Sa redevenim autentici!

Sa redevenim autentici!

Jan 11
Apreciaza postarea si da mai departe...

Traim intr-o tara mirifica !

Numai ca in ultimii 25 ani, au fost facute presiuni din afara si din inauntru sa nu ne mai iubim tara, radacinile, valorile, traditiile, cultura, semenii si astfel ne-am indepartat tot mai mult, si mai mult, de iubirea de neam, patrie, de semenii nostrii alaturi de care traim povestile noastre de viata, de natura noastra, de paduri, de plante, animale, ape, muntii si de tot ce are tara aceasta mai frumos.

Mai mult, ne-am insingurat, ne-am intristat, am suferit si ne-am obisnuit sa ne ducem poverile singuri fara a mai avea incredere in a plange pe umarul aproapelui de teama ca acesta ar putea sa ne faca mai mult rau decat bine.

Si uite asa, s-a pierdut fratenitatea, sprijinul si intrajutorarea intrucat am fost de foarte mult timp invatati sa nu ne exprimam cu adevarat emotiile, sentimentele intrucat am putea fi expusi la deznadejde si rani sufletesti.

Astfel ne-am creat masti ireale pentru a ne preveni vulnerabilitatea.

Insa aceste masti nu denota cat de autentic esti tu si astfel te indeparteaza tot mai mult de ceilalti si mai mult, chiar de tine.

Am fost invatati sa folosim mai mult cuvantul “Eu” decat ” Noi” in conversatii si in propozitii.

Aceasta atitudine egocentrica nu duce decat la dizarmonie si la separare intre semeni si de aici rezulta aparitia unor semeni care sa vrea mai multe si adeseori inutile, sa zicem lucruri, in detrimentul altora fara sa le pese catusi de putin ca aceasta situatie este una neloiala.

De asemenea noi ne-am uitat Esenta divina. Am uitat de aceasta, cu siguranta de cand ne-am nascut.

Uitarea a fost lunga, dar intr-un final se pare ne vom destepta.

Se pare ca lucrurile sunt imbucuratoare intrucat incepem “sa ne trezim la realitate”; pana acum am fost intr-o cumplita letargie; am acceptat fara oprelisti foarte multe lucruri din afara noastra sa se petreaca iar acum suntem hotarati sa redevenim proprii stapani ai destinelor noastre.

Haideti sa traim “autentic” si fara imixtiuni de oriunde ar veni ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *