi buni. În copilărie, cu toţii am fost aşa. Doar lumea în care trăim ne-a abrutizat şi ne-a împovărat sufletul.

Tot ce trebuie să facem, este să redevenim copii. În starea de copil, viaţa e mai frumoasă şi mai uşoară.

Gabriela Stochian

www.eusuntdivin.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *